Read the Official Description

Lean Six Sigma este o metodologie se bazează pe efort de echipa de colaborare pentru a îmbunătăți performanța de proces care lag și încetini succesul eliminarea sistematic. Cu seturi disponibile pentru centuri multi-nivel de competențe (Yellow Belt, centura verde, negru cu banda, Maestrul negru Belt) Lean Six Sigma oferă instrumente care sunt așteptate pentru fiecare nivel.

Lean Six Sigma - Black Belt de Certificare

Curs Prezentare generală

Programul de certificare a fost efectuat pentru a oferi statutul de "Black Belt" pentru persoanele care dezvolta o expertiza strategic între ei / ascultarea ei științifice și instrumente Six Sigma. Abilități Black Belt sunt necesare în special pentru departamentul de calitate, dar în toate celelalte secțiuni funcționale ale unei companii, persoanele negru Belt contribui la îmbunătățirea productivității. Acest curs oferă o acoperire completă a tehnicilor de Lean și Six Sigma care permit participantului să înțeleagă abilitățile esențiale pentru a conduce Lean Six Sigma proiecte în organizațiile lor.

Audiența țintă

Calitate, R & D, inginer de proces sau supraveghetor

Lean Six Sigma - Green Belt Certificare

Prezentare curs

Acest curs interactiv de opt zile este conceput pentru a oferi cursantului instrumentele și cunoștințele necesare pentru aplicarea a finaliza cu succes un proiect de Lean Six Sigma Green Belt. Cursul introduce cursantul la instrumentele de proces DMAIC, corespunzătoare tehnicile Lean utilizate în fiecare etapă de proces, aplicarea acestor instrumente și metode pentru evaluarea rezultatelor. Multe exemple "lumea reală" sunt folosite pe tot parcursul pentru a ilustra modul în care metodologia Lean Six Sigma centura verde poate fi aplicată în mod eficient atât în ​​fabricație și medii de tranzacționale.

Audiența țintă

Lideri de echipa de seniori și manageri sau calitatea și procesul de îmbunătățire profesioniști

Lean Six Sigma - Centura galben Certificare

Curs Prezentare generală

Acest training specific vă oferă înțelegere a metodologiilor fundamentale utilizate pentru Six Sigma. Cursul de formare Six Sigma Centura galben acoperă câteva dintre procedurile de îmbunătățire de bază și valorile lor necesare. În cazul multor organizații, persoana care are o certificare Centura galben este, de asemenea, un IMM sau "expert subiect". El sau ea poate deveni un membru al echipei centrale pe un proiect individual sau mai multe proiecte.

Audiența țintă

Cursul se adresează unui public larg de membrii echipei Six Sigma care au nevoie de familiaritate cu procesul de ansamblu și de bază instrumentele de îmbunătățire proces.

Metoda De Livrare

Instructor condus,, model de învățare în clasă-livrare-grup ritm cu hands-on structurate activități.

Limbă

Englez

Program taught in:
Engleză
Arabic

See 5 more programs offered by Zeus Consulting »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 8 zilele
La zi
Price
Free
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019