Undergraduate Pathways în Chile

Caută 2 Undergraduate Pathways Top în Chile 2018/2019

Masterat

O cale de licență este concepută pentru studenții care au nevoie să dezvolte competențe suplimentare în limba engleză înainte de a putea avea succes într-un program de studii tradiționale. În timpul programului, se concentrează pe cursuri de scris, lectură, vorbire și ascultare.

Educația în Chile accent-o tehnică și de învățământ superior, printr-o universitate. Cele mai multe dintre universitățile din Chile oferă cultura elev bine stabilită și relația cu studenții internaționali, indiferent de bariera lingvistică. Învățământul superior în Chile este accesibil în cele două universități particulare și finanțate din fonduri publice.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Undergraduate Pathways în Chile 2018/2019

Citește Mai Mult

Trasee de cale ferata - trasee academice engleze

Bridge Education Group
Campus Cu normă întreagă September 2018 Chile Santiago

Programul BridgePathways Academic limba engleză este o cuprinzătoare, în profunzime curs de conceput pentru a vă ajuta să reușească în sala de clasă universitate din SUA. [+]

Programul BridgePathways Academic limba engleză este o cuprinzătoare, în profunzime curs de conceput pentru a vă ajuta să reușească în sala de clasă universitate din SUA.

Ca un student în programul nostru BridgePathways Academic engleză, veți dobândi necesare cunoștințele de limba engleză pentru a reuși într-un mediu academic. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte cunoștințele de limba engleză în patru lectură de comunicare pe aptitudini, scris, vorbit, și listening- consolidând în același timp abilitățile de studiu și strategii.

BridgePathways utilizează Cadrul european comun de referință (CEFR) la determinarea nivelurilor de competență în limba engleză.... [-]


Căi de pod

Bridge Education Group
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Chile Santiago

Avantajul Podul Ca lider în domeniul educației, puteți avea încredere Bridge pentru a fi ghid, avocatul tau si partenerul tau de-a lungul acestei experiențe lifechanging. [+]

Podul Advantage

Avantajul Podul Ca lider în domeniul educației, puteți avea încredere Bridge pentru a fi ghid, avocatul tau si partenerul tau de-a lungul acestei experiențe lifechanging.

De ce Podul?

INTRARE DIRECT ȘI ADMITERE CONDIȚIONALĂ

studenții care caută grad pot aplica pentru intrarea directă sau admitere condiționată atât la nivel de licență și postuniversitare.

NO TOEFL OBLIGATORIU

După finalizarea cu succes a programului intensiv engleză Partenerii noștri vor acorda absolvenților de invatamant superior derogari TOEFL / IELTS.

BURSE

Partenerii University Bridge oferă cursuri ESL on-campus pentru studenții de gradul caută. Aveți posibilitatea să cufunda rapid te in viata in campus. ... [-]