London Direct Enrollment - SOAS, Universitatea din Londra

IES Abroad

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

London Direct Enrollment - SOAS, Universitatea din Londra

IES Abroad

london

Prezentare generală

Există ceva irezistibil în legătură cu Londra. Poate că sunt priveliștile ca Big Ben sau Podul Turnului, care se simt deja familiare. Sau caracterul internațional care este evident în fiecare vecinătate, unde trăiesc și lucrează împreună oameni de diferite culturi, etnii și medii socio-economice. Indiferent ce te-a atras în Londra, nu te uita înapoi acum - Londra așteaptă!

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă la Școala de Studii orientale și africane, Universitatea din Londra (SOAS). IES Abroad Londra este dedicată îmbunătățirii experienței dvs. de studiu în străinătate cu servicii superioare de studenți și oportunități de a experimenta pe deplin viața din Londra. Personalul nostru din Londra vă va ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. în străinătate.

Londra va fi clasa ta. Implicarea în comunitatea locală sau într-un club studențesc îmbogățește experiențele dvs. de învățare și oferă oportunități excelente pentru integrarea culturală.

Vrem să vă simțiți acasă în Anglia, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din Londra. Opțiunile noastre de locuințe vă oferă ocazia de a vă întâlni și de a face noi prieteni, în timp ce evenimentele noastre culturale vă vor familiariza cu orașul Londra.

Idei sumare

 • Centru: IES Abroad Londra
 • Oraș: Londra
 • Țară: Anglia
 • Credite program: 16 pe semestru
 • Limba de instruire: engleză
 • Premisele limbajului: Niciuna

Datele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.

Toamna anului 2018

 • 20 septembrie - 15 decembrie

Primăvara anului 2019

 • Începutul lunii ianuarie - mijlocul lunii iunie

Termenele de depunere viitoare:

 • Primăvara 2019 - 15 octombrie 2018

Academicienii

Misiunea IES Abroad este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai bună calitate. De aceea am colaborat cu Școala de studii orientale și africane.

SOAS, Universitatea din Londra

Ca singura instituție de învățământ superior din Regatul Unit care se specializează în studiul Asia, Africa și Orientul Mijlociu, SOAS este cu adevărat unică. Școala a fost înființată în 1916 și astăzi înmatriculează peste 4700 de elevi. SOAS promovează o comunitate intelectuală intimă și prietenoasă și se mândrește cu nivelul de contact individual pe care elevii îl are cu instructorii de înaltă calificare.

Cursuri

SOAS este specializată în istoria, cultura, economia și mediul din Asia, Africa, Orientul Mijlociu și Orientul Mijlociu. SOAS are, de asemenea, oferte interdisciplinare în cadrul facultăților de artă

 • Artă
 • Arheologie
 • Politică
 • Economie
 • Istorie
 • Limbile
 • Lege
 • Studii religioase

Avizare

Chiar dacă vă înscrieți direct la una dintre universitățile partenere, vom fi acolo pentru dvs. ori de câte ori aveți nevoie de noi.

Avizare

Alegerea și înscrierea directă în cursurile din străinătate poate fi confuză și copleșitoare. Acesta este motivul pentru care vă oferim consultanță predefinită care este specifică nevoilor dumneavoastră. Scopul nostru este de a oferi suport și îndrumare în întreaga aplicație și procesul de înscriere. Dar serviciile noastre de consultanță nu se opresc aici. În timp ce vă aflați la Londra, personalul nostru este disponibil pentru a vă ajuta să faceți tranziția în noua dvs. locuință.

A sustine

Serviciile de asistență pe care le oferim elevilor IES Abroad pentru înscrierea directă sunt concepute special pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de studiu în străinătate cât mai eficient și mai bine posibil. Știm că studiul în străinătate este o aventură și, uneori, ai nevoie de ajutor sau de cineva cu care să vorbești - de aceea personalul nostru este acolo pentru tine.

Personalul de pe site

Indiferent dacă aveți întrebări legate de cerințele academice, de locuințe sau de bunăstarea și siguranța, personalul nostru din IES Abroad la Londra este disponibil pentru a vă sprijini. Datorită relațiilor noastre strânse cu universitățile din Londra, IES Abroad este capabil să vă ofere oportunități academice, sociale și culturale unice. Personalul nostru din Londra vă însoțește pe tot parcursul orientării, precum și la excursii și evenimente culturale IES Abroad .

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca atunci cand pleci din Londra, se va simti ca acasa.

Residence Hall - Vei trai într-o sală de ședere studențească internațională situată în centrul Londrei. Tu și un alt student IES Abroad împărțiți o cameră cu o baie atașată și veți avea fie acces la o bucătărie comună cu alții pe podea, fie o chicinetă în camera dvs. Nu sunt incluse mese, dar în apropiere există numeroase restaurante accesibile. Există facilități de spălătorie și zone comune cu internet wireless (și acces la internet 24 de ore din cameră) în diferite etaje ale sălii de ședere. Bucurați-vă de securitate de 24 de ore și o scurtă plimbare cu mijloacele de transport în comun.

Viață de student

Orientare IES Abroad Orientare La sosirea în Londra participați la o orientare introductivă cu personalul IES Abroad Londra. Proiectat special pentru studenții înscriși în mod direct, programul de orientare IES Abroad vă prezintă programul dvs. de înscriere directă, colegii dumneavoastră, precum și la Londra. Alte atracții pot include un tur de autobuz din Londra și alte activități culturale. În plus, veți învăța despre metodele de predare ale profesorilor britanici ai instituției dvs. gazdă. Orientare universitară Veți participa, de asemenea, la orientarea SOAS, unde vă familiarizați cu logistica vieții studențești.

Activitati extracuriculare

Redefiniți modul în care trăiți și învățați la Londra prin evenimentele noastre culturale, cum ar fi:

 • Turul Parlamentului, palatele regale și grădinile
 • Participarea la evenimente sportive locale, cum ar fi Premier League
 • Excursii la diversele piețe ale Londrei
 • Mergând la spectacole de clasă mondială la numeroasele locuri de divertisment din Londra

Cluburi universitare

Sindicatul studențesc SOAS sponsorizează o serie de cluburi și societăți care oferă ceva pentru toată lumea. Uniunea găzduiește, de asemenea, evenimente sociale și oferă servicii tuturor studenților.

Cerinte de eligibilitate

 • 18 ani
 • În bună stare la școala ta acasă
 • Un GPA de 3,3 sau mai mult în concentrația dvs. Solicitanții care au un GPA de 3,0 în general vor fi luați în considerare dacă pot demonstra o motivație academică puternică. GPA-urile sub 3.0 nu vor fi luate în considerare.
 • Junior sau senior în picioare când începe programul.

Pașaport

Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale. O viză de student poate fi obligată să intre în Anglia. La admitere, veți primi mai multe informații despre procesul de depunere a cererilor și despre eventualele taxe aferente. Procesul de solicitare a vizelor pentru cetățenii non-SUA poate fi extrem de lung, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Dacă studiați cu IES Abroad în Anglia, puteți fi eligibil să utilizați programul IES Abroad ACCeSS. ACCeSS este serviciul nostru de procesare a vizelor în care vă depunem cererea de viză și documentele justificative pentru consulatul dumneavoastră.

Cost

Toamna anului 2018

 • Taxe de școlarizare: 16.535 USD
 • Locuințe: 4.975 dolari
 • Asigurare: 230 USD
 • Total: 21 740 RON

An academic

 • Taxa de școlarizare: 29.475 dolari
 • Locuințe: 13.440 $
 • Asigurare: 455 dolari
 • Total: 43.460 de dolari

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
IES Abroad

Ultima actualizare May 21, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 - 2 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
21,740 USD
Costul programului toamna 2018
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iunie 30, 2019
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Iunie 30, 2019