Acest program post-universitar vă oferă cu abilitățile și cunoștințele pentru a gestiona eficient toate aspectele legate de un proiect pentru atingerea obiectivelor organizationale într-un mediu global competitiv. De asemenea, vă pregătește să scrie Associate Certified Management al Institutului de proiect în Project Manager (CAPM®) sau Project Management Professional (PMP®) examen.

Prin sesiuni de clasă și experiență de proiect aplicat cu sponsorii proiectului externe, veți învăța și exersa cum să inițieze, planul, executa și proiecte aproape încorporează instrumente de planificare, principii bugetare, managementul resurselor umane, managementul riscurilor și managementul calității. Pe tot parcursul programului va perfecționa abilitățile de comunicare și leadership echipa pentru a vă oferi un avantaj competitiv ca un lider de echipe de înaltă performanță.

Repere Programul

Acest program este conceput pentru colegiu si studenti pentru a spori educația lor și să dobândească abilități de a satisface cererea tot mai mare de manageri de proiect în economia globală.

Management eficient de proiect a devenit un element cheie în succesul organizațiilor de astăzi. Profesioniști în acest domeniu contribuie la inovarea și dezvoltarea în cadrul organizației și de a facilita încheierea cu succes a proiectelor. Creșterea complexității mediului de afaceri de azi necesită un accent pe elementele de bază de afaceri și bine - abilitati dezvoltate de management de proiect. Există o bază de calificare la nivel mondial a acceptat necesare pentru gestionarea eficientă a proiectului. Conținutul acestui program se aliniază cu Trupul de Management a Proiectului din Knowledge (PMBOK® Guide), astfel cum sunt definite de Institutul de Management a Proiectului (PMI ®), o asociație la nivel mondial organizatie industrie care menține standardele și acreditările și certifică profesioniști de management de proiect in 185 de tari.

Veți lua cursuri care dezvolta leadership, de organizare, interpersonală, săli de conferință și abilități de prezentare. Veți fi introduse la tehnicile traditionale de management de proiect, precum și cele de la Agile Project Management și Lean Six Sigma.

Finalizarea cu succes a acestui program vă va oferi abilitățile și experiența căutat de organizații într-o gamă largă de sectoare, inclusiv de afaceri, tehnologie, sănătate, inginerie, guvern și nu pentru profit.

De ce să alegeți Fleming?

Fleming College oferă o experiență de învățare, care este susținută de facultate de la o gamă largă de discipline și industrii. Colegiul are legături locale, regionale și globale puternice si este foarte adaptate la nevoile comunității de afaceri. Elevii vor fi înconjurat de un mediu care valorile excelență academică, precum și abilități practice la locul de muncă și are o suita extinsă de servicii de sprijin.

Materialele de curs vor fi livrate folosind o varietate de metode, inclusiv cursuri tradiționale, studii de caz, simulari, invitați și excursii, precum și hands-on experiență cu instrumente de integrare, cum ar fi Microsoft® Office Project.

Există o comunitate vibrantă și cu creștere rapidă student international care oferă o experiență bogată pentru studenții interne și internaționale.

Ceea ce este nevoie pentru a reuși

 • Conștientizare Cross-cultural
 • Abilitati de comunicare: verbala, scrise și prezentare
 • Capacitatea de a lucra în echipă, să își asume rolul de lider atunci când este necesar
 • Organizare și timp abilități de management
 • De rezolvare a problemelor abilități, abilități analitice

Oportunități de carieră

O cincime din PIB-ul global (US 12 bilioane dolari) este cheltuit pe proiecte în 2012. Organizațiile care variază de la afaceri globale la guvernele și ONG-urile au identificat managementul de proiect și manageri de proiect calificați ca fiind cheia succesului lor. Cererea pentru profesioniștii de proiect este uimitor, cu o medie de 1,2 milioane de noi locuri de muncă care necesită proiectate să fie completat în fiecare an pentru următorul deceniu.

În conformitate cu Indeed.com, management de proiect pare să fi crescut cu aproximativ 30% in ultimii cinci ani.

Absolvenții vor găsi locuri de muncă într-o varietate de poziții, cum ar fi:

 • Manager de proiect
 • Analist proiect
 • Controlul proiect Analist
 • Business Analyst
 • Proiect Programul Analyst
 • Responsabil de proiect
 • Coordonator De Proiect

Cerințe minime de admitere

Cerința minimă de admitere pentru acest program este un Ontario College Diploma sau o diplomă universitară de licență în afaceri, știință, inginerie sau domeniu legat. Profesioniști care sunt în prezent în management și profesioniști cu experiență în muncă echivalentă și conexe vor fi, de asemenea, luate în considerare pentru admiterea pe o bază individuală.

"CAPM", "PMP", "PMBOK" și "PMI" sunt mărci de Project Management Institute Inc.

Program predat în:
Engleză

Vezi 16 mai multe cursuri de la Fleming College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 semestre
La zi
Price
3,202 CAD
pe semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date