Filter
Pathway Postuniversitar
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Graduate Pathways în Studii de mediu în America de Nord 2019

Finalizarea unui program de studii postuniversitare oferă o oportunitate de a dezvolta abilități și competențe într-oa doua limbă înainte de a pleca în străinătate pentru a obține o diplomă. Aceste programe reprezintă o modalitate excelentă de pregătire a studenților pentru învățământul superior.

Obietivele unui program de studiu al mediului includ găsirea unor metode de creștere a eficienței energetice, de a minimaliza poluarea, de a crește conștientizarea problemelor de mediu și de a încuraja utilizarea energiei alternative. Accentul principal pentru studenți este de a învăța cum să evalueze și să rezolve probleme legate de mediu.  

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Găsește Graduate Pathways în Studii de mediu în America de Nord 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Studii de mediu, America de Nord

George Mason University

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Știința și Politica de Mediu, sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason, ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Știința și Politica de Mediu, sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason, după depunerea materialelor necesare suplimentare necesare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

37 program de credit oră0 ore de credit se aplică de la Pathway37 de ore de credit rămase spre un grad... [-]
Statele Unite ale Americii Fairfax
August 2019
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Marshall University

Conduce la o diplomă de masterat în Știința Mediului de la Universitatea Marshall ... [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent printr-un curriculum format din cursuri de câștiguri de credit. Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori și tutori de înaltă pregătire universitară, oferindu-vă sprijin academic în cadrul programului.

Calea de Absolvent în Știința Mediului vă oferă șansa de a vă îmbunătăți abilitățile de limba engleză și academică. Vă va pregăti să urmați cu succes studiile universitare la Universitatea Marshall.... [-]

Statele Unite ale Americii Huntington
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză