Profesioniștii în domeniul resurselor umane trebuie să poată traduce strategia de afaceri în prioritățile HR. Acest curs CPD vă va ajuta să vă dezvoltați expertiza și să vă construiți încrederea ca lider strategic al HR care merge dincolo de a dezvolta în mod activ strategia de afaceri și de a îmbunătăți capacitatea organizației dvs. de schimbare. Colaborați cu profesioniștii în domeniul resurselor umane din sectoare publice, private și nonprofit, vă veți îmbunătăți abilitățile în construirea cazului de schimbare bazat pe realitățile pieței și ale afacerilor, depășind rezistența și câștigând angajamentul părților interesate de a implementa și susține schimbarea.

PgC nostru în Managementul Strategic al Resurselor Umane pentru directori de afaceri este pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane, consultanți și lideri care lucrează sau doresc să opereze la nivel strategic și care devin lideri dinamici în HR. Vă oferă posibilitatea de a:

  • să vă bazați pe experiența dvs. la locul de muncă și să reflectați asupra unor informații critice despre strategia de management strategic și schimbările organizaționale
  • reîmprospătați cunoștințele profesionale și de afaceri cu cele mai recente cunoștințe și gândire bazate pe cercetare
  • să lucrați la provocările specifice cu care vă confruntați în rolul și organizarea dvs. și să aduceți o valoare semnificativă organizației dvs.
  • să împărtășească cunoștințele și opiniile cu un grup divers de directori senior și aspiranți și să construiască o rețea de colegi profesioniști
  • îmbunătăți abilitățile personale și conștiința de sine prin intermediul unei varietăți de abordări și tehnici de dezvoltare personală și profesională

Ca profesioniști ocupați, poate fi dificil să fiți la curent cu cele mai recente gândiri, să oferiți cele mai bune servicii în rolul dvs. și să vă mișcați înainte cariera. Oferim abordări flexibile și inclusive pentru învățare care combină studiul online cu un atelier de lucru de două zile la GCU pe modul. Elevii pot lua ambele module și de ieșire cu un PgC în Strategic HRM pentru Business Executives sau să ia doar un singur modul și de ieșire cu un certificat post-experiență în Strategic HRM pentru Business Executives.

Cariera ta

Programul nostru este conceput pentru a vă permite să beneficiați în mod direct organizația dvs. prin aplicarea teoriei în situațiile din lumea reală. Veți avea ocazia să vă bazăți cursurile pe anumite provocări cu care vă confruntați în cadrul rolului și organizării. Luând în considerare aspectele legate de locul de muncă, implicațiile pentru practici și planurile de implementare, puteți aduce o valoare semnificativă organizației dvs.

Ce veți studia

Alinierea strategiei de afaceri și HR

30 de credite, ianuarie-mai

Modulul urmărește să doteze studenților cunoștințele și abilitățile practice necesare pentru a alinia practicile HR cu strategia de afaceri și pentru a înțelege implicațiile strategiei de afaceri asupra practicii HR, explorând decalajele dintre retorică și realitate. Conceptele valorii afacerii și modelele sunt examinate și aliniate la diferite perspective ale strategiei de afaceri și avantajului competitiv. Aceste concepte sunt apoi luate în considerare în ceea ce privește strategia de resurse umane și cazul financiar și comercial necesar pentru a explica și justifica deciziile strategice privind resursele umane.

Conducerea și consultanța pentru schimbarea strategică

30 de credite, septembrie - decembrie

Modulul oferă o analiză cuprinzătoare și aprofundată a teoriei și practicii dezvoltării organizaționale pentru a aprofunda viziunile studenților în schimbarea și dezvoltarea organizațională. În același timp, ea dezvoltă conștiința de sine și îmbunătățește capacitățile elevilor de a conduce schimbarea.

Bazându-se pe teoria condusă de cercetare și pe rezolvarea problemelor reale, modulul analizează multiple perspective de dezvoltare organizațională, managementul schimbării și conducerea schimbării. În acest sens, adoptă o abordare interdisciplinară. Bazându-se pe experiențele personale ale studenților despre schimbarea locului de muncă, acest modul are scopul de a realiza o apreciere critică și aplicată a dinamicii conducerii și implementării schimbării în cadrul organizațiilor naționale, sectoriale și organizaționale specifice.

Metode de evaluare

Strategia de evaluare a PgC sporește aplicarea teoriei în situațiile din lumea reală. În acest sens, evaluările necesită o revizuire critică a teoriilor relevante, cu atenție la implicațiile pentru practică și la planurile de implementare.

Exemple de tipuri de evaluare sunt: ​​prezentarea media pe 10 minute; o lucrare scrisă adresată Comitetului executiv al unei organizații; rapoarte reflective privind activitățile online și / sau acțiunile la locul de muncă; jurnal reflectorizant cu priorități pentru dezvoltarea viitoare.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

Marea Britanie grad 2: 2 sau echivalent și / sau o diplomă postuniversitară în Marea Britanie (MSc, PgD sau MBA) sau echivalent, într-o disciplină HRM, oameni sau de afaceri centrat.

Pentru solicitanții care ocupă posturi de nivel mediu este necesar un minim de trei (3) ani de experiență profesională relevantă (adică HR / managementul persoanelor). Nu există o prevedere a unui număr minim de ani de experiență anterioară pentru solicitanții de nivel superior.

limba engleza

Scor IELTS academic de 6,5 (sau echivalent), fără element sub 6,0.

Informatii suplimentare

Solicitanții cu grade independente (de exemplu, știința sau ingineria) vor fi, de asemenea, luați în considerare, dar vor trebui să prezinte o rațiune clară pentru adoptarea unui accent de leadership în resurse umane în cariera lor.

Solicitanții care au niveluri mai scăzute de calificare, cum ar fi un HND sau o CIPD Foundation / Intermediate Level Qualification, vor fi luați în considerare individual. Trebuie să existe un minim de cinci (5) ani de experiență profesională relevantă (adică HR / managementul persoanelor).

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Informații despre viză

Acest program este compatibil cu UKVI, în conformitate cu politica actuală UKVI. Elevii vor fi eligibili să solicite o viză de studiu pe termen scurt care să le permită să intre în Marea Britanie și să participe la acest program. Va trebui să participați de două ori la atelierele din campusul nostru din Glasgow, Marea Britanie, în timpul programului. Fiecare modul începe cu un atelier de lucru de două zile pe campus. Taxele pentru viza sunt plătite de student.

Cerințe tehnologice

Elevii vor avea nevoie de acces la un computer și la o conexiune la internet. Nu este necesar un nivel ridicat de cunoștințe tehnice. Este suficient să fiți confortabil folosind un pachet de procesoare de text, să trimiteți un e-mail și să aveți experiență în căutarea pe web.

Taxe și finanțare

Costuri adiționale

În atelierele din campus

Elevii trebuie să participe la două ateliere de lucru de două zile organizate în campusul nostru din Glasgow în ianuarie și septembrie. Elevii care călătoresc din afara Glasgow ar putea avea nevoie să ia în considerare costurile de călătorie, cazare și viză în timpul acestor ateliere.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Modul de studiu

Programul oferă abordări flexibile și inclusive pentru învățare care combină studiul online cu un atelier de două zile la GCU pentru fiecare modul (ianuarie / septembrie).

Metode de predare

PgC în strategia de management strategic pentru managementul afacerilor adoptă un curriculum flexibil, inclusiv, accesibil, personalizat și internaționalizat. Proiectarea ambelor module ale PgC cuprinde o serie de pedagogii, inovare și utilizarea tehnologiilor de învățare, astfel încât să ofere abordări inspirate pentru învățare, predare și evaluare. În acest scop, în cadrul ambelor module, sunt încorporate o varietate de abordări online de predare și învățare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la GCU - Glasgow School for Business and Society »

Ultima actualizare July 30, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată