Operațiuni aeriene (zbor)

Generalități

Programul de descriere

Gradul combină teoria și aplicația practică necesară pentru a începe o carieră de pilot comercial.

Învățați abilități aplicabile unei poziții de operațiuni de zbor în industria aviației și în alte agenții guvernamentale legate de aviație.

Programul de diplomă asociat al operațiunilor aeronautice al lui Vaughn combină teoria și aplicațiile practice necesare pentru a începe o carieră de pilot comercial. Accentul nostru puternic pe pregătirea carierei expune studenții la o mare varietate de formare practică și consolidare a abilităților pentru a deveni de succes în cariera lor. Indiferent dacă zburați pentru prima dată sau vă continuați experiența în operațiuni de zbor, sunteți aplicabil să urmăriți gradul de operațiuni de avion.

Obiectivul principal al acestui program este de a pregăti absolvenții pentru poziții de operare de zbor la nivel de intrare în industria aviației și agențiile guvernamentale legate de aviație. Absolvenții construiesc fundamentele necesare pentru a urmări alte programe de aviație la Vaughn, inclusiv operațiunile aeronautice și diplomele de licență în științe aeronautice.

Administrația Federală a Aviației (FAA) ghidează conținutul tehnic al programului de studii asociat cu operațiunile aeronavelor. Facultatea calificată FAA a lui Vaughn desfășoară pregătire la simulatorul de zbor și școală la sol de pilot ca parte a programului.

Studenții care sunt pe drumul spre a deveni piloți certificați FAA trebuie să se întâlnească cu Administrația de securitate a transportului (TSA). Studenții care doresc să completeze orice certificate de zbor trebuie să obțină, cel puțin, un certificat medical de clasa a III-a de la un examinator FAA înainte de a întreprinde acest program, în plus față de pregătirea practică în zbor. Cu toate acestea, instruirea în zbor nu este necesară pentru a finaliza acest program. Elevii aleg adesea să continue ceea ce au învățat aici trecând la programul de licență, unde este necesară pregătirea în zbor după un an, cu o medie de 3,0.

Absolvenții programului de diplomă asociată în operațiuni de aeronave (zbor) pot continua să aibă cariere de succes în operațiuni aeroportuare, alimentare / service, servicii de taxi aerian, operațiuni de aeronave mici și operațiuni de tur aerian.

Rețeaua extinsă de absolvenți a Vaughn College din diferite domenii, împreună cu reputația sa pozitivă în aeroporturile și companiile aeriene din apropiere, le-a permis studenților să urmeze atât stagii în timpul studiilor, cât și locuri de muncă cu normă întreagă după absolvire. Departamentul nostru de servicii de carieră folosește diverse instrumente pentru a ajuta studenții și absolvenții în dezvoltarea lor ca profesioniști.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we s ... Citeste mai mult

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we serve. Citește mai puţin