Managementul lanțului de aprovizionare

La Salle Almere

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Managementul lanțului de aprovizionare

La Salle Almere

În prezent mai mult de marfă se deplasează în jurul lumii decât oricând înainte. Mai mult de o treime din toate marfurile maritim european vine în Europa prin portul Rotterdam. Amsterdam Schiphol-este al treilea cel mai mare aeroport european de marfă. 15% din toate companiile de transport rutier din Europa sunt olandeză. 40% din vele flotei europene sub pavilion olandez. Vino la Țările de Jos și să ia experiența de a învăța despre aspectele cheie ale managementului de aprovizionare de la experți din industrie.

Nivelul cursului: Intermediar / avansat

CREDITE: Acest curs oferă un certificat de participare

Cerințe preliminare: Nu sunt premise speciale, cu excepția cunoștințele de bază referitoare la conceptele de managementul lanțului de aprovizionare și teorii.

Programul este un amestec de cursuri și cursuri de master oferite de profesioniști cu experiență, experți în managementul lanțului de aprovizionare. Exemple concrete de aplicare a teoriei situații practice se va da, iar participanții vor putea vedea procesele care lucrează în execuții de afaceri reale.

Lectori

Experți din diferite companii de logistica referent va livra sesiuni. Vorbitorii dețin poziții cheie de management în lanțurile de aprovizionare la nivel mondial.

Metodologie

În timpul acestui program o săptămâna va participa la prelegeri asupra ofertei teorii Chain și modul în care acestea sunt aplicate în afaceri pentru a afla cum de a optimiza lanțurile de aprovizionare globale și cum să se ocupe de lanțuri de aprovizionare complexe. Cursul este foarte practica orientată spre și oferă sfaturi și trucuri pe care le puteți aplica imediat la locul de munca. Acest program este unic în felul său!

Ce vei face / Curs Programa

Veți întâlni experți specializați în lanțurile de aprovizionare globale și să participe la vizite la centre de distribuție europene, organizații (4PL lui) de transporturi internaționale, Port Rotterdam și diferiți actori cheie în lanțurile de aprovizionare la nivel mondial.

Obiective

  • Aflați cum să orchestreze cel mai bine un lanț de aprovizionare global
  • Descoperiți cum global lanțurile de aprovizionare pot fi optimizate
  • Cine ar trebui să participe? Îmbunătățiți-vă experiența
  • Întâlnește oameni din diferite țări, rețele

Orice persoană interesată în lanțurile globale de aprovizionare, care ar dori să înțeleagă mai bine factorii care un lanț de aprovizionare de succes și pentru a afla mai multe cum să optimizeze lanțurile de aprovizionare la nivel mondial.

PREȚ

€ 1350

Notă importantă

Cursul va fi deschis numai în cazul în care a fost realizat numărul minim de participanți. Toti participantii inregistrati vor fi informați cu privire la go / nu decizie luată ultimele 24 de ore după termenul limită de înregistrare modul prin e-mail. Participanții sunt rugați să nu pentru a rezerva bilete de avion lor până a fost primit decizie formală merge.

Categorie

Afaceri & Management

Tip de curs

Scoala De Vara

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
5 zilele
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,350 EUR
Locations
Ţările de Jos - Almere, Flevoland
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Ţările de Jos - Almere, Flevoland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala