Filter
Pathway Postuniversitar
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 2 Graduate Pathways în Psihologie educațională

Finalizarea unui program de studii postuniversitare oferă o oportunitate de a dezvolta abilități și competențe într-oa doua limbă înainte de a pleca în străinătate pentru a obține o diplomă. Aceste programe reprezintă o modalitate excelentă de pregătire a studenților pentru învățământul superior.

Contactează Școli despre Vezi tot 2 Graduate Pathways în Psihologie educațională 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Psihologie educațională

Washington State University

Un program INTO WSU Graduate Pathway în domeniul psihologiei educaționale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Washington St ... [+]

Un program INTO WSU Graduate Pathway în domeniul psihologiei educaționale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Washington State University . După finalizarea cu succes a unui program INTO WSU Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de la Washington State University . Această tranziție de la un program INTO WSU Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

2-Semestrul:

37 program de credit oră12 ore de credit se aplică de la Pathway25 de ore de credit rămase la un grad... [-]
Statele Unite ale Americii Pullman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Mason University

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Psihologia Educațională, sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason la dep ... [+]

Elevii care finalizează cu succes un program INTO Mason Graduate Pathway în Psihologia Educațională, sunt asigurați progresul spre un program de absolvent de Mason la depunerea materialelor suplimentare necesare de aplicare.

După finalizarea cu succes a unui program INTO Mason Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți intra în cel de-al doilea semestru de studii postuniversitare la George Mason University . Această tranziție de la un program INTO Mason Pathway la un program de studii universitare se numește "progresie".

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Program de 30 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway21 de ore de credit rămase la un grad... [-]
Statele Unite ale Americii Fairfax
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză