Studiul a pentru sportivii profesioniști și fiecare iubitorii de sport!

Certificatul nostru în Sport de Management pregătește studenții pentru o poziție de conducere în sportul profesionist.

În afară de propria lor experiență practică, de exemplu, ca sportivii profesioniști sau competitive, este esențial în prezent pentru a aduce expertiza de anvergură. Din aceste motive, Academia de Management European Sport a creat un adaptat special pentru sportivii profesioniști activi sau foști gradul de program on-line.

wr6i

Bazat pe principiul "blended learning" (materiale didactice care transmit prin diverse canale) de conținut important din domeniile de management, marketing, comunicare, drept și psihologie sportiv numele transmite.

În plus față de script-uri, legate de curs de înaltă calitate, studentul are posibilitatea de a cursuri on-line contemporane și flexibile pentru a urmări campus on-line, - și apoi, în cazul în care timpul permite acestuia. Specială "condimentul vieții", prezența suplimentară datează cu vorbitori de top din sport și de afaceri. Despre acest atelier, puntea dintre teorie și practică este lovit, iar primele rețele de valoroase formate.

Un element deosebit de valoros al conceptului nostru de studiu reprezinta mentorat legate de curs. Astfel, fiecare elev sau fiecare elev va fi furnizat un mentor potrivit. Mentorul este pentru anchetele de orice fel disponibile și însoțește studenții cu sfaturi și asistență, inclusiv grijă de gospodărie și pregătirea examenului.

Sport nostru Managementul -Studienprogramm se extinde peste 2 semestre sau 12 luni. Examenele pentru titlul de "Certified Sport Manager" includ auto-luare a unei gospodării și un examen de trei ore, care acoperă toate subiectele de curs de conținut. Desigur, certificatul este recunoscut cu puncte ECTS și, prin urmare, reprezintă o bună bază pentru o continuă licență, master sau MBA.

Blended Learning, de învățare, detașat de timp și locul

Bucurați-vă de flexibilitate maximă prin intermediul nostru Campus Online

Ca un atlet profesionist sau un atlet ambițios, ai un program strict, care se caracterizează prin timpii de formare, de concurență și de recuperare. Prin urmare, un studiu "normal" cu planul Prelegere solide și numiri prezența regulată este incompatibilă cu viața sportivilor de elită, de obicei.

Studiul la MES ACADEMY se adaptează tocmai această realitate a sportivilor și permite flexibil, simplu și totuși competentă pentru o educație orientată pe plan internațional pentru a deveni un manager sportiv certificat.

st7lk

Adaptate la viața de zi cu zi a unui atlet de top

Experiență în viu curs
Urmați curs on-line bazate pe live pe PC-ul, laptop-ul sau ecranul tabletei. Indiferent de locul unde ești. Puteți interacționa cu instructorul (prin setul cu cască sau un microfon de pe computer) sau pentru a vorbi cu elevii dumneavoastră colegii. conținut multimedia pot fi partajate și discutate pe ecran.
ACADEMIEI ESM familiară aici pe liderii de piață: Cisco WebEx

A se vedea curs timp de întârziere
Nu ai timp sau a ratat curs?
Nici o problemă. Toate cursurile vor fi arhivate și pot fi accesate de către dumneavoastră cu ușurință: Când și unde doriți!

Script-ul, prelegerea în scris
Desigur, va primi toate cursurile în avans script-ul corespunzător în versiunea tipărită. Aici lectura este aprofundat și materialul tratat din nou scris optim.

Datele de prezență și ateliere de lucru - cireasa de pe tort
Ce ar fi tot teoria fără o depresie în practică. În atelierele ESM ACADEMY (studiul premium inclus) sunt lideri de afaceri, manager de sport sau manageri ai cluburilor profesioniste au un cuvânt de spus. Aici know-how-ul teoretice în practică.

Învățarea mixtă - Ce înseamnă?

Deja mai mult de 10 de ani Sauter și Bender au publicat o definiție valabilă acum practic neschimbată.

"Blended Learning este un concept integrat de învățare, care cu oportunitățile de rețea disponibile în prezent prin intermediul conexiunii la internet sau intranet, metode de învățare clasice" și mass-media într-un aranjament de învățare semnificativ utilizează în mod optim. Acesta permite de învățare, să comunice, să informeze și de gestionare a cunoștințelor, a divorțat de timp și loc, în combinație cu experiență, joacă rol și întâlnirile personale în formare clasă tradiționale. "
Sursa: Integrarea eficientă a e-learning și de formare în clasă, Sauter și Bender 2004, p 68

Program predat în:
Germană
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
2 semestre
Part time
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date