Read the Official Description

Acest program dezvoltă abilități cheie de conducere și management pentru managerii actuali și viitori lideri ai organizațiilor din sectorul persoanelor fără adăpost.


Cursul a fost elaborat de Școala de Școli de Afaceri din cadrul Universității, în colaborare cu Fundația Housing London (LHF), care sponsorizează cursul. LHF poate lua în considerare sponsorizarea solicitanților din zonele relevante din sectorul public, precum și din cel de-al treilea sector / sectorul voluntariatului.

Cursul este conceput în primul rând pentru personalul cu experiență și calificare în domeniul persoanelor fără adăpost și aliate. Cursul vă permite, de asemenea, să efectuați o vizită de studiu într-un sector similar dintr-o altă țară, cu sprijinul Fundației Locuințelor din Londra.

Cursul se va desfășura pe tot parcursul anului 2017 pe o bază part-time. Va avea loc un rezidențial inițial de la 24 până la 26 ianuarie, urmat de o combinație de participare săptămânală (9 săptămâni) în fiecare joi după-amiază și trei blocuri de două zile (joi și vineri) în fiecare semestru.

"S-ar putea să fiu subestimat munca implicată în curs, dar nu pot subevalua cantitatea de învățare pe care o voi îndepărta de la Certificatul de studii postuniversitare în Leadership în Locuințe și lipsuri de adăpost: de la tutori, cursuri și alți studenți. Pe lângă faptul că m-am ajutat personal, mi-a dat o nouă perspectivă asupra unei serii de probleme care vor îmbunătăți modul în care conduc organizația mea în beneficiul comunităților pe care le deservim. Mi-aș recomanda cu desăvârșire cursul managerilor noi și condimentați. "Absolvent absolvent


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Leadership și Management (20 Credite)

Acest modul acoperă diferite concepte de leadership și management, concentrându-se asupra a ceea ce ar putea fi considerat stiluri mai potrivite în contextul lipsei de adăpost și al locuințelor. Vor fi oportunități de a vă evalua propriile competențe individuale și organizaționale și de a dezvolta abilități folosind reflecții aprofundate.


Evaluare

Cursuri de 100%, dar cu două elemente, după cum urmează:

  • Elementul 1 (pondere 40%) - două exemple de reflecții la nivel înalt ale conducerii sau performanței manageriale
  • Elementul 2 (ponderare 60%) - o sarcină scrisă individuală care aplică organizațiilor dvs. concepte teoretice relevante.


Introducere în contabilitate (10 credite)

Acest modul vă oferă cunoștințe despre conceptele și practicile de bază în contabilitate, o înțelegere a cerințelor contabile în organizațiile din sectorul terțiar și o apreciere a bunelor practici în raportarea financiară.


Evaluare

Cursuri de 100% pe baza unui studiu de caz.


Dezvoltarea organizațională a sectorului trei (20 de credite)

Acest modul explorează teorii, tehnici și cunoștințe în domeniul comportamentului organizațional și al managementului populației, care se referă la organizațiile fără adăpost și la organizațiile de locuințe.


Evaluare

100% Cursuri dar cu două elemente:

  • Elementul 1: (80% ponderare) cesiune bazată pe organizația proprie a studenților
  • Elementul 2: (20% ponderare) prezentare individuală privind recomandările din elementul 1.


Guvernare (10 credite)

Acest modul permite managerilor, sectorului terț și altor organizații ale societății civile să reflecteze și să înțeleagă rolul guvernării în asigurarea responsabilității în cadrul organizațiilor lor.


Evaluare

Curs de 100%: prezentare individuală pe un scenariu de guvernare folosind povești digitale.

Punctul de trecere ponderat în cadrul modulelor este de 50%. În cazul în care există mai multe evaluări, o trecere minimă de 40% pe fiecare element este o condiție necesară pentru o trecere generală. Este necesar să treci toate modulele care urmează să primească certificatul de studii postuniversitare.


Cerințe de intrare

  • O diplomă sau o calificare echivalentă, împreună cu o experiență de lucru corespunzătoare, într - un cadru relevant, sau
  • O calificare profesională, împreună cu o experiență profesională corespunzătoare, într - un cadru relevant, sau
  • Experiența relevantă din sectorul secundar a recunoscut că permite solicitantului să se înscrie la un curs la acest nivel.
  • Relevanța experienței unui solicitant ar fi în mod normal discutată la interviu.


Taxe și finanțare

Fundația London Housing (LHF) plătește o taxă fixă ​​LSBU pentru fiecare cohortă. Solicitanții ar trebui, prin urmare, să se adreseze LHF pentru a întreba despre posibila sponsorizare.

LHF ar aștepta ca fiecare organizație angajatoare să le ramburseze pentru 50% din costul fiecărui participant. Nu există taxe de curs tradiționale pentru solicitanții individuali de a plăti.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program taught in:
Engleză

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 27, 2020
Duration
1 an
Part time
By locations
By date
Start Date
Ian. 27, 2020
End Date
Ian. 23, 2021
Application deadline

Ian. 27, 2020

Location
Application deadline
End Date
Ian. 23, 2021