Nagoya Summer - Limba

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

nagoya

De ce Nagoya?

Ce modalitate mai bună de a vă exersa abilitățile de limbă japoneză și de a vă cufunda în viața și cultura japoneză decât studiind în Nagoya? Experimentează viața de zi cu zi ca persoană japoneză în al patrulea oraș al țării.

Ce veți studia

Acest program de vară de 8 săptămâni vă oferă cursuri intense de japoneză la Centrul pentru Studii Japoneze (CJS) de la Universitatea Nanzan, renumit în domeniul educației limbii japoneze.

Viata de zi cu zi

IES Abroad Nagoya va organiza o excursie de două zile la Kyoto plus alte activități culturale exclusiv pentru studenții IES Abroad . În plus, veți avea ocazia să participați la excursii și activități de teren organizate de CJS. Vrem să vă simțiți ca acasă în Nagoya, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, meseria noastră este să vă asigurăm că aveți cea mai autentică experiență de studiu în străinătate posibilă.

Academicienii

Toate cursurile sunt organizate de CJS. Clasele dvs. vor include studenți din Statele Unite și alți studenți internaționali.

Cursuri

Toți studenții se înscriu la un curs de limba japoneză obligatoriu de 4 credite, care include 24 de ore de practică de conversație (nivelurile merg până la pre-avansate). Pe lângă cursul dvs. de limba japoneză, veți avea, de asemenea, opțiunea de a urma un curs suplimentar (a se vedea mai jos) pentru un număr de până la 8 credite IES Abroad în timpul studiilor de vară la Universitatea Nanzan.

Pentru cursul dvs. opțional, puteți alege dintre trei domenii diferite de studiu:

 • Cursuri de studii japoneze predate în engleză (2 credite). Cursurile posibile includ Politica contemporană
 • Cursuri deschise cu studenți japonezi (2 credite). Cursurile posibile includ Introducere în Studii Globale sau Introducere în Studii Durabile.
 • Cursurile de arte japoneze predate în engleză și japoneză (creditele pot varia). Cursurile posibile includ Hanga (imprimeu de lemn), Ikebana (aranjament de flori), Sadō (ceremonia ceaiului) și Odori (dans japonez). Cu toate acestea, dacă luați 4 sau mai multe cursuri de arte japoneze, cursurile vor fi combinate și veți primi 2 credite IES Abroad .

Instituția partener (e)

Universitatea din Nanzan

Universitatea Nanzan a început în 1946 ca Colegiul de Limbi Străine. De atunci, ea a devenit o universitate cu șapte facultăți și o reputație mondială pentru excelență academică. Universitatea are avantajul unui raport redus student-profesor, iar înscrierea la studii universitare este în prezent limitată la aproximativ 9.000 de studenți.

Centrul de Studii Japoneze al Universității (CJS) a fost înființat în 1974 pentru a oferi instruire intensivă și instruire în limba japoneză. Astăzi, CJS este binecunoscut pentru furnizarea de experiență de învățare integrată și intensivă în limba și cultura japoneză studenților internaționali care vorbesc engleza. Deoarece comunicarea este cheia pentru înțelegerea oricărei culturi, cursurile de japoneză la Nanzan subliniază toate abilitățile de limbă: vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea. Sunt oferite cursuri intensive în japoneză elementară, intermediară și avansată. CJS oferă, de asemenea, multe activități extracurriculare.

Excursii

Chiar dacă aventura dvs. începe în Nagoya, excursiile noastre pe teren vă duc dincolo de oraș pentru a descoperi cultura și tradițiile țării dvs. gazdă. Iată câteva destinații posibile:

Kyoto

2 zile

Kyoto a fost capitala Japoniei de la sfârșitul secolului VIII până la sfârșitul secolului XIX. Unul dintre cele mai vechi orașe din Japonia, Kyoto găzduiește multe temple celebre, sanctuare, piețe pline de viață și cartiere strânse. Aici studenții vor vizita celebrele Kiyomizudera și Kinkakuji și vor proiecta senzual cu coloranți colorați.

Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a participa la Centrul de Studii Japoneze de la Universitatea Nanzan (CJS), de asemenea, excursii organizate pe teren.

Viata de zi cu zi

O parte din a te face să te simți acasă în Nagoya face tot posibilul pentru a te ajuta să te simți în siguranță și îngrijit. Fie că este vorba despre un program de orientare care te face să te simți pregătit, locuințe bine amplasate și confortabile, sau excursii pe teren care îți duc locurile de pe calea bătută - ne referim la serviciile noastre pentru studenți. Acesta este doar unul dintre lucrurile pentru care suntem cunoscuți.

Orientare

Când ajungeți, participați la o orientare de două zile în Nagoya cu personalul IES Abroad .

Programul nostru de orientare te prezintă în programul tău, te învață despre serviciile de urgență din campus și te conectează cu colegii tăi de studii și cu Nagoya. În acest timp sunt abordate subiecte precum mediul academic, locuința, transportul și sănătatea și siguranța.

Orientarea noastră este urmată de orientarea Universității Nanzan în campus.

carcasă

Vrem să ne asigurăm că cea mai mare provocare a ta este să decizi ce repere trebuie să vezi mai întâi sau să descoperi cea mai bună cafenea - să nu găsești un loc în care să te simți confortabil. Facem tot posibilul să localizăm locuințe care să reflecte modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca, atunci când părăsiți Nagoya, să se simtă ca acasă.

Locuri de cazare - Un număr limitat de destinații de plasare cu familii gazdă sunt disponibile în toată Nagoya. Detaliile locuinței variază în funcție de familie, dar veți avea o singură cameră și puteți mânca micul dejun și cina în fiecare zi cu familia gazdă. Puteți cumpăra prânzul de la cafenelele studențești din campus sau din restaurantele din zonă.

În concordanță cu viața de zi cu zi a majorității japonezilor, un drum de acasă la școală este normal. Locuirea cu o familie gazdă vă poate face naveta mai mult decât studenții care locuiesc în cămine, dar oportunitățile culturale sunt mai mult decât merită. Cei care au costuri de transport deosebit de mari primesc o sumă lunară pentru a ajuta la compensarea cheltuielilor de transport.

Dormitoare - Interacționează cu studenți japonezi și internaționali de la Nanzan și alte universități din jur, precum și tineri profesioniști. Veți avea o cameră single și majoritatea căminelor au baie comună. Aceste cămine sunt, de obicei, de un singur sex, dar pot fi mixte de gen împărțite pe etaj. Accesul la Internet este disponibil, lenjeria de pat este disponibilă, spălătorie disponibilă și spațiu de bucătărie comun. Planurile de mese variază de la cămine.

Activitati extracuriculare

Participați la ieșiri culturale opționale pe astfel de site-uri precum observarea unui spectacol japonez Taiko.

Cost

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Vara anului 2020

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
Primăvara 2020 $ 5.135 $ 1330 de $ 135 $ 6.600 de

burse de studiu

Burse specifice programului

Ajutor financiar bazat pe nevoile de vară

Până la 1.000 de dolari.

Deschis pentru studenții care solicită și participă la un program de vară al IES Abroad sau al stagiilor IES.

Criteriile revizuite pentru a determina premiul:

 • Nivelul necesității financiare, determinat din informațiile furnizate în cerere. Se acordă prioritate destinatarilor Pell Grant.
 • Locația programului IES Abroad .
 • IES Abroad membru al IES Abroad în campusul de origine

Centrul nostru

Situată într-un campus împădurit din Nagoya, Universitatea Nanzan este o instituție privată distinsă la care participă studenți din întreaga lume. Centrul de studii japoneze (CJS) al universității găzduiește Programul IES Abroad Nagoya.

Caracteristicile Universității Nanzan includ:

 • Excelenți academicieni și instruire în limba japoneză
 • Peste 300 de facultăți
 • Biblioteca cu 600.000 de volume
 • Cluburi și activități culturale
 • Facilități sportive și piscină
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Citeste mai mult

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Citește mai puţin
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londra , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Grozav , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Roma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Viena , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mai mult Mai Puțin