PILOT DE FORMARE

Generalități

Programul de descriere

Instruire Pilot

Formare Brookfield Aviație pilot

Fondată în 2010 de către TTS Group, cel mai mare grup de aviație privat din Tunisia, cu participarea profesioniștilor din sectorul aviației tunisian și Brookfield Aviație International, SAFE ACADEMY ZBOR este cea mai bună școală de zbor din Tunisia.

Activitatea școlii acoperă domeniile de formare pentru o carieră în domeniul aviației, în general, și oferă următoarele cursuri:

  1. ATPL teoretică;
  2. formare pilot privat;
  3. formare pilot comercial;
  4. CPL PPIFR și formare suplimentară
  5. Întărire de zbor;
  6. Tipul calificarii (Diamond DA40 și DA 42 AIRBUS A320 *);
  7. Calificarea de instructor;
  8. Extinderea și reînnoirea licențelor;
  9. Ciclul de aviație de formare limba engleză (Level 4, 5).

În plus, parteneriatele sunt puse în aplicare cu școlile europene să propună licențe EASA PART-FCL. Școala are, de asemenea, pentru menținerea flotei sale, o organizație de întreținere autorizate de către Direcția Generală a Aviației Civile din Tunisia.

  • Complet Tip Airbus A320 Rating-ul în parteneriat cu ATCT Scopul nostru este de a oferi o formare care este cel mai potrivit pentru profilul dvs., pentru a vă permite să achiziționați licența în condiții optime de reușită și siguranță.
Pilot de formare Brookfield Av

instructori internaționali, facilități moderne și flota excepționale ... Deci, mai multe motive pentru a alege SAFE ZBOR ACADEMY!

Partenerii noștri

Parteneri de formare pilotGol

Listă de prețuri

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Brookfield Aviation is the world’s leading supplier of pilots, engineers, and human resource solutions to the aviation industry worldwide.

Brookfield Aviation is the world’s leading supplier of pilots, engineers, and human resource solutions to the aviation industry worldwide. Citește mai puţin