Modular de pilot comercial Curs de instruire de licență este conceput pentru cei care doresc să armonizeze nevoile cu posibilitățile. Durează mai mult de ATPL integrat, desigur, dar necesită mai puține investiții, CPL curs de formare poate fi împărțit în "module". Cel mai mare avantaj al programului este modular de formare pentru cursurile obligatorii constituite pentru a obține o licență înghețat ATPL la momentul convenabil.

După finalizarea cursului, studenții sunt eligibile pentru a funcționa în calitate de pilot privat sau co-pilot pe avioane monomotor / multi-motor în zona de JAA / AESA de obținerea LAP și CPL / IR / ME licențe.

"Adevărul este că, uneori, piloții mastering păsările de metal cu greutatea de aproximativ 40 de tone se prinde invidia celor aflate dincolo de ele, jucând în jurul lacului, de cotitură în jurul copaci și de a face manevre mind-blowing - pentru că ei nu pot face asta singuri", Peter Moysidis, ab initio instructor cursuri la Academia de Aviație Baltice ".

Programul de instruire modular format din două stagii de pregătire:

- Prima etapă - curs de formare PPL; - A doua etapă - CPL / IR curs de formare.

Training de zbor:


Formare de zbor de bază se desfășoară în Aleksotаs aerodrom în Kaunas, situat la 100 km distanță de centrul de formare BAA.

Elevii vor completa un total de: - 116 oră - zbor la vedere (VFR); - 51 ore - de zbor instrumental (IFR); - 5 oră - noapte de zbor la vedere (NVFR); - 15 ore - zbor CPL; - 13 ore - zbor multi-motor (MEP). - (5 ore de zbor în condiții IFR inclus)

Vezi 3 mai multe cursuri de la Baltic Aviation Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
805 ore
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date