Filter
Pathway Universitar
America de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Undergraduate Pathways Cele Mai Bune în America de Sud 2019

Multe programe de gradul necesită ca elevii să fie competenți în citire, scriere, ascultare și vorbire. Cei care nu au aceste abilități pot lua un program de studii universitare, unde pot dobândi o cunoaștere satisfăcătoare a limbii engleze.

America de Sud este al patrulea cel mai mare continent. Acesta este divizat politic în 12 țări independente. America de Sud este acasa, la maiestuos munților Anzi și râul misterios Amazon. Lume, cel mai mare pădure tropicală, cu milioane de specii de animale exotice, este, de asemenea, găsit în America de Sud.

Solicită Informații Undergraduate Pathways în America de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Bridge Education Group

Avantajul Podul Ca lider în domeniul educației, puteți avea încredere Bridge pentru a fi ghid, avocatul tau si partenerul tau de-a lungul acestei experiențe lifechanging. ... [+]

Podul Advantage

Avantajul Podul Ca lider în domeniul educației, puteți avea încredere Bridge pentru a fi ghid, avocatul tau si partenerul tau de-a lungul acestei experiențe lifechanging.

De ce Podul?

INTRARE DIRECT ȘI ADMITERE CONDIȚIONALĂ

studenții care caută grad pot aplica pentru intrarea directă sau admitere condiționată atât la nivel de licență și postuniversitare.

NO TOEFL OBLIGATORIU

După finalizarea cu succes a programului intensiv engleză Partenerii noștri vor acorda absolvenților de invatamant superior derogari TOEFL / IELTS.

BURSE

Partenerii University Bridge oferă cursuri ESL on-campus pentru studenții de gradul caută. Aveți posibilitatea să cufunda rapid te in viata in campus. ... [-]

Statele Unite ale Americii Denver Philadelphia Grand Junction Argentina Buenos Aires Chile Santiago  + 4 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bridge Education Group

Programul BridgePathways Academic limba engleză este o cuprinzătoare, în profunzime curs de conceput pentru a vă ajuta să reușească în sala de clasă universitate din SUA. ... [+]

Programul BridgePathways Academic limba engleză este o cuprinzătoare, în profunzime curs de conceput pentru a vă ajuta să reușească în sala de clasă universitate din SUA.

Ca un student în programul nostru BridgePathways Academic engleză, veți dobândi necesare cunoștințele de limba engleză pentru a reuși într-un mediu academic. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte cunoștințele de limba engleză în patru lectură de comunicare pe aptitudini, scris, vorbit, și listening- consolidând în același timp abilitățile de studiu și strategii.

BridgePathways utilizează Cadrul european comun de referință (CEFR) la determinarea nivelurilor de competență în limba engleză.... [-]

Statele Unite ale Americii Denver Grand Junction Philadelphia Argentina Buenos Aires Chile Santiago  + 4 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză