Citește Descrierea Oficială

Nu este vorba doar de câștig! Ajutați copiii să-și atingă întregul potențial.

Îți antrenezi copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani? Apoi, aceasta este o șansă interesantă pentru a vă reconsidera accentul pe coaching și pentru a îmbunătăți experiența tinerilor dumneavoastră participanți în acest proces. Veți fi introdus în sistemul "C" de coaching pentru copii, ceea ce vă va îmbunătăți abilitățile personale și personale, ajutându-vă să deveniți un antrenor mai eficient.

Acest curs se desfășoară la facilitățile Academiei de Sport de la London South Bank University și este predat de tutorii excepționali cu ani de experiență în domeniu.


Veți acoperi:

  • Sistemul "C" de instruire a copiilor: conexiune; încredere; caracter; creativitate; grija de o compasiune; și competența,
  • Cum să încorporați aceste Cs în sesiunile de coaching,
  • Cum să îmbunătățiți dezvoltarea tuturor copiilor dvs. mici, oferindu-le un mediu interesant, provocator și bine structurat, în care pot descoperi tot ce este bun în ceea ce privește sportul,
  • Cum să vă dezvoltați coaching-ul pentru a încorpora dezvoltarea pozitivă a tineretului în sesiunile dvs.

Acreditari110550_ukcoaching.jpg

Cerințe de intrare

Participanții trebuie să aibă 16 ani sau mai mult pentru a participa la acest curs.

Cum să aplicați

Pentru a vă rezerva locul în curs, descărcați și completați formularul de rezervare și reveniți prin e-mail la coachingcourses@lsbu.ac.uk.

Cererile vor fi acceptate în baza primului venit primul servit, locul dvs. va fi confirmat doar la primirea plată integrală și completarea formularului de cerere.

Odată ce ați returnat formularul de rezervare, puteți plăti cu cardul la magazinul nostru online sau puteți intra în centrul sportiv LSBU pentru a plăti personal.

Taxe și finanțare

Prețul cursului este de 55 de lire sterline.

Pregătește-te să începi

Toți participanții vor primi detalii despre curs înainte de participare, inclusiv; timpul, locația și structura cursului zilei.

Program predat în:
Engleză

Vezi 51 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 21, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 ore
La zi
Price
55 GBP
Prețul cursului este de 55 de lire sterline.
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date