Prezentare generală

Accesul rapid la cursurile de învățământ superior vă pregătește să studiați la universitate și este recunoscut pe scară largă de majoritatea universităților din Marea Britanie. Acesta este conceput pentru cei care au părăsit școala și doresc să obțină o calificare suficient de mare pentru a obține intrarea în studiile universitare de licență în Marea Britanie. Cursul Fast-Track rulează din ianuarie până în iunie și va fi finalizat în doar 6 luni.

Orele de studiu

Durata studiilor constă în 15 ore de contact obligatorii de clasă plus 3 ore de abilități de studiu și suport în limba engleză pe săptămână. De asemenea, va trebui să vă angajați să studiați în afara orelor de clasă.

Veți studia o serie de module care vor constitui 45 de credite. Unitățile pot include:

 • Managementul resurselor umane
 • De gestionare a operațiunilor
 • Marketing
 • Planificarea unei afaceri de succes
 • Cerere si oferta
 • Macro-Economie și mediul de afaceri
 • Structuri de piață
 • Conturi

În plus față de cele 45 de credite, încă 15 credite vor fi obținute din abilitățile de învățare care pot include pregătirea pentru o înscriere scrisă, pregătirea pentru un interviu de admitere la învățământul superior și avansarea spre învățământul superior.

Evaluare

Veți fi evaluat printr-o serie de metode, inclusiv eseuri, rapoarte, prezentări, proiecte și examinări.

Progresul la universitate

După finalizarea cu succes a cursului, puteți trece la o gamă largă de universități din Marea Britanie pentru a studia subiecte precum managementul afacerilor, contabilitatea și managementul financiar sub rezerva respectării criteriilor specifice de intrare.

Studiu avansat de învățare

Dacă aveți vârsta de peste 19 ani și sunteți în căutarea unui curs de acces la învățământul superior, este posibil să vă puteți înscrie pentru un împrumut avansat pentru a acoperi costul taxelor de școlarizare. Dacă ați terminat acest lucru și apoi veți continua cursul în Învățământul Superior, soldul rămas, inclusiv orice interes pentru acesta, va fi anulat.

Cerințe de intrare

Liceul / Thaniwhiya Grades Sistemul Arab 75%

IB 22

American HD 2.5 CGPA

Engleză

Va trebui să arătați că aveți abilități suficiente în limba engleză și matematică, ceea ce înseamnă satisfacerea uneia dintre următoarele cerințe:

 • Engleză GCSE grad 4 (C) sau mai mare, nivel 2 sau echivalent și matematică GCSE gradul 3 (D) sau mai mare, nivelul 1 sau echivalent.
 • Sau IELTS de 5,5 sau echivalent.

Dacă criteriile de mai sus nu pot fi îndeplinite, atunci când este posibil, vi se poate solicita să finalizați un test de screening pentru a determina nivelul actual de studiu.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Coventry College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
6 luni
Price
3,022 GBP
£ 6,900 pentru studenții internaționali cu burse de £ 1000 pentru plăți anticipate și alte promoții disponibile. £ 3 022 pentru studenții din UE cu sistemul de împrumut complet al UE disponibil.
După locații
După dată