Graduate Pathways în Studii de afaceri

Caută 14 Graduate Pathways în Studii de afaceri

Studii de afaceri

Un program pentru absolvenți oferă studenților oportunitatea unică de a învăța cum să comunice într-oa doua limbă în timp ce se pregătesc pentru studii postuniversitare. O a doua limbă beneficiază elevilor în mod imens, fie în studiile lor reale, fie în căutarea postului post-universitar.

Ce este o cale absolventă în studiile de afaceri? Această cale introduce studenții într-un studiu la nivel absolvent de finanțe, contabilitate, marketing și managementul resurselor umane. Cei care iau cursurile pot învăța să înțeleagă cum se mișcă și se schimbă banii de la piață la piață și ce factori umani determină aceste fluctuații. Gestionarea angajaților este, de asemenea, un aspect important al studiilor de afaceri. În cale, oamenii, în general, iau cursuri precum mediul de afaceri și mediul său, economia pentru manageri sau introducerea în finanțare.

Participanții la căile de studii superioare de afaceri pot învăța abilități utile pentru orice carieră. Acestea pot include comunicarea eficientă, rezolvarea inovativă a problemelor și munca în echipă bazată pe empatie.

În funcție de tipul de cale absolventă și de instituția care o oferă, prețul de admitere poate varia foarte mult. Când se ia în considerare participarea la o cale absolventă, efectuarea de cercetări înaintea aplicării poate oferi mari beneficii pe termen lung.

Cursurile postuniversitare în studiile de afaceri pot oferi studenților o bază solidă pentru sute de locuri de muncă diferite în orice mediu de afaceri. Unele persoane care iau aceste căi continuă să lucreze în carieră, cum ar fi analist de cercetare de piață, manager de afaceri, auditor, contabil, consultant financiar, manager de operațiuni de afaceri, estimator de cost, matematician, manager financiar, , actuar, coordonator de publicitate, agent de vânzări, contabil, ofițer de conformitate bancară, analist de obligațiuni, strateg de marcă, broker de stoc, analist bugetar sau director resurse umane.

Când vine vorba de programele de cale absolventă, studenții le pot lua peste tot în lume. Universitățile din mai multe țări le oferă și, dacă nu puteți găsi unul în zona dvs., există frecvent opțiunea de a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Management Master: Strategia de cale

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Birmingham

Managementul strategic și de conducere sunt ceea ce conduce companiile de succes inainte, modelarea luarea deciziilor și ajutându-le să își îndeplinească ambițiile lor. Fără un plan strategic puternic, organizațiile nu pot funcționa la un nivel competitiv, asa ca va fi un jucător cheie în succesul companiei. [+]

Managementul strategic și leadershipare ceea ce conduce companiile de succes inainte, modelarea luarea deciziilor și ajutându-le să își îndeplinească ambițiile lor. Fără un plan strategic puternic, organizațiile nu pot funcționa la un nivel competitiv, asa ca va fi un jucător cheie în succesul companiei. Deschis pentru afaceri, management sau economie absolvenți, acest Master este un program de specialitate, care se va baza pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master.

Impreuna cu subiectele de bază fundamentale vă va studia module opționale de strategie, leadership, managementul operațiunilor și antreprenoriat și inovație. Programul vă oferă o platformă excelentă în cariera aleasă în industrie. ... [-]


Management Master: antreprenoriat și inovare cale

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Birmingham

Spiritul antreprenorial se află în centrul de afaceri de succes, impulsionarea inovației și care urmărește în mod constant noi realizări și ambiții. In acest rol, va fi responsabil pentru unele din cele mai interesante, dinamice si inspira intr-o serie de industrii. Deschis pentru afaceri, management sau economie absolvenți, acest Master va construi pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master. [+]

antreprenoriat se află în centrul de afaceri de succes, impulsionarea inovației și care urmărește în mod constant noi realizări și ambiții. In acest rol, va fi responsabil pentru unele din cele mai interesante, dinamice si inspira intr-o serie de industrii. Deschis pentru afaceri, management sau economie absolvenți, acest Master va construi pe abilitățile existente și de cunoștințe și de a le dezvolta la nivel de master.

Programul introduce pe elevi concepte avansate de management printr-o combinație de discipline de bază de fundație înainte de a alege una din cele patru căi de specialitate. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a alege un traseu mixt cale, croitorie curs pentru cerințele lor.... [-]


Pathway absolvent în administrarea afacerilor (MBA)

George Mason University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Fairfax

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Administrarea Afacerilor (MBA), sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare. După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie". [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Administrarea Afacerilor (MBA), sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 48 de ore de credit6 ore de credit se aplică de la Pathway42 de ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway absolventă în comerțul internațional și politică

George Mason University
Campus Cu normă întreagă 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Fairfax

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în domeniul Comerțului Internațional și al Politicii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar de Mason, la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare. După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie". [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în domeniul Comerțului Internațional și al Politicii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar de Mason, la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 36 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway27 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Absolvent în același timp cu studenții interni.Cursuri de bazăDurata cursului: 2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 36.800 $Clasa ore: 9-13 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 15Premiul: Acest program duce la un Master of Arts în Comerțul Internațional și politică la George Mason University .Opțiuni curs: 2-semestruCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență de patru ani sau echivalent. 2,75 echivalent GPA de licență.Cerințe de limba engleză: TOEFL iBT 75 (17 subscrise în citire și scriere), IELTS 6.5 (6.0 subscore în lectură și scris), PTEA 52, Password 7.0 Cunoștințe și 6.0 Scriere, Completarea... [-]

Pathway absolventă în dezvoltarea imobiliară

George Mason University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Fairfax

