Citește Descrierea Oficială

Mancam la birourile noastre in fata calculatoarelor noastre; e-mail înlocuieşte faţă-în-faţă conversaţie. Nu este de mirare maniere noastre sunt ruginite. Un articol de ştiri a mers atât de departe pentru a spune ceea ce vedem astazi este cumva "o epidemie la locul de muncă prost crescut." Am ajuns să cred că, atâta timp cât avem de calificare necesare stabilite pentru locul de muncă, manierele noastre nu contează.

În realitate, climatul de astăzi de afaceri competitiv şi economia globală, protocolul şi eticheta corespunzătoare joacă un rol primordial în întâlnirile de afaceri de zi cu zi. Şi companiilor de astăzi sunt adesea îngroziţi de comportamente nepotrivit un angajat. Acest seminar este conceput special pentru oameni (şi companii) care doresc să poloneză abilităţile lor şi de a îmbunătăţi imaginea lor profesionale.

Acest seminar de şase ore se referă la diverse forme de eticheta de afaceri: primele impresii şi de durată, puterea de strângere de mână, protocolul pentru introduceri, eticheta de afaceri card, arta de mese de afaceri şi Savvy de divertisment, de reţea, eticheta tehnologie, şi mai mult.

Dar clasa nu este ca mama beşteleală vă pentru manierele săraci. Informaţiile sunt prezentate într-un stil relaxat, care taie la centrul preocupărilor eticheta de astăzi. Clasa de zi va avea un prânz uşor de supa si salata, astfel încât să puteţi practica în timp ce învăţa. În timpul sesiunilor seara, repartizate pe două nopţi, va exista o supă uşoară şi cină salată.

A construi încrederea Dvs. prin cunoaşterea eticheta dreapta. Participanţii vor învăţa să:

  • Demonstrează diferite niveluri şi componente de introducere corectă
  • Recunosc modul de a face o impresie puternica, pozitiva
  • Prezent şi de a primi cărţi de vizită cu protocol buna
  • Înţelegerea conceptelor şi funcţiile de mese de afaceri şi de divertisment
  • naviga cu succes o masa de afaceri
  • Dezvoltarea unui plan de acţiune pentru îmbunătăţirea competenţelor reţele
  • Prezent valoarea de techn adecvate o-eticheta

Noi datele pentru a fi anunţatPublicul ţintă


Acest seminar este conceput special pentru oameni (şi companii) care doresc să poloneză abilităţile lor şi de a îmbunătăţi imaginea lor profesionale.  

Vezi 31 mai multe cursuri de la University of Tulsa College of Business Administration »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Sept. 2019
Duration
1 zi
Part time
Price
125 USD
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date