Read the Official Description

SQM

Acest program intensiv de patru zile este conceput pentru cei aflați în poziții de conducere. Participanții vor obține o înțelegere practică a modului de evaluare a riscului dintr-o perspectivă de perspectivă strategică de afaceri și operațiuni tactice pentru a alinia toate funcțiile în cadrul unei organizații, de fabricație sau de servicii care urmează să fie poziționat pentru a face față provocărilor cu care se confruntă schimbările rapide de forțele pieței, precum precum și mereu în schimbare cerințelor consumatorilor și a progresului tehnologic. Acest program va utiliza aplicațiile teoriei și metodologiei de calitate într-o abordare holistică pentru sprijinirea excelenței în afaceri. Utilizarea unor instrumente de calitate pentru a sprijini fapt pe baza de luare a deciziilor strategice, precum și procesul de luare a deciziilor tactice va fi accentuat. Participanții nu vor deveni profesionisti de calitate, dar ei vor dobândi o înțelegere avansată a modului în care un sistem de management al calității sprijină strategia și operațiunile.

5 aways KEY take

1 Participanții vor fi mai bine pregătiți pentru a maximiza valoarea unui sistem de management al calității pentru orice organizație.

2 structuri organizaționale care să împiedice funcțiile siled vor fi examinate. Aliniind toate departamentele pentru a atinge obiectivele strategice de afaceri prin luarea deciziilor pe baza de fapt, este o caracteristică a companiilor de clasă mondială.

3 intelegere de risc la nivel strategic, cât și la nivel operațional se pot pregăti lideri pentru piață, de consum, precum și schimbările tehnologice, fără a întrerupe operațiunile.

4 Viitoarea generație de angajați va aduce mai mult capital intelectual organizațiilor decât munca manuală. Din acest motiv, este important ca liderii actuali să dezvolte și să promoveze o cultură de dezvoltare a viitorilor lideri și reținerea angajaților. Aplicând gândire bazată pe riscuri prin intermediul unor sisteme de management al calității existente a îndeplini această sarcină va fi demonstrată.

5 Importanța dezvoltării și susținerii unei culturi organizaționale care au aplicat gândirea bazată pe riscuri în cadrul unui sistem de management al calității pentru a sprijini succesul continuu într-o piață tot mai competitivă va fi un rezultat primar pentru liderii de completare a acestui program.

Cui se adreseaza?

 • »Planificare Strategică și specialiști în managementul performanței
 • Profesioniști »Calitate, excelenta si planificare strategica
 • »Șef de calitate Ofițerii / directori de calitate
 • »Șefii de calitate Departamente / Sr. Specialiști de calitate
 • »Șefii de departamente care sunt implicate in imbunatatire a calitatii in Organizatia

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

La finalizarea acestei experiențe de învățare patru zile, participanții vor fi capabili:

 • »Înțelege cum să transforme o organizație la douăzeci și unu de excelență performanță secol, prin aplicarea unei calități holistice printr-o conducere strategică
 • »Formulați un plan de transformare pentru a dezvolta concepte de organizare de gândire bazate pe risc, prin demontarea proceselor de gândire organizațională bazată pe siloz
 • »Ipoteza factorilor interni și externi care afectează direct performanța unei organizații folosind analiza bazată pe fapte, folosind ambele bazate pe tehnici calitative și cantitative de calitate pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor strategice
 • »Recomanda programe de dezvoltare de conducere care promovează păstrarea capitalului intelectual al unei organizații

PROGRAM Temporizări

 • Inregistrarea va incepe la ora 08.00 in prima zi.
 • Programul va începe la 08.30 în fiecare zi și se continuă până la ora 16.30.
 • Vor fi două pauze de băuturi răcoritoare și masa de prânz la intervale corespunzătoare.
 • Tip livrare: Grup live
 • Cerințe: Nici unul
 • Nivel: Formare avansată
 • Acest program este în valoare de 28 de credite NASBA CPE
Program taught in:
Engleză

See 16 more programs offered by Leoron Professional Development Institute »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
4 zilele
La zi
Price
3,990 EUR
3990EUR reduceri / rate disponibile
By locations
By date
Start Date
Iulie 2019
Application deadline

Iulie 2019