Read the Official Description

Uitaţi-vă la tine.

Veti beneficia de ea, indiferent cine eşti - sau în cazul în care vă aflaţi în cariera ta.

Aţi putea fi un nou manager - şi poate doriţi să obţineţi un salt-începe să vă ajuta să fie un drept lider mai bun de la început.

Aţi putea fi, în mijlocul carierei, sau chiar mai târziu. Şi chiar acum, poate doriţi o analiză a realităţii, pentru a face absolut sigur că sunteţi de viaţă de până la potentialul tau, care a fost, după toate, motivul pentru care ai fost angajat.

Ai putea fi chiar un executiv de conducere în căutarea unor feedback drepte, nepărtinitoare despre cum vă conducă.

Privind Experience Glass poate ajuta.

Acest program vă arată cum vă conduce şi influenţa pe alţii într-o organizaţie. Veţi învăţa cum să ia decizii dificile, complexe - şi veţi afla cum stilul de conducere special afectează locul de muncă, cei lucraţi cu şi în cele din urmă, succesul dumneavoastră ca un lider.

Looking Glass, Inc simulare ® de organizare este de succes pentru că este real. Este atât de strâns paralele viaţa reală că veţi găsi că performanţa ta oglinzi comportamentele va expune la locul de muncă. Se poate duce la o îmbunătăţire dramatică în procesul de gândire strategică, împreună cu capacitatea de a comunica, naviga cu succes complexitatea organizaţiei dumneavoastră şi relaţii favoriza productive.

Privind Experience Glass este munca. Aceasta include evaluări de conducere, discuţii de grup şi feedback-ul intensiv de la colegii dvs. în program şi colegii dumneavoastră de acasă.

La sfârşitul anului acesta, vă puteţi aştepta pentru a vedea real tine. Si asta e bine. Cel mai bun mod de a îmbunătăţi ceea ce vezi când te uiţi la tine în viitor este de a obţine o imagine exactă a ceea ce arata ca acum.

Privind Experienţa Glass a ajutat mii de lideri ajunge acolo. Lasă-ne să te ajutăm.

Rezultate

- Dezvoltarea abilităţii de a recunoaşte oportunităţile şi pentru a evita capcanele, se referă la echilibrul tactic cu posibilităţile strategice şi să devină mai bine la luarea deciziilor.


- Obţineţi o perspectivă mai completă de tine, inclusiv punctele forte şi nevoile de dezvoltare, în cadrul organizaţiei dumneavoastră.


- Stabileste scopuri specifice, care vă va ajuta cu mai mult succes naviga situaţii complexe de conducere.


- Gain conştiinţei de sine cu privire la modul de a se adapta cel mai bine la provocările complexe de organizare şi efectul pe care îl au asupra productivităţii.


- Învaţă să-şi asume roluri noi, de a comunica mai eficient la toate nivelurile şi de a primi feedback constructiv.


- Primiţi înţelegere directă, aplicabil de complexitatea implicate în gestionarea unei întreprinderi la nivel mondial.

Audienţa ţintă

Mid-a managerilor de nivel superior, care supraveghează oameni, proiecte sau ambele, care doresc să îmbunătăţească abilităţile lor de conducere prin participarea la o simulare de organizare feedback-intensă, acţiune-learning.

See 15 more programs offered by Center for Creative Leadership »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
5 zilele
Part time
Price
6,200 USD
By locations
By date
Start Date
Ian. 2020
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline