Read the Official Description

School Direct este un model bazat pe ocuparea forței de muncă a cadrelor didactice în care veți obține un statut calificat de cadre didactice, precum și un certificat postuniversitar în educație (PGCE). School Direct implică școli care lucrează în parteneriat cu LSBU pentru a furniza formarea. Veți avea sediul la școală, dar veți fi sprijinit de LSBU pe tot parcursul anului.

School Direct sprijină Departamentul pentru Educație în acordarea de școli:

 • Oportunități de proiectare a formării potrivite în scopul satisfacerii nevoilor cursanților și școlilor.
 • Un control mai mare asupra recrutării și selecției în școlile cu speranța că angajații vor fi angajați.
 • O gamă mai largă de furnizori de formare acreditați ITT și flexibilitate în modul în care sunt utilizate locațiile School Direct.


School Direct la LSBU

Programul School Direct la LSBU este un program intensiv de înaltă calitate, conceput pentru a pregăti cursanții pentru a lucra în școlile din Londra.

 • 100% dintre absolvenții noștri de absolvire în 2015/16 au fost clasificați ca fiind buni sau remarcabili.
 • În timpul inspecției noastre OFSTED din iunie 2014, prevederea noastră a fost evaluată ca fiind "bună".


module

Module de nivel H

 • Curriculum de bază
 • Studii profesionale
 • Subiectele Fundației
 • Experiența școlară
 • Formarea alternativă a învățământului


Module la nivel de master

Ca parte a programului, veți avea oportunitatea de a câștiga un PGCE care să aleagă un modul de opțiuni la nivel de master, care să vă întâlnească pe dumneavoastră și cerințele școlilor dvs., precum și modulul obligatoriu. Toate modulele opționale au fost dezvoltate de LSBU în colaborare cu experții din școlile noastre de parteneriat.

 • Egalitate, incluziune și cetățenie

În plus, una dintre următoarele opțiuni pentru module:

 • TRIMITE (nevoi educaționale speciale și dizabilități)
 • Conectați, consumați, creați: TIC în școala primară
 • Arta spectacolului
 • Creșterea performanțelor în matematică (RAiM)
 • Engleză: Limbă, învățare și cultură


Angajabilitate

Programul School Direct la LSBU este un program intensiv de înaltă calitate, conceput pentru a pregăti cursanții pentru a lucra în școlile din Londra.

 • 100% dintre absolvenții noștri de absolvire în 2013/14 au fost clasificați ca fiind buni sau remarcabili.
 • 100% dintre cursanții școlari Direct PGCE în 2013/14 au obținut un loc de muncă cu normă întreagă la finalizarea cursului.


Școlile noastre partenere principale

LSBU a construit o rețea în creștere de legături cu școlile care pot oferi locuri în cadrul unui program School Direct, în prezent lucrăm cu:

 • Școala primară Crampton
 • Școala primară Immanuel și St Andrews

Salutăm candidații din școlile independente. Dacă sunteți interesat să vă adresați unei școli independente, vă rugăm să o contactați pe Jane Courtney: courtnej@lsbu.ac.uk


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand

Sesiunile universitare sunt predate prin prelegeri, ateliere, sesiuni practice, seminarii și tutoriale. Scopul este să încurajeze creativitatea, pedagogia reflectorizantă și sensibilitatea la problemele educaționale, scopurile și obiectivele. Ne propunem să oferim o comunitate de învățare care provoacă în mod activ inegalitatea și nedreptatea.

În mod special, modulul privind egalitatea, incluziunea și cetățenia vă va permite să reflectați asupra aspectelor-cheie, cum ar fi egalitatea, diversitatea și durabilitatea în contextul educațional.

Veți fi încurajați să faceți legături între elementele teoretice și practice ale cursului. Folosim un model interactiv de predare și învățare și veți fi încurajați să vă gândiți critic la subiecte pentru a vă informa despre metodele eficiente de predare și învățare și despre modul cel mai adecvat de a le aplica în situațiile din sala de clasă.


Parteneriat bazat pe angajare

În timpul inspecției noastre OFSTED din iunie 2014, oferta noastră a fost evaluată ca fiind "bună".

