Filter
Pathway Postuniversitar
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută 13 Graduate Pathways în Studii de afaceri

Un program pentru absolvenți oferă studenților oportunitatea unică de a învăța cum să comunice într-oa doua limbă în timp ce se pregătesc pentru studii postuniversitare. O a doua limbă beneficiază elevilor în mod imens, fie în studiile lor reale, fie în căutarea postului post-universitar.

Ce este o cale absolventă în studiile de afaceri? Această cale introduce studenții într-un studiu la nivel absolvent de finanțe, contabilitate, marketing și managementul resurselor umane. Cei care iau cursurile pot învăța să înțeleagă cum se mișcă și se schimbă banii de la piață la piață și ce factori umani determină aceste fluctuații. Gestionarea angajaților este, de asemenea, un aspect important al studiilor de afaceri. În cale, oamenii, în general, iau cursuri precum mediul de afaceri și mediul său, economia pentru manageri sau introducerea în finanțare.

Participanții la căile de studii superioare de afaceri pot învăța abilități utile pentru orice carieră. Acestea pot include comunicarea eficientă, rezolvarea inovativă a problemelor și munca în echipă bazată pe empatie.

În funcție de tipul de cale absolventă și de instituția care o oferă, prețul de admitere poate varia foarte mult. Când se ia în considerare participarea la o cale absolventă, efectuarea de cercetări înaintea aplicării poate oferi mari beneficii pe termen lung.

Cursurile postuniversitare în studiile de afaceri pot oferi studenților o bază solidă pentru sute de locuri de muncă diferite în orice mediu de afaceri. Unele persoane care iau aceste căi continuă să lucreze în carieră, cum ar fi analist de cercetare de piață, manager de afaceri, auditor, contabil, consultant financiar, manager de operațiuni de afaceri, estimator de cost, matematician, manager financiar, , actuar, coordonator de publicitate, agent de vânzări, contabil, ofițer de conformitate bancară, analist de obligațiuni, strateg de marcă, broker de stoc, analist bugetar sau director resurse umane.

Când vine vorba de programele de cale absolventă, studenții le pot lua peste tot în lume. Universitățile din mai multe țări le oferă și, dacă nu puteți găsi unul în zona dvs., există frecvent opțiunea de a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

13 Rezultate din Studii de afaceri

Birmingham Business School, University of Birmingham

Managementul strategic și de conducere sunt ceea ce conduce companiile de succes inainte, modelarea luarea deciziilor și ajutându-le să își îndeplinească ambițiile lor. F ... [+]

Managementul strategic și leadershipare ceea ce conduce companiile de succes inainte, modelarea luarea deciziilor și ajutându-le să își îndeplinească ambițiile lor. Fără un plan strategic puternic, organizațiile nu pot funcționa la un nivel competitiv, asa ca va fi un jucător cheie în succesul companiei. Deschis pentru afaceri, management sau economie absolvenți, acest Master este un program de specialitate, care se va baza pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master.

Impreuna cu subiectele de bază fundamentale vă va studia module opționale de strategie, leadership, managementul operațiunilor și antreprenoriat și inovație. Programul vă oferă o platformă excelentă în cariera aleasă în industrie. ... [-]

Regatul Unit Birmingham
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Birmingham Business School, University of Birmingham

Spiritul antreprenorial se află în centrul de afaceri de succes, impulsionarea inovației și care urmărește în mod constant noi realizări și ambiții. In acest rol, va fi r ... [+]

antreprenoriat se află în centrul de afaceri de succes, impulsionarea inovației și care urmărește în mod constant noi realizări și ambiții. In acest rol, va fi responsabil pentru unele din cele mai interesante, dinamice si inspira intr-o serie de industrii. Deschis pentru afaceri, management sau economie absolvenți, acest Master va construi pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master.

Programul introduce pe elevi concepte avansate de management printr-o combinație de discipline de bază de fundație înainte de a alege una din cele patru căi de specialitate. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a alege un traseu mixt cale, croitorie curs pentru cerințele lor.... [-]

Regatul Unit Birmingham
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
HIC Hertfordshire International College

Hertfordshire Business School predă de peste 50 de ani și pune teoria în experiența reală de lucru pentru a oferi studenților un start-cheie pe piețele naționale și inter ... [+]

Prezentare generală

15 în Marea Britanie pentru unele dintre cele mai populare cursuri, Evenimente Management, Turism

Hertfordshire Business School predă de peste 50 de ani și pune teoria în experiența reală de lucru pentru a oferi studenților un start-cheie pe piețele naționale și internaționale de locuri de muncă competitive. Veți învăța principiile de contabilitate, economie și marketing și veți alege dintr-o varietate de alte opțiuni subiect. Parteneriate puternice cu industria asigură curriculum-ul este actualizat și satisface nevoile afacerii, plus puteți adăuga o limbă și / sau studia o limbă străină.

