Read the Official Description

Premiul Național pentru Coordonarea Nevoilor Speciale de Educație abordează nevoile specifice de dezvoltare ale personalului care a fost recent numit în rolul SENCo (sau care aspiră la acest rol), de obicei profesori cu experiență. Participanții provin dintr-o serie de setări, inclusiv școli primare, speciale și secundare.


8 motive principale pentru a studia SENCO aici

 1. Linkuri profesionale:
  Sesiunile pe modul vor fi luate de profesori și lideri de rang înalt de la școli de parteneriat remarcabile.


 2. Creșteți personal și profesional:
  Dezvoltați și demonstrați calitățile personale și profesionale și conducerea de care aveți nevoie pentru a forma un etos și o cultură bazată pe o practică centrată pe persoană și incluzivă.


 3. Setările de plasare bazate pe locație:
  Veți lucra deja într-o școală - și veți aplica cursul în învățarea rolului dvs. Cu toate acestea, s-ar putea să existe posibilitatea unor vizite suplimentare la școlile TRIMITE pentru a vă lărgi experiența de predare.


 4. Progresul academic:
  Absolvenții PGCert SENCO pot trece la MA în educație (nevoi speciale de educație și dizabilități).


 5. Predarea flexibila:
  Cursul este predat prin prelegeri, discuții, ateliere, prezentări video și metode de învățare mixtă.


 6. Profesori cu experiență:
  toți cadre didactice universitare sunt ex-profesori și au ani de experiență în industria educațională.


 7. Perspectiva globala:
  Faceți parte dintr-o comunitate academică dedicată justiției sociale și responsabilității globale - cu un program inspirat de vorbitori invitați, evenimente, oportunități de voluntariat și schimb de idei.


 8. Clase de seară:
  Potrivit pentru persoanele care se află deja la lucru și căutând să-și consolideze CV-ul și expertiza, acest curs este oferit prin cursuri de seară.


Acest curs acoperă

Cursul vă permite să demonstrați aptitudinile, cunoștințele și înțelegerea necesare pentru a obține rezultate de învățare ale Colegiului Național pentru Predare și Leadership (NCTL) pentru Premiul Național pentru Coordonarea Nevoilor Speciale de Educație. NCTL stipulează rezultate deosebite în ceea ce privește:

 • Aptitudini, cunoștințe și înțelegere profesionale: includerea unei cunoștințe aprofundate și a unei înțelegeri a contextului legislativ pentru REN și a conceptelor teoretice care stau la baza conducerii și a practicilor eficiente. Să fie informați prin practica curentă, bursă și cercetare și o conștientizare critică a problemelor și evoluțiilor actuale în domeniu și în profesie.
 • Dezvoltarea profesională: include expertiza și capacitățile pe care SENCO trebuie să conducă și să le coordoneze eficient.
 • Valori profesionale: inclusiv calitățile personale și profesionale pe care SENCO trebuie să le aducă un impact pozitiv asupra etosului și culturii în școli și în alte regiuni.
 • Și, de asemenea, veți fi așteptat să vă angajați în mod critic și reflectiv cu cercetarea și teoria în domeniul incluziunii și TRIMITEREA.

* Acest curs este supus validării


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

 • Îmbunătățirea rezultatelor învățării pentru copii și tineri cu SEND
 • Conducerea și gestionarea serviciilor pentru copii și tineri cu SEND


Evaluare

Toate modulele sunt evaluate prin portofoliu și studiu de caz / eseu.


Planul de sesiune

Conținutul și subiectele cursurilor sunt prezentate mai jos în cele 12 sesiuni:

 1. Înțelegerea istoriei și a practicii curente și a teoriei incluziunii, SEN, Disabilitate, subevaluare și facilitarea accesului la învățare pentru elevii SEND.
 2. Fiind un copil cu SEND, identitate, voce, învățare, comportament și viitor.
 3. Legea privind copiii și familiile din 2014 și îmbunătățirea rezultatelor învățării.
 4. Studiu de caz și alte considerente de pregătire și cercetare necesare pregătirii pentru atribuirea modulului.
 5. Dezvoltarea timpurie a copiilor, teoria învățării și cursantul "tipic" și modul în care acest lucru se referă la cursanții cu un cursant neurodivers.
 6. Strategii pentru îmbunătățirea rezultatelor pentru cursanții cu condiții de autism.
 7. Planificarea strategiilor de predare și învățare pentru îmbunătățirea rezultatelor și a tinerilor cu SEND.
 8. Asigurarea mediului de învățare sprijină rezultatele învățării îmbunătățite pentru elevii TRIMITERI, inclusiv prietenia, jocul, provocarea relațiilor dintre colegi și promovarea unui mediu de învățare care găzduiește cu succes diferența.
 9. Promovarea rolului și valorii familiilor și îngrijitorilor elevilor cu SEN și / sau handicap. Inclusiv lucrul cu studenții și familiile lor pentru a lua în considerare gama de dispoziții disponibile pentru cursanți cu SEND.
 10. Evaluarea evoluției procesului de învățare a elevilor cu SEND, instrumente de evaluare și evaluare și realizarea monitorizării.
 11. Prezentările studenților de studii de caz pentru evaluarea de tip peer review și feedback.
 12. Tutoriale de asistare.


Predand si invatand

Acest curs este predat printr-o combinație de sesiuni de cursuri și ateliere de lucru. Veți fi supravegheați printr-un sistem de instruire și materiale online care vor fi disponibile prin Moodle (mediul virtual de învățare al Universității).

Lucrul pozitiv al acestui curs este acela că acesta este predat în timpul perioadei școlare, astfel încât profesorii nu trebuie să facă nimic în plus în timpul sărbătorilor și sunt de asemenea oferite seara, oferind astfel o mai mare flexibilitate pentru persoanele care lucrează deja.


Cerințe de intrare

 • Nivelul BA / BSc minim și statutul de pregătire calificată.
 • Toți candidații trebuie să fie profesori și au sprijinul directorului lor.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program taught in:
Engleză

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
1 an
Part time
Price
2,625 GBP
By locations
By date
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Iunie 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Iunie 5, 2020