Filter
Pathway Postuniversitar
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Privește Graduate Pathways în Comunicații

O cale absolventă este un set de cursuri oferite ca mijloc de pregătire pentru un anumit program de grad. Aceste clase sunt, de obicei, concepute ca o modalitate pentru studenți de a-și îmbunătăți competențele lingvistice și de înțelegere.

Cursurile de comunicare există pentru a-i asista pe studenți în construirea unui set de abilități care le va deschide o varietate de oportunități de angajare în viitor. Competențele rectificate de acest program sunt foarte bine căutate pe piața locurilor de muncă de astăzi, asta însemnând că studenții vor putea alege dintr-o varietate de domenii profesionale.

Începe Astăzi pentru Vezi toate Graduate Pathways în Comunicații 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Comunicații

Suffolk University

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway în comunicare vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finali ... [+]

Un program INTO Suffolk Graduate Pathway în comunicare vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Suffolk University . După finalizarea cu succes a unui program INTO Suffolk Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolvenților, studenții pot intra semestrul al doilea de studii postuniversitare de la Suffolk University . Această tranziție de la un program INTO Suffolk Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

1 Semestrul:

Program de 36 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway21 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1 SemestruData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 18.030 $Clasa ore: 12-16 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 18Premiul: Acest program duce la un Master of Arts în Comunicare (Concentrații în Relații Publice și Publicitate sau Marketing Integrat) de la Suffolk University .Opțiuni curs: 1-semestruCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență sau echivalentul a 2,5 GPA la scara 4.0.Limba engleză: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Cerințe de vârstă: 16 ani și mai mult.... [-]
Statele Unite ale Americii Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză