VIAȚA DE LA 5 LA 8 ȘI DE LA 19 LA 21 OCTOMBRIE 2018 în MILAN

Subiecte: designul cromatic pentru a treia vârstă, culoarea comunicării și psihologia culorii

Dedicat celor care doresc să se apropie de culoare pentru prima dată în proiectare sau își aprofundează cunoștințele pe această temă cu o cale educativă de autoritate și ecologică.

Profesorii sunt de cel mai înalt nivel și sunt recunoscuți pe plan internațional: Edda Mally, președinta IACC Europa, un artist austriac care învață experimentări și senzații cromatice; Stephanie Gurk, geriatrician, specializată în studiul percepției culorilor de către persoanele în vârstă; Massimo Caiazzo, profesor de cromatologie și președinte al IACC Italia; Lia Luzzatto, eseistă și profesoară de teorie și comunicare a culorilor; Alexander Karnutsch, arhitect și lector la IACC Akademy Austria.

Taxa de participare este de € 1,130.00 scutită de TVA, plătibilă în două rate. Taxa include lecții teoretice și practice, manuale digitale. Taxa anuală de membru este de 70,00 euro scutită de TVA

Cursul complet de doi ani este împărțit în 4 seminare, fiecare împărțit în 2 module care se desfășoară în weekend-urile din februarie / martie și septembrie / octombrie ale fiecărui an. Seminariile, împărțite în lecții teoretice și practice, se ocupă de următoarele teme ale designului de culoare: psihologia mediului; proiectare color în arhitectura de mediu; analiza cromatismului; efectele psiho-fiziologice ale culorii și luminii; elemente de neuro-fiziologie; psihoterapie și ergonomie vizuală; psihologie perceptivă; culoarea psihologică; culoare în comunicare; aspecte fundamentale ale teoriilor de culoare; proiectarea culorilor spațiilor (facilități de sănătate, birouri, facilități industriale și de producție, școli și instituții educaționale, unități comerciale, hoteluri și restaurante, zone rezidențiale, facilități pentru persoanele în vârstă) și arte aplicate (modă și design).

Pentru membrii IACC-Italia, o zi EXTRA FORMATIVĂ este rezervată și profesorilor Massimo Caiazzo și Lia Luzzatto pe tema "PSIHOLOGIA CULORII", duminică, 21 octombrie 2018. Taxa de participare este de 70,00 € scutită de TVA.

Pentru informații și înregistrare: iscrizioni@iacc-italia.org - 349 663 7668 (secretariat: Silvia Bellani)

Program predat în:
Italiană
Ultima actualizare July 1, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
1,130 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date