Open-minded management de proiect

La Salle Almere

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Open-minded management de proiect

La Salle Almere

Un curs în două orașe! Acest curs este un răspuns la minte deschisă către persoanele în căutarea pentru a obține cunoștințe și practici legate de managementul modern, uman și a resurselor materiale. Alternative de gestionare asociate o realizare proiect va fi prezentat și practicat.

Nivelul cursului: De bază la Intermediar

CREDITE: Acest curs oferă 1,5 ECTS și 25 PDU + Certificat de participare Acest curs este un răspuns la minte deschisă pentru cei care caută noi modalități de management în mediul competitiv de astăzi, care presupune trecerea de la economia tradițională a economiei informații.

Cursul oferă o abordare flexibilă și practică a profesiei Project Manager, folosind strategii formale care ajuta la controlul proiectului și pentru a îndeplini obiectivele: aducerea proiectului la timp, în cadrul bugetului și în conformitate cu specificațiile. Dar pentru a face acest lucru posibil, este necesar să înțelegem mediul proiectului și de a dezvolta abilitățile necesare pentru a face față resurse, comunicare, riscurile și achiziții publice.

Bazat în PMBOK, cadrul cel mai toată lumea de management de proiect răspândit, cursul include studii de caz pentru a ajuta inteleaga strategiile, precum și exemple de proiecte relevante, care au fost de succes din punctul de vedere al Project Management.

Cursul este structurat într-un modul care are o configurație independent timp de o săptămână. Acesta poate fi explorat daca in Barcelona, ​​Spania, sau în Almere, Olanda.

Certificate (PMP®) formatori.

Metodologie

Cadru concepte teoretice vor fi combinate cu aplicarea practică prin proiecte dezvoltate de echipele de lucru formate de participanți. Învățarea bazată pe proiecte combinat cu învățarea prin metodologie face va fi aplicată de către echipa prelegeri și vor fi utilizate în mod activ în timpul cursului. Studii de caz și prelegeri individuale vor fi alocate și studenții vor fi rugați să rezolve situații practice. Soluții alternative vor fi discutate și analizate în timpul orelor. Și, în sfârșit, imaginatia ta va fi contestată și agilitatea testate.

Obiective

La încheierea cursului, va fi capabil de a crea un ciclu de viață al proiectului, o declarație de lucru, o structură defalcare de lucru, un program, un buget și un plan de gestionare a riscurilor. Imaginatia ta va fi contestată și agilitatea testate. Veți întâlni oameni din diferite țări și va efectua din interiorul două scenarii diferite (Spania și Olanda)

Cine ar trebui să participe?

Acest curs se adresează tuturor care doresc să se apropie de eficiente moderne de management de proiect de cunoștințe, abilități și cadru. Printre cei care pot beneficia de acest curs sunt:

  • Orice membru al echipei care este necesar pentru a lucra într-un proiect;
  • Participanții la proiecte de cercetare și dezvoltare;
  • Serviciul tehnic și personalul de sprijin;
  • Administratorii și managerii responsabili de coordonarea, facilitarea sau gestionarea proiectelor și programelor;
  • Profesioniști și ingineri tehnici se deplasează în poziții de conducere și coordonare a proiectului;
  • Elevii care se pregătesc să înceapă transportator lor profesională.

Pret pe modul

€ 550 - Curs + curs de materiale

Notă importantă

Modulul va fi deschis numai în cazul în care a fost realizat numărul minim de participanți. Toti participantii inregistrati vor fi informați cu privire la go / nu decizie luată ultimele 24 de ore după termenul limită de înregistrare modul prin e-mail. Participanții sunt rugați să nu pentru a rezerva bilete de avion lor până a fost primit decizie oficială go

Categorie

Afaceri & Management

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
5 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
550 EUR
Curs + materiale
Information
Deadline
Contactează şcoala
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Locations
Ţările de Jos - Almere, Flevoland
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Ţările de Jos - Almere, Flevoland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Data terminării Contactează şcoala