Undergraduate Pathways în Studii de Drept

Vezi tot 3 Undergraduate Pathways în Studii de Drept

Studii de Drept

Proiectat pentru cei cu competență limitate engleză, o cale de licență oferă studenților posibilitatea de a se înscrie în cele din urmă în programul lor de gradul ales. Programul de drumuri îi ajută pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de artă lingvistică prin intermediul cursurilor de lectură, scris, ascultare și vorbire.

Sistemele de legi și regulamente sunt create pentru a-i ghida pe oameni în direcția corectă. Contextul în care astfel de ghidări sunt folosite include totul de la sisteme de educație la afaceri de restaurant, la politica internațională.

Contactează Universități de la Găsește 3 Undergraduate Pathways în Studii de Drept 2019

Citește Mai Mult

Studii de licență Pathway în Drept, Politică și Relații Internaționale

University of Portsmouth - International College Portsmouth
Campus Cu normă întreagă 2 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Portsmouth

Înscrierea fundației [+]

Înscrierea fundației

Data de începere: septembrie și ianuarie

Durata: Două semestre

Taxe: 12 400 GBP

Module de fundațieLege constitutionalaLege contractualaSistemul juridic englezCompetențe în domeniul TICAbilități interactive de învățare și comunicareIntroducere în politică și relații internaționaleEtica juridicăAbilități juridice, analiză și discursMetode de cercetare, gândire critică și expresieDespre ICPProgrese garantate la Universitatea din Portsmouth după finalizarea cu succes a cursului dumneavoastră la ICP - 96% rate de progresieViza unică pentru întreaga durată a studiilorPeste 2.100 de studenți au progresat cu succes de la ICP la Universitatea din Portsmouth din 2009... [-]

Study in English in Lyon, France - SELF

Jean Moulin Lyon 3 University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Lyon

[+]

Programul SELF este conceput pentru a încuraja îmbunătățirea semnificativă a nivelului de competență al elevului în limba franceză, posibila realizare a cerințelor curriculare universitare la domiciliu și transferul ulterior de credite.

Caracteristici specifice

Programul SELF este un program semestrial sau un program anual.

Acesta începe, de obicei, la sfârșitul lunii august / începutul lunii ianuarie și se termină la mijlocul lunii decembrie / sfârșitul lunii aprilie.

Condiții de admitere

Criterii de admitere:

Programul SELF este deschis studentului (schimb / non-schimb) care îndeplinește următoarele cerințe:... [-]


Diplome de studii etudes universitaires françaises - deuf

Jean Moulin Lyon 3 University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Lyon

Elevii înscriși la DEUF beneficiază de asemenea de o îndrumare educațională (în funcție de materiile studiate) în timpul căreia se întâlnesc cu tutori educaționali care îi ajută în alegerea și validarea cursurilor și răspund întrebărilor lor educaționale în funcție de disciplina elevului. [+]

Nivelul de studiu: Toate nivelurile de studiu

Introducere în cultura și civilizația franceză: 10 ore pe semestru / 3 credite Cursuri opționale: cursuri care trebuie alese în toate facultățile. Pentru informații suplimentare despre cursurile disponibile, vă rugăm să consultați catalogul de cursuri.

Data sosirii:

Semestrul de toamnă: începutul lunii septembrie pentru toate domeniile de studiu Semestrul de primăvară: începutul lunii ianuarie [-]