Undergraduate Pathways în Chile

Caută 2 Undergraduate Pathways Top în Chile 2019

Masterat

Proiectat pentru cei cu competență limitate engleză, o cale de licență oferă studenților posibilitatea de a se înscrie în cele din urmă în programul lor de gradul ales. Programul de drumuri îi ajută pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de artă lingvistică prin intermediul cursurilor de lectură, scris, ascultare și vorbire.

Chile are cel mai vechi sistem de educație în America de Sud. Guvernul a fost întotdeauna finanțat parțial acest sistem de educație făcându-l unul dintre cele mai ieftine viața studentului. Universitatile de conducere sunt Universidad de Chile și Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Undergraduate Pathways în Chile 2019

Citește Mai Mult

Căi de pod

Bridge Education Group
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Chile Santiago

Avantajul Podul Ca lider în domeniul educației, puteți avea încredere Bridge pentru a fi ghid, avocatul tau si partenerul tau de-a lungul acestei experiențe lifechanging. [+]

Podul Advantage

Avantajul Podul Ca lider în domeniul educației, puteți avea încredere Bridge pentru a fi ghid, avocatul tau si partenerul tau de-a lungul acestei experiențe lifechanging.

De ce Podul?

INTRARE DIRECT ȘI ADMITERE CONDIȚIONALĂ

studenții care caută grad pot aplica pentru intrarea directă sau admitere condiționată atât la nivel de licență și postuniversitare.

NO TOEFL OBLIGATORIU

După finalizarea cu succes a programului intensiv engleză Partenerii noștri vor acorda absolvenților de invatamant superior derogari TOEFL / IELTS.

BURSE

Partenerii University Bridge oferă cursuri ESL on-campus pentru studenții de gradul caută. Aveți posibilitatea să cufunda rapid te in viata in campus. ... [-]


Trasee de cale ferata - trasee academice engleze

Bridge Education Group
Campus Cu normă întreagă September 2019 Chile Santiago

Programul BridgePathways Academic limba engleză este o cuprinzătoare, în profunzime curs de conceput pentru a vă ajuta să reușească în sala de clasă universitate din SUA. [+]

Programul BridgePathways Academic limba engleză este o cuprinzătoare, în profunzime curs de conceput pentru a vă ajuta să reușească în sala de clasă universitate din SUA.

Ca un student în programul nostru BridgePathways Academic engleză, veți dobândi necesare cunoștințele de limba engleză pentru a reuși într-un mediu academic. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte cunoștințele de limba engleză în patru lectură de comunicare pe aptitudini, scris, vorbit, și listening- consolidând în același timp abilitățile de studiu și strategii.

BridgePathways utilizează Cadrul european comun de referință (CEFR) la determinarea nivelurilor de competență în limba engleză.... [-]