Etapa 1: Pre-Masters Etapa 2: Masterat Pathway">Afaceri ... [-]
Regatul Unit Hatfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Colorado State University

În programul CSU's Graduate Pathway în cadrul unei întreprinderi globale, sociale și sustenabile vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la ... [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în cadrul unei întreprinderi globale, sociale și sustenabile vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

40 program de gradul de credit3 ore de credit se aplică de la Pathway37 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 17.060 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în cadrul Global, Social and Sustainable Enterprise MBA este conceput pentru a pregăti studenții pentru a intra în Colorado State University 's Master of Business Administration program în Global Social și sustenabil Enterprise (GSSE).Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]
Statele Unite ale Americii Fort Collins
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Mason University

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Administrarea Afacerilor (MBA), sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Administrarea Afacerilor (MBA), sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 48 de ore de credit6 ore de credit se aplică de la Pathway42 de ore de credit rămase spre un grad... [-]
Statele Unite ale Americii Fairfax
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Mason University

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în domeniul Comerțului Internațional și al Politicii sunt asigurați progresul spre un program pos ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în domeniul Comerțului Internațional și al Politicii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar de Mason, la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 36 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway27 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Absolvent în același timp cu studenții interni.Cursuri de bazăDurata cursului: 2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 36.800 $Clasa ore: 9-13 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 15Premiul: Acest program duce la un Master of Arts în Comerțul Internațional și politică la George Mason University .Opțiuni curs: 2-semestruCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență de patru ani sau echivalent. 2,75 echivalent GPA de licență.Cerințe de limba engleză: TOEFL iBT 75 (17 subscrise în citire și scriere), IELTS 6.5 (6.0 subscore în lectură și scris), PTEA 52, Password 7.0 Cunoștințe și 6.0 Scriere, Completarea... [-]
Statele Unite ale Americii Fairfax
August 2019
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Mason University

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în dezvoltarea imobiliară sunt asigurați progresiv la un program de absolvent de Mason, după depu ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în dezvoltarea imobiliară sunt asigurați progresiv la un program de absolvent de Mason, după depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 36 de ore de credit6 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad... [-]
Statele Unite ale Americii Fairfax
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Alabama at Birmingham

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate Pathway în afaceri sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent de afaceri UAB după depune ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate Pathway în afaceri sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent de afaceri UAB după depunerea de materiale de cerere suplimentare necesare. După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se va garanta că veți intra în programul de studii postuniversitare. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

Program de 36 de ore de credit12 ore de credit se aplică de la Pathway24 ore de credit rămase la un grad

1 Semestrul:

Program de 36 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway27 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: de la 15.240 $Clasa ore: 9-13 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: elevii sunt garantate de admitere la Master of Business Administration program la UAB după finalizarea cu succes a Graduate Pathway și îndeplinirea tuturor cerințelor de progresie.Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]
Statele Unite ale Americii Birmingham
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Alabama at Birmingham

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate MBA / MPH Dual Degree sunt asigurați progresia spre un program UAB MBA și MPH după depunerea materialelor s ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate MBA / MPH Dual Degree sunt asigurați progresia spre un program UAB MBA și MPH după depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare. După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se va garanta că veți intra în programul de studii postuniversitare. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

60 de ore de program de credit12 ore de credit se aplică de la Pathway48 de ore de credit rămase spre un grad

1 Semestrul:

60 de ore de program de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway51 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: de la 15.240 $Clasa ore: 9-13 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: studenții internaționali sunt garantate de admitere la Master of Business Administration sau Master de programe de sănătate publică la UAB după finalizarea cu succes a programului de MBA / MPH absolvent de diplomă și îndeplinirea tuturor cerințelor de progresie.Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]
Statele Unite ale Americii Birmingham
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Suffolk University

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway din Business Analytics vă va pregăti să introduceți semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După fi ... [+]

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway din Business Analytics vă va pregăti să introduceți semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

31 program de credit oră12 ore de credit se aplică de la Pathway19 ore de credit rămase la un grad

1 Semestrul:... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Suffolk University

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway în administrarea afacerilor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University ... [+]

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway în administrarea afacerilor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

49 program de credit oră12 ore de credit se aplică de la Pathway37 de ore de credit rămase spre un grad... [-]
Statele Unite ale Americii Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LBIC London Brunel International College

O Pathway postuniversitară vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra studiilor de nivel postuniversitar în Marea Britanie. Cel mai important, vă va dota cu cunoștințele ... [+]

O Pathway postuniversitară vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra studiilor de nivel postuniversitar în Marea Britanie. Cel mai important, vă va dota cu cunoștințele și abilitățile adecvate de care aveți nevoie pentru a excela în gradul dumneavoastră de masterat ales.

Pathway ta către Universitatea Brunel din Londra

TaxeAn

Toate taxele de curs LBIC pot face obiectul unei revizuiri. Taxele de la Brunel University din Londra sunt doar un ghid și pot fi modificate.

PathwayEtapa 1: Pre-Master

module

Învățarea interactivă și comunicarea 5Gândirea critică și creativăMetode de cercetarePrincipiile de management

Această Pathway duce la următoarele diplome de masterat la Brunel University London Master:... [-]

Regatul Unit Uxbridge
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Massachusetts Boston Navitas Global Student Success Program

Graduate UMass Programul Boston Navitas Global Student Succes (GSSP) este un program de două semestre conceput pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență, dar ... [+]

Absolvent GSSP: Afaceri

Graduate UMass Programul Boston Navitas Global Student Succes (ISSP) este un program de două semestre conceput pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență, dar care au nevoie sau doresc să aibă un sprijin suplimentar pentru a obține intrarea într-un program de absolvent UMass Boston absolvent. Graduate GSSP ajută la depășirea decalajului în competențele academice sau engleze prin oferirea unei game variate de cursuri, cum ar fi metodele de cercetare și comunicarea academică. În timpul semestru GSSP dvs., veți lua patru cursuri GSSP absolvent plus cursuri UMass Boston absolvent pentru a vă pregăti pentru programul de masterat.

Programul MBA de la UMass Boston combină un curriculum de management concentrat și permite elevilor să personalizeze experiența lor prin completarea una sau mai multe din 14 de specializări.... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză