Managementul strategic al calității

Leoron Professional Development Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Managementul strategic al calității

Leoron Professional Development Institute

SQM

Acest program intensiv de patru zile este conceput pentru cei aflați în poziții de conducere. Participanții vor obține o înțelegere practică a modului de evaluare a riscului dintr-o perspectivă de perspectivă strategică de afaceri și operațiuni tactice pentru a alinia toate funcțiile în cadrul unei organizații, de fabricație sau de servicii care urmează să fie poziționat pentru a face față provocărilor cu care se confruntă schimbările rapide de forțele pieței, precum precum și mereu în schimbare cerințelor consumatorilor și a progresului tehnologic. Acest program va utiliza aplicațiile teoriei și metodologiei de calitate într-o abordare holistică pentru sprijinirea excelenței în afaceri. Utilizarea unor instrumente de calitate pentru a sprijini fapt pe baza de luare a deciziilor strategice, precum și procesul de luare a deciziilor tactice va fi accentuat. Participanții nu vor deveni profesionisti de calitate, dar ei vor dobândi o înțelegere avansată a modului în care un sistem de management al calității sprijină strategia și operațiunile.

5 aways KEY take

1 Participanții vor fi mai bine pregătiți pentru a maximiza valoarea unui sistem de management al calității pentru orice organizație.

2 structuri organizaționale care să împiedice funcțiile siled vor fi examinate. Aliniind toate departamentele pentru a atinge obiectivele strategice de afaceri prin luarea deciziilor pe baza de fapt, este o caracteristică a companiilor de clasă mondială.

3 intelegere de risc la nivel strategic, cât și la nivel operațional se pot pregăti lideri pentru piață, de consum, precum și schimbările tehnologice, fără a întrerupe operațiunile.

4 Viitoarea generație de angajați va aduce mai mult capital intelectual organizațiilor decât munca manuală. Din acest motiv, este important ca liderii actuali să dezvolte și să promoveze o cultură de dezvoltare a viitorilor lideri și reținerea angajaților. Aplicând gândire bazată pe riscuri prin intermediul unor sisteme de management al calității existente a îndeplini această sarcină va fi demonstrată.

5 Importanța dezvoltării și susținerii unei culturi organizaționale care au aplicat gândirea bazată pe riscuri în cadrul unui sistem de management al calității pentru a sprijini succesul continuu într-o piață tot mai competitivă va fi un rezultat primar pentru liderii de completare a acestui program.

Cui se adreseaza?

 • »Planificare Strategică și specialiști în managementul performanței
 • Profesioniști »Calitate, excelenta si planificare strategica
 • »Șef de calitate Ofițerii / directori de calitate
 • »Șefii de calitate Departamente / Sr. Specialiști de calitate
 • »Șefii de departamente care sunt implicate in imbunatatire a calitatii in Organizatia

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

La finalizarea acestei experiențe de învățare patru zile, participanții vor fi capabili:

 • »Înțelege cum să transforme o organizație la douăzeci și unu de excelență performanță secol, prin aplicarea unei calități holistice printr-o conducere strategică
 • »Formulați un plan de transformare pentru a dezvolta concepte de organizare de gândire bazate pe risc, prin demontarea proceselor de gândire organizațională bazată pe siloz
 • »Ipoteza factorilor interni și externi care afectează direct performanța unei organizații folosind analiza bazată pe fapte, folosind ambele bazate pe tehnici calitative și cantitative de calitate pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor strategice
 • »Recomanda programe de dezvoltare de conducere care promovează păstrarea capitalului intelectual al unei organizații

PROGRAM Temporizări

 • Inregistrarea va incepe la ora 08.00 in prima zi.
 • Programul va începe la 08.30 în fiecare zi și se continuă până la ora 16.30.
 • Vor fi două pauze de băuturi răcoritoare și masa de prânz la intervale corespunzătoare.
 • Tip livrare: Grup live
 • Cerințe: Nici unul
 • Nivel: Formare avansată
 • Acest program este în valoare de 28 de credite NASBA CPE
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
4 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
3,990 EUR
3990EUR reduceri / rate disponibile
Locations
Emiratele Arabe Unite - London, England
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Emiratele Arabe Unite - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala