Marea diplomă elvețiană în arte culinare
Culinary Arts Academy Switzerland
Informatie cheie
Locația campusului
Port-Valais, Elveţia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CHF 44.100 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Stăpânește elementele fundamentale ale artei culinare și dezvoltă-ți palatul și simțurile explorând diferite tehnici, ingrediente și bucătării din lume. Acest program este oferit și ca Pathway pentru Licența în Arte.
Repere ale programului
Dezvoltă-ți dragostea pentru artele culinare și învață tehnici fundamentale.
- Stăpânește elementele fundamentale ale artei culinare și dezvoltă-ți palatul și simțurile explorând diferite tehnici, ingrediente și bucătării din lume.
- Antrenați-vă cu instructori de bucătari experimentați, care vă oferă îndrumări despre cum să vă puneți în practică noile abilități.
- Un program culinar de clasă mondială care vă echipează cu abilitățile tehnice de care aveți nevoie pentru a fi un Top Chef.
- Instructori bucătari cu experiență.
- Absolvent cu:
- Marea diplomă elvețiană în arte culinare
Galerie
Admitere
Curriculum
Structura
Trei termeni de 11 săptămâni, două stagii
Anul 1: Le Bouveret
Termenul 1: 11 săptămâni
- Fundamentele gătitului clasic
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Introducere în experiența industrială
- franceza sau germana
Termenul 2: 11 săptămâni
- Bucătăriile Europei
- Gustul prin timp: culturi și istorie a gastronomiei europene
- Introducere în artele de panificație și patiserie
- Nutriție, sănătate și diete speciale
- Comunicare de afaceri
- franceza sau germana
Stagiu optional
- Elveția sau în străinătate (6 luni) pentru Grand Diploma Elvețian
Termenul 3: 11 săptămâni
- Bucătăriile lumii
- Lumea Garde Manger
- Gustul prin timp: culturi și istorie a gastronomiei europene
- Management și Leadership Bucătărie
- franceza sau germana
Stagiu
- Elveția sau în străinătate (6 luni)