Read the Official Description

O Edexcel BTEC Nivelul 5 HND oferă o mai mare amploare și specializare decât nivelul 4 HNC. Structura programului oferă un curriculum inovator și creativ, care acoperă domeniile de bază, cum ar fi mediul de afaceri, comunicarea de afaceri și informații, marketing și resurse umane - toate fundamentale pentru succesul organizațiilor de afaceri.

Ce voi face?

Edexcel BTEC Nivelul 5 HND este formată din 16 unități: opt obligatorii și opt unități specializate.

Unitățile de obligatorii includ: - Mediul de afaceri - Gestionarea resurselor financiare și a deciziilor - Organizațiile și comportamente - principii de marketing unități specializate ar putea include: - Management de proiect

Calificări de intrare

Afaceri BTEC HNC Certificat de nivel 4 sau o calificare HNC conexe.

Veți avea nevoie, de asemenea, să aibă o calificare de nivel 2 sau mai sus, în limba engleză și matematică (de exemplu, GCSE sau funcționale Abilități) și / sau IELTS scor minim 6.

În cazul în care ar putea duce?

BTEC calificări HNC și HND sunt foarte apreciate de către angajatori și poate duce la o carieră în afaceri, cum ar fi specialisms finanțe, resurse umane, management sau de marketing, precum și alte cariere legate de afaceri. Calificările oferă, de asemenea, o cale progresie la calificările profesionale oferite de către organizații precum Chartered Institute of Marketing, contabili de management și dezvoltare a personalului.

O cale-cheie pentru progresia Edexcel BTEC HNC și persoanele care învață HND este al doilea sau al treilea an al unui program de grad onoruri grad sau în funcție de gradul în cauză.

Program taught in:
Engleză
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 - 2 anii
La zi
Price
4,500 GBP
pe an. Dacă alegeți să vă studia peste 2 ani, acest curs va costa £ 2250 pe an.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date