Undergraduate Pathways în Studii de Marketing

Vezi 3 Undergraduate Pathways în Studii de Marketing

Studii de Marketing

Elevii care iau programe de cursuri universitare au ocazia unică de a-și dezvolta abilitățile de a doua limbă în timp ce studiază pentru o diplomă universitară. A trăi și de a studia într-o altă cultură pot deschide orizonturile participanților și pot întări abilitățile de scriere și vorbire.

Ce este o cale universitară în studiile de marketing? Această cale oferă studenților posibilitatea de a studia modalitățile cele mai eficiente de a disemina informații și reclame către anumite segmente de public. Acest proces de demonstrare a valorii unui produs sau serviciu potențialilor clienți poate fi util în mai multe cariere de afaceri diferite. Clasele care pot fi incluse sunt comportamentul consumatorului, finanțele, marketingul global, cercetarea, analiza datelor și strategiile logistice.

Studiile de marketing pot oferi participanților competențe care pot fi utile în multe locuri de muncă diferite. Aceste abilități pot include capacitatea de a analiza date și de a comunica efectiv cu un public. În plus, studenții pot învăța beneficiile gestionării timpului de a realiza simultan un număr mare de proiecte.

Elevii frecventează frecvent programe de călătorie de oriunde până la trei semestre. Atunci când această lungime variabilă este asociată cu variabilitatea tipurilor de școli, poate fi dificil să se determine prețul standard al unui program de licență. Elevii interesați ar trebui să cerceteze școala înainte de a participa.

Când vine vorba de câmpurile potențiale de carieră, studiile de marketing aruncă o rețea largă pentru studenți. Abilitățile învățate pot fi folosite în aproape orice mediu de afaceri, dar sunt utile în special pentru posturi precum analist în domeniul cercetării de piață, manager de brand, director de marketing, consultant promoții, manager de relații publice, cumpărător media, manager de publicitate, reprezentant de vânzări farmaceutice, scriitor de conținut sau director de artă.

Pentru participanții care doresc să se înscrie într-un program de căi, școlile din întreaga lume pot oferi opțiuni de curs personale sau online. Astfel, locația dvs. nu trebuie să vă limiteze abilitatea de a participa. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Studii de licență Pathway în Marketing

University of Portsmouth - International College Portsmouth
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Portsmouth

Fundația sau intrarea în primul an la nivel internațional [+]

Fundația sau intrarea în primul an la nivel internațional

Data începerii:

Septembrie și ianuarie

Durată:

Fundația - Unu sau două semestre în funcție de calificări

Primul an de studii - două semestre

Taxe:

£ 7.600 (semestru); £ 12,400 (două semestre)

Module de fundație:Contabilitate de afaceriMediu de afaceriAdministrare afaceriStudii de afaceriEconomieCompetențe în domeniul TICAbilități interactive de învățare și comunicareMatematica pentru afaceriModule de gradul I:Sisteme informatice de afaceriContabilitate de afaceriMediu de afaceriOperatiuni de afaceriStatistici de afaceriEconomieAbilități interactive de învățare și comunicareMarketingComportament organizaționalDespre ICPProgrese garantate la Universitatea din Portsmouth după finalizarea cu succes a cursului dumneavoastră la ICP - 96% rate de progresieViza unică pentru întreaga durată a studiilorPeste 2.100 de studenți au progresat cu succes de la ICP la Universitatea din Portsmouth din 2009... [-]

Anul II internațional în afaceri, finanțe, marketing și științe umane

University of Stirling
Campus Cu normă întreagă 3 anii January 2019 Regatul Unit Stirling

Oferit numai pe o bază integrată, veți completa un an de pregătire și apoi veți intra în anul 3 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul disponibil, inclusiv Contabilitate, Film și Media, Management, Sociologie și Politică Socială. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului. [+]

Oferit numai pe o bază integrată, veți completa un an de pregătire și apoi veți intra în anul 3 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul disponibil, inclusiv Contabilitate, Film și Media, Management, Sociologie și Politică Socială. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.... [-]

Anul I la nivel internațional în afaceri, finanțe, economie și marketing

University of Stirling
Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Regatul Unit Stirling

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul disponibil, inclusiv contabilitate, afaceri, economie, finanțe, management și marketing. O structură de grad modular flexibil vă permite să vă mențineți opțiunile deschise și să vă adaptați gradul la interesele și ambițiile dumneavoastră. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului. [+]

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul disponibil, inclusiv contabilitate, afaceri, economie, finanțe, management și marketing. O structură de grad modular flexibil vă permite să vă mențineți opțiunile deschise și să vă adaptați gradul la interesele și ambițiile dumneavoastră. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.... [-]