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în dezvoltarea imobiliară sunt asigurați progresiv la un program de absolvent de Mason, după depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare. După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie". [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în dezvoltarea imobiliară sunt asigurați progresiv la un program de absolvent de Mason, după depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 36 de ore de credit6 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway absolvent în administrarea afacerilor (MBA)

The University of Alabama at Birmingham
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Birmingham

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate Pathway în afaceri sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent de afaceri UAB după depunerea de materiale de cerere suplimentare necesare. După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se va garanta că veți intra în programul de studii postuniversitare. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie. [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate Pathway în afaceri sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent de afaceri UAB după depunerea de materiale de cerere suplimentare necesare. După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se va garanta că veți intra în programul de studii postuniversitare. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

Program de 36 de ore de credit12 ore de credit se aplică de la Pathway24 ore de credit rămase la un grad

1 Semestrul:

Program de 36 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway27 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: de la 15.240 $Clasa ore: 9-13 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: elevii sunt garantate de admitere la Master of Business Administration program la UAB după finalizarea cu succes a Graduate Pathway și îndeplinirea tuturor cerințelor de progresie.Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvent în MBA / MPH Dual Degree

The University of Alabama at Birmingham
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Birmingham

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate MBA / MPH Dual Degree sunt asigurați progresia spre un program UAB MBA și MPH după depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare. După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se va garanta că veți intra în programul de studii postuniversitare. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie. [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO UAB Graduate MBA / MPH Dual Degree sunt asigurați progresia spre un program UAB MBA și MPH după depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare. După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se va garanta că veți intra în programul de studii postuniversitare. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

60 de ore de program de credit12 ore de credit se aplică de la Pathway48 de ore de credit rămase spre un grad

1 Semestrul:

60 de ore de program de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway51 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: de la 15.240 $Clasa ore: 9-13 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: studenții internaționali sunt garantate de admitere la Master of Business Administration sau Master de programe de sănătate publică la UAB după finalizarea cu succes a programului de MBA / MPH absolvent de diplomă și îndeplinirea tuturor cerințelor de progresie.Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Cursul de masterat în administrarea afacerilor

INTO London
Campus Cu normă întreagă 6 - 9 luni January 2019 Regatul Unit London

Pregătire academică pentru intrarea directă la un post de masterat în domenii cum ar fi contabilitate, bancare, științe umane, drept, studii media și politică, la alegerea de lider universități din Marea Britanie. [+]

Pregătire academică pentru intrarea directă la un post de masterat în domenii cum ar fi contabilitate, bancare, științe umane, drept, studii media și politică, la alegerea de lider universități din Marea Britanie.

De ce se aplică?asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succesrecunoscută de peste 80 de universitățiun program validat de universitate asigurat de calitatemai multe date de început

Există două opțiuni de curs disponibile:

2 termeni (6 luni) - 90 de credite cu o cerință de intrare mai mare3 clase (9 luni) - 120 de credite cu o cerință de intrare mai mică și cu o pregătire suplimentară în limba englezăUnde mă va lua?

Garanția noastră de progresie... [-]


Pathway absolvent în MBA

Illinois State University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

42 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway33 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

42 program de credit-oră12 ore de credit se aplică de pe Pathway30 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la programul de MBA de la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvent în MBA (Diplomă de licență non-business)

Illinois State University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

2-semestru Planul de studiu A:

42 program de credit-oră0 ore de credit se aplică din Pathway42 de ore de credit rămase la un gradInclusiv 7 Module de Fundație pentru Afaceri... [-]

Pathway absolvire în Business Analytics

Suffolk University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Boston

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway din Business Analytics vă va pregăti să introduceți semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway din Business Analytics vă va pregăti să introduceți semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

31 program de credit oră12 ore de credit se aplică de la Pathway19 ore de credit rămase la un grad

1 Semestrul:... [-]


Pathway absolvent în administrarea afacerilor (MBA)

Suffolk University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Boston

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway în administrarea afacerilor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway în administrarea afacerilor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

49 program de credit oră12 ore de credit se aplică de la Pathway37 de ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway absolvire în Global Global Business Sustainable MBA

Colorado State University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în cadrul unei întreprinderi globale, sociale și sustenabile vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în cadrul unei întreprinderi globale, sociale și sustenabile vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

40 program de gradul de credit3 ore de credit se aplică de la Pathway37 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 17.060 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în cadrul Global, Social and Sustainable Enterprise MBA este conceput pentru a pregăti studenții pentru a intra în Colorado State University 's Master of Business Administration program în Global Social și sustenabil Enterprise (GSSE).Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Absolvent al GSSP Pathway în afaceri

University of Massachusetts Boston Navitas Global Student Success Program
Campus Cu normă întreagă 2 semestre May 2019 Statele Unite ale Americii Boston

Graduate UMass Programul Boston Navitas Global Student Succes (GSSP) este un program de două semestre conceput pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență, dar care au nevoie sau doresc să aibă un sprijin suplimentar pentru a obține intrarea într-un program de absolvent UMass Boston. [+]

Absolvent GSSP: Afaceri

Graduate UMass Programul Boston Navitas Global Student Succes (ISSP) este un program de două semestre conceput pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență, dar care au nevoie sau doresc să aibă un sprijin suplimentar pentru a obține intrarea într-un program de absolvent UMass Boston absolvent. Graduate GSSP ajută la depășirea decalajului în competențele academice sau engleze prin oferirea unei game variate de cursuri, cum ar fi metodele de cercetare și comunicarea academică. În timpul semestru GSSP dvs., veți lua patru cursuri GSSP absolvent plus cursuri UMass Boston absolvent pentru a vă pregăti pentru programul de masterat.

Programul MBA de la UMass Boston combină un curriculum de management concentrat și permite elevilor să personalizeze experiența lor prin completarea una sau mai multe din 14 de specializări.... [-]