Filter
Pathway Universitar
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi tot 2 Undergraduate Pathways în Studii de Drept

Proiectat pentru cei cu competență limitate engleză, o cale de licență oferă studenților posibilitatea de a se înscrie în cele din urmă în programul lor de gradul ales. Programul de drumuri îi ajută pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de artă lingvistică prin intermediul cursurilor de lectură, scris, ascultare și vorbire.

Sistemele de legi și regulamente sunt create pentru a-i ghida pe oameni în direcția corectă. Contextul în care astfel de ghidări sunt folosite include totul de la sisteme de educație la afaceri de restaurant, la politica internațională.

Contactează Universități de la Găsește 2 Undergraduate Pathways în Studii de Drept 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

2 Results in Studii de Drept

Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

Programul SELF este conceput pentru a încuraja îmbunătățirea semnificativă a nivelului de competență al elevului în limba franceză, posibila realizare a cerințelor curriculare universitare la domiciliu și transferul ulterior de credite.

Caracteristici specifice

Programul SELF este un program semestrial sau un program anual.

Acesta începe, de obicei, la sfârșitul lunii august / începutul lunii ianuarie și se termină la mijlocul lunii decembrie / sfârșitul lunii aprilie.

Condiții de admitere

Criterii de admitere:

Programul SELF este deschis studentului (schimb / non-schimb) care îndeplinește următoarele cerințe:... [-]

Franţa Lyon
January 2020
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jean Moulin Lyon 3 University

Elevii înscriși la DEUF beneficiază de asemenea de o îndrumare educațională (în funcție de materiile studiate) în timpul căreia se întâlnesc cu tutori educaționali care î ... [+]

Nivelul de studiu: Toate nivelurile de studiu

Introducere în cultura și civilizația franceză: 10 ore pe semestru / 3 credite Cursuri opționale: cursuri care trebuie alese în toate facultățile. Pentru informații suplimentare despre cursurile disponibile, vă rugăm să consultați catalogul de cursuri.

Data sosirii:

Semestrul de toamnă: începutul lunii septembrie pentru toate domeniile de studiu Semestrul de primăvară: începutul lunii ianuarie [-]
Franţa Lyon
January 2020
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză