Managementul Afacerilor Divertisment - Curs

Vancouver Film School - VFS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Managementul Afacerilor Divertisment - Curs

Vancouver Film School - VFS

Programul nostru EBM produs absolvenți restante și rezultate remarcabile. Cele intensive de un an elevii de învățământ-ului pentru a crea proiecte premiate, cum ar fi Compendiu lui "Little Mermaid" și cursuri de afaceri de vârf ale programului de intrare a însemnat pentru absolvenții de studii în industria de film, televiziune și producție de joc "Jabberwock."; marketing si social media; și de afaceri high-tech.

Cu toate acestea, pentru absolvenții de alte programe VFS și cei care lucrează deja în industrie, lăsând o carieră să urmeze o educație full-time de un an de la Entertainment Management nu este o posibilitate. Și aceasta este o sursă de frustrare pentru mulți. Industria de divertisment arte se schimbă rapid, mulți trebuie să dobândească noi abilități de afaceri și de marketing rapid pentru a avansa în carieră, să lanseze proiecte, și să înceapă afaceri fără sacrificiu pentru carieră, de locuri de muncă, sau acasă. Un program EBM full-time nu răspunde acestor nevoi.

Ca răspuns, VFS va fi investigheaza o, modelul nou-nouț livrare comprimat de EBM, conceput pentru a permite celor care au nevoie de o educație de afaceri de creatie să-l, fără compromis pentru cariera lor existente. Aceasta va fi prima dată în ultimii ani, care VFS a luat în considerare alternative la modelul intensiv de un an. Aceasta va fi o întreprindere foarte mare, iar noi sunt dedicate pentru a lua timpul necesar pentru a crea un nou model, care este de același calibru mare de alte programe VFS.

Prioritatea noastra de top este, și va fi întotdeauna, studenții noștri și asigurându-vă că ei a lua cea mai bună experiență educațională. Acest lucru înseamnă că va fi limitarea înscrierea în programul de EBM full-time în timp ce vom dezvolta acest nou model.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala