Studiază Studii de Curs în Marea Britanie

Studii de Curs în Marea Britanie 2018

Studiu in Marea Britanie

Învățământul superior în Marea Britanie

Datorită universităților sale excelente, învățământul superior din Marea Britanie este foarte dorit, nu numai de către cetățenii țării, dar și de către oameni din toate colțurile lumii. De obicei studenții merg la universitate la 18 ani. Majoritatea vor urma o școală finanțată de stat pentru studiile universitare, pentru a controla costurile mai bine.

În Marea Britanie prima diplomă universitară e cea de licență. Majoritatea studenților petrec aproximativ 3 ani studiind pentru această diplomă, iar în acest timp ei sunt studenți universitari. După absolvirea unui program de licență, studenții eligibili pot alege să urmeze o educație postuniversitară. Un masterat, care de obicei durează un an, este prima opțiune. Programele de doctorat durează aproximativ 3 ani. Admiterea la programe postuniversitare este foarte competitivă, iar aceste programe nu sunt finanțate de stat.

Pe lângă aceste 3 diplome de bază, studenții din Marea Britanie pot urma și calificări specializate prin diferite administrații și organizații. Aceste calificări specializate pot include Psihologia, Dreptul, Medicina, Pedagogia sau Afacerile. 

Studiul în Marea Britanie îți poate oferi beneficiul unei diplome oferite de una dintre cele mai prestigioase școli din lume. Țara valorifică educația, iar tu vei trăi în mijlocul gânditorilor și cercetătorilor extraordinari. Dacă programul tău de studiu acordă o atenție puternică asupra cercetării, atunci studiul în Marea Britanie îți va putea oferi oportunitatea de a te alătura unor programe excelente de cercetare.

 

Taxe de școlarizare

Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie, e important să înțelegi costurile. În anul universitar 2012/2013, programele universitare din Anglia costau maxim £9,000 pe an, costul mediu fiind de £6,000. Programele postuniversitare costă mai mult decât cele universitare, dar ele variază foarte mult de la o școală la alta. Studenții din afara Angliei au plătit de la £5,000 la £20,000 pe an pentru școlarizare.

A absolvi cu o diplomă din Marea Britanie îți poate deschide multe uși spre oportunități de angajare. Datorită faptului că aceste universități sunt atât de prestigioase oriunde în lume, vei avea și oportunitatea de a te angaja în locații internaționale, dar și în interiorul Marii Britanii, dacă vrei să te stabilești aici.

 

Asigurarea de Sănătate

Marea Britanie oferă un sistem național de sănătate numit National Health Service. Studenții care urmează cel puțin 6 luni de cursuri în această țară se pot califica pentru tratament gratuit sau finanțat în Marea Britanie. Cei care sunt cetățeni EEA sau care deja locuiesc în Marea Britanie se califică automat pentru serviciile NHS, indiferent de durata studiilor în Marea Britanie.

 

Obținerea unei vize pentru Marea Britanie

Tipurile de vize de studii în Marea Britanie:

  • Nivelul 4 General - Această viză se aplică la adulți cu vârsta de peste 17 care vin in Marea Britanie pentru a studia.
  • Vizitator Student - Această viză se aplică tuturor studenților care urmează un curs scurt și care nu doresc să lucreze pe perioada șederii.
  • Viitor Student - Acest viză se aplică pentru studenții care trebuie să urmeze anumite pregătiri finale înainte de la începe nivelul 4 general.

 

Sfaturi

Ține minte în timp ce te pregătești pentru a studia în Marea Britanie că mai multe universități sau programe specifice pot fi foarte competitive. Trimite-ți aplicația devreme pentru a-ți asigura un loc și aplică la mai multe școli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a fi acceptat. Caută cazare la preț acceptabil în apropiere de universitate sau în campus și pregătește-te pentru opțiunea de a împărți un apartament sau o garsonieră cu încă o persoană pentru a-ți maximaliza investiția financiară. Cu aceste sfaturi vei putea studia în Marea Britanie cu minime complicații, profitând de o țară cu o moștenire educațională bogată și cu o reputație internațională în producerea de absolvenți de calitate.

 

Universități în Regatul Unit

Universități în Regatul Unit

Date despre Regatul Unit

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut mai bine sub numele de Regatul Unit (UK) sau Marea Britanie, este un stat suveran situat în afara coastei de nord-vest a Europei continentale. Țara include insula Marea Britanie, partea de nord-est a insulei Irlanda și mai multe insule mici. Irlanda de Nord este singura parte a Regatului Unit care împărtășește o graniță terestră cu un alt stat - Republica Irlandei.

 

 

Capitala: Londra
Limbi oficiale: Engleza
Guvernul: Monarhie Constituțională Parlamentară Unitară
Populație: 63,181,775
Produsul Intern Brut: 2 $.316 trilioane
Moneda: lira sterlină (GBP)
Zona de timp: (UTC +0)

Găsește programul tău de studiu în Regatul Unit