Marea diplomă elvețiană în arte culinare vegetariene
Culinary Arts Academy Switzerland
Informatie cheie
Locația campusului
Port-Valais, Elveţia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CHF 44.100 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Explorați beneficiile pentru sănătate ale bucătăriei vegetariene și învățați cum să pregătiți mâncăruri vegetariene rafinate, prin stăpânirea prezentării, înlocuiri de ingrediente și combinații de vinuri.
Repere ale programului
Aflați cum să creați și să transformați orice fel de mâncare într-un festin vegetarian!
- Alegeți unul dintre cele două cursuri vegetariene aprobate de industrie.
- Dobândiți abilitățile de a pregăti mâncăruri vegetariene rafinate prin stăpânirea prezentării, înlocuirilor de ingrediente și asociilor de vinuri.
- Aflați elementele esențiale ale etichetei de serviciu, importanța echilibrării nutriției și sănătății și protocoale stricte de igienă.
- Un program culinar de clasă mondială care vă echipează cu abilitățile tehnice de care aveți nevoie pentru a fi bucătar cu stea Michelin.
- Schimburi de la bucătari și restaurante vegetariene de top.
- Absolvent cu:
- Marea diplomă elvețiană în arte culinare vegetariene
Galerie
Admitere
Curriculum
Structura
Aflați aspectele practice esențiale ale gătitului vegetarian și înțelegeți dezvoltarea bucătăriei vegetariene și influența altor cerințe alimentare prin intermediul unuia dintre cursurile noastre specializate pentru vegetarieni.
Anul 1 - Marea Diplomă elvețiană în arte culinare vegetariene: Le Bouveret
Absolvent cu o mare diplomă elvețiană în arte culinare vegetariene
Termenul 1: 11 săptămâni
- Elementele fundamentale ale gătitului vegetarian și pe bază de plante
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Introducere în experiența industrială
- franceza sau germana
Termenul 2: 11 săptămâni
- Bucătărie gourmet vegetariană și pe bază de plante
- Gustul în timp: Istoria și cultura bucătăriilor vegetariene și dietelor pe bază de plante
- Introducere în artele vegane de panificație și patiserie
- Nutriție, sănătate și diete speciale
- Comunicare de afaceri
- franceza sau germana
Stagiu optional
- Elveția sau în întreaga lume (4-6 luni) pentru traseul Swiss Grand Diploma
Termenul 3: 11 săptămâni
- Bucătări vegetariene ale lumii
- Creații de deserturi vegane
- Tendințe culinare vegetariene: alimente integrale, durabilitate și dincolo
- Managementul bucătăriei și formarea de conducere
- franceza sau germana
Stagiu
- Elveția sau în întreaga lume (4-6 luni) pentru Grand Diploma elvețian sau cursul de licență
Anul 1 - Diploma in Arte Culinare Vegetariene: Le Bouveret
Absolvent cu o diplomă în arte culinare vegetariene
Termenul 1: 11 săptămâni
- Elemente esențiale ale gătitului vegetarian
- Esențiale pentru patiserie și deserturi vegane
- Trusa de instrumente pentru bucătarul vegetarian
Termenul 2: 11 săptămâni
- Bucătărie Gourmet Vegetariană
- Creații de deserturi vegane
- Bucătarul profesionist
Stagiu optional
- Elveția sau în străinătate (4-6 luni) pentru Grand Diploma Elvețian