PG Diploma de moda Tehnologie inovare

IFA Paris

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

PG Diploma de moda Tehnologie inovare

IFA Paris

Care este viitorul modă și tehnologie și cum va influența sistemul de modă la nivel mondial? Inteligența artificială, dronele, roboții, realitatea augmentată, blocajul - acestea sunt doar câteva dintre progresele tehnologice din ultimii ani care au dus la întreruperea mai multor industrii. Cu toate acestea, tehnologia se dezvoltă la o viteză mult mai mare decât cea pe care moda o poate ține pasul, ceea ce înseamnă că industria este înfometată pentru specialiști, soluții și inițiere care funcționează în spațiul de modă, tehnologie și inovare. Lumea vede o creștere a disruptorilor de modă și IFA Paris răspunde acestei apariții, oferind un program unic de moda inovație în campusul său din Paris pentru a mări arhetipurile tradiționale de modă.

Diploma de studii postuniversitare: Moda Tech Inovarea este un program post-universitar, care combină învățarea teoretică și cea practică în cadrul disciplinelor de modă și tehnologie. Veți fi echipat cu competențele profesionale, analitice și tehnice necesare pentru a defini, a proiecta și a implementa soluții tehnologice viabile pentru arderea problemelor din industria modei. Pe parcursul celor 12 luni de călătorie veți avea ocazia să înțelegeți o varietate de teme și să realizați module cum ar fi informatica pentru modă, inteligență artificială, produs viabil minim (MVP) și ceea ce înseamnă acest lucru în cadrul celei de-a patra revoluții industriale. În timpul programului veți avea oportunitatea de a avea legături cu linkurile din industrie, pe care IFA Paris are în relații puternice cu mărci precum LVMH, Coty și Google pentru a vă oferi mai multă experiență.

Principalele obiective ale programului sunt:

  • Permiteți studenților să aplice gândire critică la subiecte legate de tehnologie și inovare în contextul modă la nivel macro și micro. Programul va dezvolta capacitatea studenților de a analiza și sintetiza cele două domenii într-un singur punct de vedere coerent.
  • Oferiți studenților posibilitatea de a împinge limitele de proiectare și de prototipare, oferind acces la tehnologii avansate de tehnologie și ateliere tehnice dedicate pentru dezvoltarea abilităților digitale furnizate de experții din industrie. Atelierele vor include informatica pentru moda, stiinta datelor si prototipuri rapide.
  • Pregătiți absolvenți pentru roluri din cadrul industriei de modă care necesită mai mult decât abilitățile tradiționale de modă.

Acest program vine în întâmpinarea studenților atât din domeniul designului de modă, cât și al mediului de afaceri care doresc să se specializeze mai mult în domeniul tehnologiei. Acest lucru face ca programul să fie cu adevărat interesant. IFA Paris consideră că inovația se întâmplă atunci când oamenii din diferite domenii sunt capabili să converseze, să concepteze și să colaboreze în momentele "răcitoarelor de apă" și în timpul final al programului veți avea ocazia să vă dezvoltați propriul produs / soluție de modă.

Datorită naturii intense a programului, vi se va cere să depuneți o propunere de cercetare în etapa de aplicare și apoi să fiți încurajați să revizuiți continuu propunerea după începerea studiilor. Ca student FTI, veți avea acces prioritar * la nou-formatul Lab Tech Innovation Lab (Laboratorul FTI) dedicat cercetării și dezvoltării tehnologiilor de modă.

După finalizarea programului, veți fi înarmați cu cunoștințe și abilități fundamentale pentru a putea lansa produse și soluții de modă. Elevii pot continua să-și dezvolte cariere în departamente precum R

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 17, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,800 EUR
Locations
Franţa - Paris, Île-de-France
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Franţa - Paris, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala