Read the Official Description

Acest program duce la statutul de profesor calificat. Vă pregătește să învățați elevii de la 5-11 ani și să acopere toate domeniile curriculei Stage 1 și 2, prin prelegeri, seminarii, ateliere și tutoriale. Veți obține 60 de credite la nivel de master și veți primi un certificat postuniversitar de educație.

Programul vă va oferi o înțelegere aprofundată a practicii incluzive, egalității și diversității pentru a vă pregăti pentru o carieră în școlile din Londra. Ca parte a programului, veți experimenta diferite școli și veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra într-un cadru alternativ de educație. Veți avea ocazia să dezvoltați o arie specifică de specializare la nivel de masterat.

LSBU acordă o atenție specială justiției sociale și egalității, care corespunde bine nevoilor școlilor din zonele urbane și multiculturale. La LSBU încurajăm creativitatea, pedagogia reflectorizantă și sensibilitatea la problemele educaționale.


6 motive pentru a studia aici

 1. Marea învățătură:
  Toți instructorii PGCE sunt profesori calificați, practicieni de specialitate și mentori de susținere.


 2. Instituții de plasare în școlile:
  Veți experimenta patru destinații de plasare într-o serie de setări școlare.


 3. Suport personalizat:
  Vi se va aloca un consilier profesionist care va acționa în calitate de mentor în timpul antrenamentului.


 4. Premiat:
  Nr.1 la Universitatea Londra pentru "Șanse de învățare" și nr.2 pentru "comunitatea de învățare" pentru educație (Studiul național al studenților, 2018).


 5. Dedicate facilități:
  Camere specializate cu resurse găsite în clasele primare.


 6. Linkuri profesionale:
  Centrul pentru educație și parteneriate școlare are legături extinse cu școlile și cu un cadru educațional alternativ din Londra.


Generalități primare cu matematică

De asemenea , oferim o PGCE primar cu matematica Pathway . Dacă alegeți acest traseu, veți avea ocazia să vă dezvoltați experiența în toate domeniile predării și învățării matematice primare. Veți studia modulul Creșterea performanțelor în matematică la nivel de masterat și ca parte a plasamentului dvs. de educație alternativă, veți obține o experiență valoroasă de lucru și de predare într-un departament secundar de matematică.


Informații privind bursa pentru intrarea în septembrie 2018

Bursele sunt disponibile cursanților pe cursul general PGCE (cu matematică). Dacă aveți un nivel de 2: 2 sau mai mare cu cel puțin un nivel B matematică nivel A sau echivalent, atunci veți fi eligibil pentru o bursă de £ 6,000.

Nu trebuie să aplicați pentru burse. Odată ce ați acceptat cu fermitate o ofertă necondiționată a unui loc într-un curs de pregătire a cadrelor didactice (și ați furnizat dovada calificărilor corespunzătoare), Universitatea va lua legătura cu Departamentul pentru Educație pentru a pune bursa în vigoare.


Ascultați de la un student actual, Nathalie Ung


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Module de nivel H

 • Curriculum-ul de bază
 • Studii profesionale
 • Curriculumul extins
 • Experiența școlară
 • Formarea alternativă a învățământului

Module M nivel

 • Egalitate, incluziune și cetățenie

În plus, una dintre următoarele opțiuni pentru module:

 • TRIMITE (nevoi educaționale speciale și dizabilități)
 • Conectați, consumați, creați: TIC în școala primară
 • Știință bazată pe cercetare
 • Creșterea performanțelor în matematică (RAiM)
 • Engleză: Limbă, învățare și cultură


Angajabilitate

Ratele de completare și de angajare pentru PGCE sunt ambele deasupra normelor sectoriale și am fost identificați ca un bun furnizor de formare inițială a cadrelor didactice (OFSTED 2014). Deși ne mândrim cu oferirea de cadre didactice pentru școlile din Londra, studenții care au reușit să intre în profesia de profesor într-o varietate de școli din Marea Britanie.

Toți elevii care intră pe curs au posibilitatea de a obține până la 60 de credite la nivel de masterat, care pot fi utilizate de către studenți pentru a se înscrie în acordarea de calificări de masterat (cum ar fi LSBU MA în Educație) dobândite prin studii ulterioare după absolvire.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Destinații de plasare

În timpul cursului, veți efectua plasamente în cel puțin două școli. Școlile de plasare sunt alese pentru a oferi diferite experiențe, inclusiv dimensiunea, organizarea și locația. Parteneriatul nostru lucrează cu o gamă largă de școli din Londra. Destinațiile de plasare sunt alocate cel mai bine pentru fiecare stagiar, dar dacă locuiți în afara Londrei sau dincolo de ea, poate fi nevoie de o planificare atentă de către dvs., astfel încât să puteți lucra în școlile desemnate.

În plus, veți realiza o plasare într-un cadru educațional alternativ. Alegerea plasării va depinde de opțiunea pe care o alegeți și de interesul dvs. pentru sectorul educațional. Exemple de destinații de plasare includ școlile SEN, unitățile de referință ale elevilor, spitalele etc.

Un element cheie al programului este de a vă pregăti să lucrați în medii multiculturale și urbane. În ceea ce privește plasamentele de experiență în școală, în mod normal, va trebui să faceți cel puțin o practică într-o școală de stat din Londra.


Predand si invatand

Sesiunile universitare sunt predate prin prelegeri, ateliere, sesiuni practice, seminarii și tutoriale. Scopul este să încurajeze creativitatea, pedagogia reflectorizantă și sensibilitatea la problemele educaționale, scopurile și obiectivele. Ne propunem să oferim o comunitate de învățare care provoacă în mod activ inegalitatea și nedreptatea.

În mod special, modulul privind egalitatea, incluziunea și cetățenia vă va permite să reflectați asupra aspectelor-cheie, cum ar fi egalitatea, diversitatea și durabilitatea în contextul educațional.

Veți fi încurajați să faceți legături între elementele teoretice și practice ale cursului. Folosim un model interactiv de predare și învățare și veți fi încurajați să vă gândiți critic la subiecte pentru a vă informa despre metodele eficiente de predare și învățare și despre modul cel mai adecvat de a le aplica în situațiile din sala de clasă.


Suport pentru consilieri profesioniști

Veți fi desemnat un consilier profesionist în timpul primelor trei săptămâni de cursuri de la LSBU. Rolul consilierului dvs. profesional este de a vă fi contactul principal pentru îndrumarea academică și sprijinul pentru dezvoltarea profesională.

Acestea vă vor ajuta să profitați din plin de timpul petrecut la LSBU, oferind sfaturi și indicații către alte surse de sprijin din cadrul Universității.

Consilierul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

În primul semestru al cursului, vă veți întâlni cu consultantul dvs. profesionist cel puțin o dată pe săptămână în sesiuni de grupuri mici. După aceasta, îi veți întâlni de cel puțin trei ori timp de 30-45 de minute pe tot parcursul cursului pentru a discuta și a înregistra progresul. Puteți contacta tutorele pentru ajutor suplimentar prin e-mail și puteți solicita întâlniri suplimentare, dacă este necesar.


Cerințe de intrare

 • Marea Britanie sau diplomă echivalentă (Clasa a II-a sau mai sus). Aceasta poate fi pe orice subiect; nu trebuie să fie un subiect curricular național; și
 • un standard echivalent cu un grad GCSE C / gradul 4 în matematică, engleză și un subiect științific; și
 • O referință pozitivă care evidențiază capacitatea candidatului de a deveni profesor; și
 • O declarație personală scrisă (vezi mai jos).


Teste de aptitudini profesionale

 • Toți candidații trebuie să fi promovat testele de competențe profesionale în domeniul alfabetizării și al matematicii în termen de opt săptămâni de la data interviului.
 • Candidații își pot rezerva testele de competență după ce au depus o cerere prin formarea UCAS pentru profesori.
 • Testele pot fi rezervate înainte de aceasta, atâta timp cât este depusă o cerere înainte de a participa la centrul de testare.
 • Solicitanții nu trebuie să fi promovat aceste teste înainte de a aplica cursul și de a fi invitați la un interviu, însă este recomandat să fi practicat deja testele și să faceți o evaluare.
 • Pentru mai multe detalii, vizitați: href = "https://getintoteaching.education.gov.uk/how-to-apply/passing-the-skills-tests


Declarație personală

Declarația dvs. personală scrisă trebuie să fie coerentă, scrisă în limbajul englez clar și să includă următoarele:


1. Dovada înțelegerii și angajamentului față de declarația Centrului de Educație și Parteneriate "Declarația privind egalitatea și diversitatea:

"Să prețuim și să respectăm diversitatea oferită într-o societate pluralistă și să oferim o comunitate de învățare care provoacă în mod activ inegalitatea și nedreptatea".


2. Experiența și angajamentul de a lucra cu tinerii sau cursanții adulți într-un mediu formal / informal

Este esențial ca toți solicitanții noștri să aibă o experiență de lucru cu studenți tineri sau adulți într-un cadru formal sau informal. Cu cât aveți mai multă experiență în acest sens, cu atât va fi mai puternică aplicația dvs. Este de dorit, deși nu esențial, să fi petrecut ceva timp în școlile primare din Marea Britanie.


3. Conștientizarea problemelor actuale în educație


Cerințe suplimentare

Solicitanții acestui curs trebuie, de asemenea, să îndeplinească următoarele cerințe suplimentare de intrare:

Toți participanții la cursurile ITE trebuie să se supună atât unui control al înregistrării cazierului judiciar prin Serviciul de dezvăluire și barare (DBS), cunoscut anterior sub denumirea de Biroul de evidență a criminalității (CRB), cât și printr-un control al sănătății profesionale înainte de a putea fi admis la un curs. LSBU plătește pentru ambele verificări. Odată ce acceptați o ofertă de la noi, vă vom oferi îndrumări cu privire la modul de aplicare pentru verificările DBS și OH.

Un solicitant cu cazier judiciar nu este în mod automat împiedicat să devină profesor. Pentru mai multe informații despre DBS și despre verificările lor îmbunătățite, apelați-le pe 0870 90 90 811 sau vizitați site-ul Gov.uk.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program taught in:
Engleză

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
1 an
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Iunie 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Iunie 5, 2020