Read the Official Description

ASQ

O Certificat Managerul calitatii / Excelenta organizationala (CMQ / OE) este un profesionist care conduce și un proces de campioni - initiative de imbunatatire - peste tot de la întreprinderile mici la corporații multinaționale - care pot avea accent regional sau global într-o varietate de servicii și setări industriale. Un CMQ / OE facilitează și conduce eforturile echipei de a stabili și monitoriza relațiile cu clientul / furnizorul, sprijină planificarea strategică și inițiative de implementare și ajută la dezvoltarea sistemelor de măsurare pentru a determina îmbunătățirea organizațională.

CMQ / OE ar trebui să fie în măsură să motiveze și să evalueze personalul, să gestioneze proiecte și resurse umane, analiza situațiilor financiare, determinarea și evaluarea riscului, și să utilizeze instrumente și tehnici de management al cunoștințelor în rezolvarea provocărilor organizaționale.

5 aways KEY take

1 Crearea unei culturi a învățării și îmbunătățirea continuă a 2 să stabilească criterii pentru avansarea în 3 Oferiți valoare pentru colegii, colegii și subordonații 4 Gândiți ca un consilier / consultant - să fie autoritate figura 5 Beneficiul este călătoria, nu neapărat doar destinația

Cui se adreseaza?

 • »Grupul / Corporate Quality Manager,
 • »Director de Calitate / șef de calitate,
 • »QA / QC Manager de / Inginer / supraveghetor
 • »Conturi Calitate / ISO Conturi
 • Profesioniști »de calitate care conduce, gestionează sau sprijină programe de îmbunătățire a calității.
 • »QM Profesioniștii care au nevoie pentru a adăuga ASQ lui CMQ / OE a prerogativelor profesionale lui / ei

CERINTE EXAMEN / EXAMENUL ADMITERE

Trebuie sa ai 10 ani de experiență la locul de muncă într-una sau mai multe dintre domeniile de Managerul Certified Quality / Organizațională Organismul de Excelenta of Knowledge. Un minim de cinci ani de la această experiență trebuie să fie într-o poziție de luare a deciziilor, de definit ca autoritatea de a defini, executa, sau de control ale proiectelor / proceselor și să fie responsabil pentru rezultatul. Acest lucru poate sau nu poate include de conducere sau posturi de supraveghere.

Dacă ați fost certificat de ASQ ca auditor de calitate, Inginer fiabilitate, Software Engineer Calitate, sau Inginer Calitate, experienta utilizate pentru a se califica pentru certificare în aceste domenii se aplică certificării ca administrator al calitatii / Excelenta organizationala, atâta timp cât 10 de ani cerință minimă este îndeplinită. În cazul în care ați efectuat o diplomă de la un colegiu, universitate sau școală tehnică cu acreditare acceptată de ASQ, o parte din cerința privind experiența de 10 ani va fi ridicata (doar una dintre aceste derogări pot fi revendicate):

 • »Diploma de la o școală tehnică sau comercial - un an, se renunță la
 • »Grad asociat - doi ani a renunțat
 • Studii »de licență - de patru ani a renunțat
 • »Master sau doctorat - cinci ani a renunțat

Grade sau diplome de la instituțiile de învățământ din afara Statelor Unite trebuie să fie echivalent cu grade de la instituțiile de învățământ din SUA.

PROGRAM Temporizări

 • Inregistrarea va incepe la ora 08.00 in prima zi.
 • Programul va începe la 08.30 în fiecare zi și se continuă până la ora 16.30.
 • Vor fi două pauze de băuturi răcoritoare și masa de prânz la intervale corespunzătoare.
Program taught in:
Engleză

See 16 more programs offered by Leoron Professional Development Institute »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Sept. 2019
Duration
4 zilele
La zi
Price
3,990 EUR
3990EUR reduceri / rate disponibile
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Iunie 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date