Undergraduate Pathways în Studii de Energie

Vezi toate Undergraduate Pathways în Studii de Energie

Studii de Energie

Programele de parcurs permit studenților internaționali să se concentreze asupra unei anumite cariere, dezvoltându-și simultan abilitățile de înțelegere a limbii. Aceste programe pot fi realizate relativ repede și pot permite studenților să urmeze imediat o diplomă de licență.

Ce este o cale universitară în studiile privind energia? Aceasta este o opțiune pentru studenții de licență interesați de o carieră în domeniul în creștere, în schimbare de energie. În timp ce studenții lucrează pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire și scriere, aceștia pot lua, de asemenea, cursuri de matematică și științe utile, precum și cursuri introductive de economie și științe sociale. Multe programe se concentrează pe citire și scriere înainte de a se deplasa în clase mai specifice legate de obiectivele carierei. Unii studenți pot primi cursuri elective ca parte a clasei de limbi străine.

Finalizarea unui program de parcurs este un pas important în carieră, precum și un mijloc de dezvoltare a abilităților de viață importante. Elevii adesea văd abilități îmbunătățite de înțelegere a lecturilor, învățând, de asemenea, să comunice în mod clar și să devină mai abili de cercetare și analiză.

Multe programe de cursuri de licență sunt legate de programele de studii la anumite universități. Din acest motiv, costul va depinde de studiul studenților, precum și de concentrarea programului. Pentru a obține mai multe detalii despre preț, este mai bine să contactați direct un birou de admitere.

Completarea unei căi de studii universitare în domeniul studiilor privind energia poate duce la mai multe opțiuni educaționale și de carieră. Mulți studenți vor putea să urmeze o diplomă de licență în orice domeniu energetic, inclusiv în domeniul dezvoltării energetice, al gestionării resurselor și al studiilor privind resursele regenerabile. Carierele în domeniul energiei pot include cercetători și oameni de știință care efectuează lucrări de teren interesante în domenii precum industria petrolului, gazului și gazelor naturale, precum și rolul de manageri și directori în cadrul organizațiilor care se ocupă de dezvoltarea și producția de energie.

 

Atunci când dezvoltăm competențe lingvistice și ne concentrăm pe carierele potențiale, studenții sunt înțelepți să ia în considerare un program de căi în studiile privind energia. Pentru a obține mai multe informații, vizitați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Studii de licență Pathway în Ingineria Petrolului

University of Portsmouth - International College Portsmouth
Campus Cu normă întreagă 2 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Portsmouth

Fundația și intrarea în primul an [+]

Fundația și intrarea în primul an

Data de începere: septembrie și ianuarie (numai fundație)

Durata: Două semestre

Taxe: 13.400 de lire sterline

Module de fundațieChimia 1 (numai pentru Ingineria Petrolului)Concepte de proiectare (numai pentru inginerie civilă)Competențe în domeniul TICAbilități interactive de învățare și comunicare 3Tehnici numerice 1Tehnici numerice 3Principiile de inginerie 1Principiile de inginerie 2Concepte de programare (inginerie civilă)Metode de cercetare, gândire critică și expresieModule de gradul I de anIntroducere în Ingineria PetroluluiPrincipiile Ingineriei PetroluluiChimie pentru ingineria petroluluiProcesele de la PământTehnologii de comunicare și inginerie AprecierePrincipii matematiceDespre ICPProgrese garantate la Universitatea din Portsmouth după finalizarea cu succes a cursului dumneavoastră la ICP - 96% rate de progresieViza unică pentru întreaga durată a studiilorPeste 2.100 de studenți au progresat cu succes de la ICP la Universitatea din Portsmouth din 2009... [-]