Read the Official Description

Cererile pentru acest curs sunt închise. Vă rugăm să verificați mai târziu în acest an pentru mai multe detalii.

Programul PgCert pentru terapia comportamentală cognitivă avansată (CBT) pentru tratamentul anxietății și depresiei vă oferă teoria și abilitățile practice pentru a ajuta persoanele care suferă de anxietate ușoară până la moderată și depresie folosind instrumentele și tehnicile CBT la Pasul 3 al pasului Stepped Model de îngrijire. Programul este compus din 3 module care vor aduce o contribuție semnificativă la acreditarea dvs. ca un terapeut de comportament cognitiv cu Asociația britanică de psihoterapii comportamentale și cognitive (BABCP).

Veți avea ocazia să participați personal la o sesiune de întrebări și răspunsuri în persoană cu dr. Christine Padesky și la una sau două sesiuni de grup online, unde veți putea discuta câteva aspecte legate de client comune întregului grup. Aceasta este o oportunitate unică de a învăța de la un clinician-șef.

Veți studia peste 10 săptămâni în cursul anului (o dată pe lună), astfel încât cursul poate acoperi angajamentele de lucru existente.

Finalizarea cu succes a cursului duce la PgDip / MSc avansate CBT Practice (rezistență și dezvoltare pozitivă).

Sub rezerva îndeplinirii condițiilor de validare.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

  • Bazele CBT
  • Protocoale avansate CBT pentru evaluarea și tratamentul anxietății
  • Protocoale avansate de CBT pentru evaluarea și tratamentul depresiei, suicidității și stimei de sine scăzute


Angajabilitate

La sfârșitul tratamentului cu PgCert, veți putea să tratați persoanele care suferă de depresie ușoară până la moderată și de anxietate cu intervențiile de treapta 3 CBT. Veți fi în măsură să vă oferiți serviciile în practica privată. Veți fi la jumătatea distanței de acreditare BABCP ca un terapeut de comportament cognitiv. Dacă veți continua să faceți alte 3 module așa cum este descris în PgDip, veți putea aplica individual pentru o acreditare completă cu BABCP ca terapeut de comportament cognitiv.

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

  • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
  • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Destinații de plasare

Va trebui să vă asigurați o bază de clienți în care veți vedea pacienți deprimați și neliniștiți în timpul cursului. Acest lucru poate fi în cadrul NHS sau în cadrul practicii private. Veți avea nevoie de aproximativ 2 clienți noi pe modul. Va trebui, de asemenea, să organizați un supervizor de teren acreditat BABCP. Pe lângă acest lucru pe parcursul cursului, supervizarea clinică va fi asigurată de supraveghetorii acreditați BABCP de la Universitatea.


Cerințe de intrare

  • O diplomă de licență în Marea Britanie (2: 1 sau mai mult) în mod obișnuit într-un domeniu conex și o calificare profesională, cum ar fi o asistentă medicală, psiholog de consiliere, psiholog clinic, terapeut ocupațional, doctor sau asistent social. Psihologii practicieni de bunăstare (PWP) sunt bineveniți să se aplice. sau;
  • O diplomă de licență în Marea Britanie (2: 1 sau mai mult) în mod obișnuit în Psihologie sau în domeniul sănătății, plus o experiență de lucru cu persoanele care suferă de depresie și anxietate. Experiența constă în muncă voluntară sau muncă remunerată (echivalent parțial). Elevii ar fi trebuit să evalueze sau să trateze pacienți timp de cel puțin 6 luni prin contact direct sau prin telefon. Vi se va cere să scrieți o declarație pe formularul de candidatură, detaliind experiența dvs. La interviu, vi se va cere să aducă dovada experienței dvs. într-un portofoliu de cunoștințe, abilități și aplicații.

Salutăm studenții internaționali care au echivalentul unei prime diplome în Regatul Unit (2: 1 sau mai mult) în domeniul psihologiei sau al domeniului conex și o experiență substanțială de a lucra cu persoane care suferă de depresie și anxietate. Experiența substanțială constă în muncă voluntară sau muncă remunerată. Elevii ar fi trebuit să evalueze sau să trateze pacienții timp de cel puțin 6 luni în total, prin contact direct sau prin telefon. Vi se va cere să scrieți o declarație pe formularul de candidatură, detaliind experiența dvs. La interviu, vi se va cere să aducă dovada experienței dvs. într-un portofoliu de cunoștințe, abilități și aplicații. Limba engleză pentru studenții străini: Scor IELTS de 6.5, Cambridge Proficiency sau Grad avansat C.


Clienți / Pacienți

În plus față de cele de mai sus, va trebui să aveți acces regulat la pacienții / pacienții adulți care suferă de depresie sau anxietate ușoară până la moderată și să vă puteți dovedi sursa de clienți în timpul procesului de admitere. Pentru a finaliza cursul, ați tratat un minim de 4-6 clienți / pacienți de la evaluare până la sfârșitul tratamentului.


Supraveghere

Veți avea nevoie de un supervizor BABCP acreditat care vă poate supraveghea lunar practica. Va trebui să găsiți și să angajați această persoană singură și să ne puteți arăta dovezi în acest sens. Registrul BABCP este o sursă de terapeuți BABCP acreditați de comportament cognitiv, care ar putea fi dispuși să vă joace acest rol pentru o taxă. Universitatea va oferi, de asemenea, o supraveghere clinică pentru dvs. Împreună, aceste ore de supraveghere vor contribui la înregistrarea dvs. de supraveghere în cazul în care doriți să urmați calea către acreditarea BABCP. Veți avea nevoie de un total de 20 de ore de supraveghere pentru a trece PgCert.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program taught in:
Engleză

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
1 an
Part time
Price
4,167 GBP
Taxa UE / UE: 4166,67 £; Taxă internațională: 6250 de lire sterline.
By locations
By date
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Ian. 2020

Location
Application deadline
End Date