Punctele forte cheie ale parteneriatului bazat pe ocuparea forței de muncă au fost identificate de OFSTED:

 • Munca in echipa este o forta semnificativa;
 • Participanții la școala directă acordă valoare formării oferite în școala de vară de două săptămâni. Îl pregătește repede pentru a preda la începutul anului în școala lor;
 • De la început, stagiarii obțin rapid o înțelegere profesională puternică a modului în care funcționează școlile. Ei dezvoltă relații profesionale bune cu personalul stabilit care lucrează în cadrul școlilor;
 • Calitatea feedback-ului și setarea țintă este în mod constant evaluativă și utilă. Ca urmare, cursanții știu exact ce trebuie să facă pentru a se îmbunătăți.


Suport pentru consilieri profesioniști

Veți fi desemnat un consilier profesionist în timpul primelor trei săptămâni de cursuri de la LSBU. Rolul consilierului dvs. profesional este de a vă fi contactul principal pentru îndrumarea academică și sprijinul pentru dezvoltarea profesională.

Acestea vă vor ajuta să profitați din plin de timpul petrecut la LSBU, oferind sfaturi și indicații către alte surse de sprijin din cadrul Universității.

Consilierul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

În primul semestru al cursului, vă veți întâlni cu consultantul dvs. profesionist cel puțin o dată pe săptămână în sesiuni de grupuri mici. După aceasta, îi veți întâlni de cel puțin trei ori timp de 30-45 de minute pe tot parcursul cursului pentru a discuta și a înregistra progresul. Puteți contacta tutorele pentru ajutor suplimentar prin e-mail și puteți solicita întâlniri suplimentare, dacă este necesar.


Cerințe de intrare

 • Marea Britanie sau diplomă echivalentă (Clasa a II-a sau mai sus). Aceasta poate fi pe orice subiect; nu trebuie să fie un subiect curricular național; și
 • GCSE (gradul C sau mai sus) sau o calificare echivalentă în limba engleză, matematică și știință; și
 • O referință pozitivă care evidențiază capacitatea candidatului de a deveni profesor; și
 • O declarație personală scrisă (vezi mai jos)


Teste de aptitudini profesionale

Toți candidații trebuie să fi trecut teste de competențe profesionale în domeniul alfabetizării și al matematicii în termen de opt săptămâni de la data interviului. Candidații își pot rezerva testele de aptitudini după ce v-ați depus cererea prin Instruirea profesorilor UCAS. Aveți posibilitatea să rezervați în avans acest lucru atât timp cât o cerere este depusă înainte de a participa la centrul de testare. Solicitanții nu trebuie să fi promovat aceste teste înainte de a aplica cursul și de a fi invitați la un interviu, însă este recomandat să fi practicat deja testele și să faceți o evaluare.


Declarație personală

Declarația dvs. personală scrisă trebuie să fie coerentă, scrisă în limbajul englez clar și să includă următoarele:


1. Dovada înțelegerii și angajamentului față de declarația Centrului de Educație și Parteneriate "Declarația privind egalitatea și diversitatea:

"Să prețuim și să respectăm diversitatea oferită într-o societate pluralistă și să oferim o comunitate de învățare care provoacă în mod activ inegalitatea și nedreptatea".


2. Experiența și angajamentul de a lucra cu tinerii sau cursanții adulți într-un mediu formal / informal

Este esențial ca toți solicitanții noștri să aibă o experiență de lucru cu studenți tineri sau adulți într-un cadru formal sau informal. Cu cât aveți mai multă experiență în acest sens, cu atât va fi mai puternică aplicația dvs. Este de dorit, deși nu esențial, să fi petrecut ceva timp în școlile primare din Marea Britanie.


3. Conștientizarea problemelor actuale în educație

Solicitanții acestui curs trebuie, de asemenea, să îndeplinească următoarele cerințe suplimentare de intrare:

Se așteaptă ca toți solicitanții să completeze o evaluare a sănătății la locul de muncă pentru a se asigura că sunt "capabili să predea" și să îndeplinească cerințele pentru Serviciul de dezvăluire și închidere (DBS) pentru a se asigura că solicitantul este potrivit pentru a lucra cu copii și tineri.


Taxe și finanțare

Forme de salarizare sau Training

Cursul School Direct poate fi realizat fie prin intermediul unor căi de salarizare sau de instruire (fără salariu). Rutele vor fi convenite de comun acord între student și școală. Rulajul Salaried implică plata unor comisioane către LSBU (în prezent £ 9000) prin acord între stagiar și angajator. Traseul de instruire deține stagiarul responsabil pentru plata taxelor.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program taught in:
Engleză

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
1 an
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Iunie 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Iunie 5, 2020