PRINCE2® (Proiecte în medii controlate) este metoda utilizată pentru planificarea și gestionarea proiectelor în diferite sectoare ale industriei, inclusiv sectorul public și privat. Metoda este folosită pentru o mare varietate și dimensiuni de proiecte este recunoscut în UK și acceptate la nivel internațional cele mai bune practici de management de proiect in furnizarea de abordare flexibilă și adaptabilă și fundament excelent de management pentru orice membru al personalului.

Zeus Consulting va ajuta să înțelegeți cum metode cum ar fi PRINCE2®, MSP® și MoR® pot fi adaptate pentru a lucra în afacerea dumneavoastră și de a ajuta structurarea operație pentru a realiza flux de lucru optim, eficienței organizaționale și o platformă solidă de la care pentru a realiza creșterea economică viitoare.

PRINCE2® FOUNDATION

Public țintă

Organizațiile și persoanele care necesită să înțeleagă modul în PRINCE2® oferă o abordare controlată a gestionării proiectelor. Potrivit pentru manageri de proiect, manageri de echipă, suport de proiect și personal de asigurare, și manageri de la orice disciplina.

Performanță bazate pe rezultate de învățare

  • Descrie scopul și principalele responsabilități ale tuturor rolurilor, cele șapte principii, cele șapte teme și cele șapte procese în PRINCE2®
  • Cunosc produsele de gestionare PRINCE2® și în care din cele șapte procese sunt create
  • De stat scopul principal, și conținutul cheie, a produselor majore de management
  • Înțeleagă diferențele dintre etape și produse de management și de specialitate
  • Putea aplica principiile, temele, și procesele pentru a adapta medii de proiect

PRINCE2® PRACTICANT

Public țintă

Organizațiile și persoanele care necesită să înțeleagă modul în PRINCE2® oferă o abordare controlată a gestionării proiectelor. Potrivit pentru manageri de proiect, manageri de echipă, suport de proiect și personal de asigurare, și manageri de la orice disciplina.

Performanță bazate pe rezultate de învățare

  • Avansa la nivelul fundației și să poată aplica metoda PRINCE2® Project Management folosind cele șapte principii, cele șapte teme și cele șapte procese în PRINCE2®
  • Înțeleagă implicațiile utilizării și implementării PRINCE2®
  • De stat scopul principal, și conținutul cheie, a produselor majore de management
  • Gestiona calitate, riscuri și beneficii
  • Putea aplica principiile, temele, și procesele pentru a adapta medii de proiect

MSP® - Gestionarea Programelor de succes

Este un cadru dovedit permițându-vă pentru a livra cu succes schimbărilor prin aplicarea de gestionare a programului. Ca proiecte ocupa de ieșiri și programe se ocupe cu rezultatele, ea construiește vă pentru a gestiona și alinia aceste rezultate și beneficiile acestora cu obiectivele strategice care vor ține organizațiile evoluează și prosperă în orice mediu

M_o_R® - Managementul Riscului

Identificarea, evaluarea și prioritizarea riscurilor urmate de coordonarea și se aplică economic resurse pentru a minimiza, monitor, și controlul probabilitatea și / sau impactul unor evenimente nefericite sau pentru a maximiza realizarea oportunităților

P3M3® - Portfolio, Program și Management de Proiect Maturity Model

Un cadru global pentru organizațiile de a analiza și de referință performanța actuală și de a construi în mod eficient planuri de îmbunătățire utilizând trei modele care permit o evaluare independentă

P3O® - Portfolio, Program și Office Project

Acest model va dota organizații cu structuri, instrumente și tehnici necesare pentru a asigura plasarea a programelor și proiectelor de drepturi și că prioritățile de afaceri și schimbările sunt echilibrate în timp ce resursele și capacitatea de a le furniza în mod constant și bine sunt disponibile.

MoP® - administrarea portofoliilor

O abordare dovedită în prioritizarea investițiilor și alinierea inițiative de schimbare a strategiei în domeniul IT și domeniile non-IT. Cu tot ceea ce are de oferit MP, cum ar fi instrumente și tehnici de a investi în proiectele și programele potrivite și livrarea în termeni de timp, de calitate, și bugetul, veți fi echipate pentru a lua decizii informate și să asigure livrarea cu succes a inițiativelor de eficiență prin îmbunătățirea utilizării resurselor planificare, management dependență și raționalizarea.

MoV® - Managementul valorii

Un sistem cuprinzător pentru a permite o în îmbunătățirea și susținerea unui echilibru între cerințele de dorit de părți interesate și de satisfacție. Judecăți de valoare Părțile interesate variază și MOV reconciliază furnizarea de cea mai bună valoare pentru all.Using o abordare pozitivă a motivației individuale și de echipă, gradul de conștientizare a mediului organizațional, precum și utilizarea eficientă a metodelor și instrumentelor dovedite, acest cadru integrat oferă o cameră pentru inovare și soluții concentrându-se pe Obiective.

Despre Trainer

Naseeb Roumia

Contribuind la Global practici de management mai bune în domeniile Managementul Serviciilor, Guvernare și Strategie, management al riscului, Project & Management Program, Emerging Technologies, Excelență, și analiză de afaceri. Expertiza minciună printre programe internaționale, cum ar fi ITIL, PRINCE2®, COBIT®5, MSP®, Business Analysis, ISO 20000, ISO 27001, ISO 22301, ISO 31000, Cloud Computing, Kepner Tregoe®, TOGAF®, PMP®, EFQM, și M_O_R pentru îndeplinirea obiectivelor strategice ale întreprinderilor în alinierea la viziunea EAU în cadrul Emirates. Ca un consultant cultural conștient, Naseeb a fost conferind programe internaționale ca o inițiativă de transfer de cunoștințe în rândul profesioniștilor aparținând medii diferite în întreaga regiune Orientul Mijlociu și Africa de Nord. In plus, el a fost angajat cu mai multe nivele de conducere, planificare, consultanta, training si sprijinirea un mediu organizat funcțional orientat tehnic cu personalul care lucrează pe o mare varietate de activități tehnice.

Program predat în:
Engleză
Arabic

Vezi 5 mai multe cursuri de la Zeus Consulting »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 5 zilele
La zi
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date