Filter
Pathway Universitar
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 3 Undergraduate Pathways în Studii de marketing

Elevii care iau programe de cursuri universitare au ocazia unică de a-și dezvolta abilitățile de a doua limbă în timp ce studiază pentru o diplomă universitară. A trăi și de a studia într-o altă cultură pot deschide orizonturile participanților și pot întări abilitățile de scriere și vorbire.

Ce este o cale universitară în studiile de marketing? Această cale oferă studenților posibilitatea de a studia modalitățile cele mai eficiente de a disemina informații și reclame către anumite segmente de public. Acest proces de demonstrare a valorii unui produs sau serviciu potențialilor clienți poate fi util în mai multe cariere de afaceri diferite. Clasele care pot fi incluse sunt comportamentul consumatorului, finanțele, marketingul global, cercetarea, analiza datelor și strategiile logistice.

Studiile de marketing pot oferi participanților competențe care pot fi utile în multe locuri de muncă diferite. Aceste abilități pot include capacitatea de a analiza date și de a comunica efectiv cu un public. În plus, studenții pot învăța beneficiile gestionării timpului de a realiza simultan un număr mare de proiecte.

Elevii frecventează frecvent programe de călătorie de oriunde până la trei semestre. Atunci când această lungime variabilă este asociată cu variabilitatea tipurilor de școli, poate fi dificil să se determine prețul standard al unui program de licență. Elevii interesați ar trebui să cerceteze școala înainte de a participa.

Când vine vorba de câmpurile potențiale de carieră, studiile de marketing aruncă o rețea largă pentru studenți. Abilitățile învățate pot fi folosite în aproape orice mediu de afaceri, dar sunt utile în special pentru posturi precum analist în domeniul cercetării de piață, manager de brand, director de marketing, consultant promoții, manager de relații publice, cumpărător media, manager de publicitate, reprezentant de vânzări farmaceutice, scriitor de conținut sau director de artă.

Pentru participanții care doresc să se înscrie într-un program de căi, școlile din întreaga lume pot oferi opțiuni de curs personale sau online. Astfel, locația dvs. nu trebuie să vă limiteze abilitatea de a participa. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de marketing

University of Stirling

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul ... [+]

Oferit pe o bază integrată, veți finaliza un an de pregătire și apoi veți intra în anul 2 de licență la University of Stirling . Există o varietate de subiecte de gradul disponibil, inclusiv contabilitate, afaceri, economie, finanțe, management și marketing. O structură de grad modular flexibil vă permite să vă mențineți opțiunile deschise și să vă adaptați gradul la interesele și ambițiile dumneavoastră. Ca un singur program de studiu, puteți aplica pentru o singură viză pentru întreaga durată a programului.

Caracteristicile cursuluiUn program de specialitate care vă ajută să dezvoltați cunoștințele și aptitudinile pentru gradul ales.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes - aflați mai multe despre garanția noastră de rambursare a banilor.Dimensiunile noastre de clasă sunt mai mici decât cele pe care le veți experimenta în mod obișnuit la universitate - astfel veți avea mai mult timp cu profesorii dvs.Veți avea lecții în stil universitar pentru module bazate pe tematică, pentru a vă ajuta să vă adaptați studiilor din Marea Britanie.Orientarea cu aplicația dvs. universitară, asigurându-vă că alegeți cel mai bun grad pentru dvs.... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University CEU - Cardenal Herrera

Credem că cel mai bun mod de a înțelege lumea afacerilor și de a educa studenții în marketingul din secolul 21 este de a folosi metoda cazului. Credem în oferirea unei ba ... [+]

Studierea la CEU UCH înseamnă alegerea unei Universități care este diferită atât în ceea ce "cât" și "cum". Oferim o combinație de experiență și inovație . Este vorba de a fi cu adevărat internațional și totuși cu rădăcini locale puternice. Pe scurt, vă putem oferi tot ce aveți nevoie pentru a fi ceea ce doriți să fie.

Ce ne face diferiti?

1. O educație bilingvă

Dacă sunteți interesați să fiți învățați atât în limba engleză, cât și în limba spaniolă, pentru a vă îmbogăți viitorul profil profesional, vă oferim posibilitatea de a lua primul an în limba engleză și apoi să continuați predarea în limba spaniolă pentru restul gradului. Itinerarul nostru se adaptează de asemenea la orice nevoie:... [-]

Spania Moncada
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University CEU - Cardenal Herrera

Lumea sa schimbat și, odată cu aceasta, modul în care viitorii profesioniști trebuie educați sa schimbat. De aceea, veți primi o educație practică și aplicabilă lumii rea ... [+]

Studierea la CEU UCH înseamnă alegerea unei Universități care este diferită atât în ceea ce "cât" și "cum". Oferim o combinație de experiență și inovație. Este vorba despre a fi cu adevărat internațional și totuși cu rădăcini locale puternice. Pe scurt, vă putem oferi tot ce aveți nevoie pentru a fi ceea ce doriți să fie.

Ce ne face diferiti?

1. Formare bilingvă

Dacă doriți să studiați atât în limba engleză, cât și în limba spaniolă și să vă îmbunătățiți profilul profesional viitor, puteți studia primul an de studii în limba engleză și apoi completați restul de studii în limba spaniolă. Există itinerarii speciale de învățare care răspund unor nevoi diferite:... [-]

Spania Moncada
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză