Citește Descrierea Oficială

Obiectivul principal al cursului este de a aduce pe elevi să realizeze abilități bune de comunicare în Portugheză, cu succes. Acest lucru înseamnă că nu numai vor fi predate gramatica și vocabularul, dar, de asemenea, ascultare, citire, scriere și de producție orală, fie în contexte formale sau colocviale. O introducere în modul brazilian de viață, obiceiurile și moravurile sociale, politica și cultura este, de asemenea, o parte importantă a lecțiilor.

Clase sunt împărțite după cum urmează: structuri gramaticale (25%), înțelegerea și scris (25%), înțelegerea și producția orală (30%) și vocabularul tehnic (20%). Această varietate face categoriile cele mai dinamice și de distracție, precum și fiind un mod eficient de a îmbunătăți și de a spori abilitățile lingvistice.

Lecții sunt întotdeauna efectuate în portugheză, deși toate cadrele didactice sunt competenți în limba engleză și în alte limbi. performanțele elevilor este evaluată în funcție de observare în clasă în care acestea sunt în măsură să producă și să înțeleagă limba țintă, precum și angajamentul lor de a învățare și lecții.

Dialogo

Despre Profesorii

Toți profesorii sunt Brazilienii cu un grad în literatura și limbi străine vernaculară. Ei primesc o pregătire specială timp de 4 luni la școală în limba portugheză didactice de predare ca o limbă străină (LPE). Toate acestea vorbesc limba engleză și câteva alte limbi, cum ar fi limba germană, franceză, spaniolă și italiană. Școala promovează, de asemenea, o facultate anual program de formare prin ateliere de lucru și seminarii.

Profilul de student

În general, școala salută studenți din întreaga lume, și cel mai mult de Statele Unite ale Americii, Europa și America Latină. Motivele pentru învățarea limbii portugheze în Brazilia sunt foarte variate, inclusiv profesionale, comerciale, turism cultural, programe universitare și, de asemenea motivații personale.

Dialogo

Despre curs

Programul intensiv pentru grupuri sau indivizi:

Programul Workshop Brazilia

  • maxim de participanți: 09
  • Durata cursului: minim de 1 săptămâni
  • Niveluri: Începător / de bază / Intermediar / Avansat
  • Formatul cursului:
  • Clase de luni până vineri, distribuite după cum urmează
  • 9:00 la 12:30 - lecții pentru grupuri mici - medii 5-6 persoane
  • 12:30 la 13:30 pm - ora prânzului

combo-uri

Puteți combina, de asemenea, lecții de grup, în dimineața, 09:00 - 12:30 cu 1 sau 2 lecții private în după-amiaza.

privat

Puteți obține de asemenea, doar lecții private în dimineața sau după-amiaza.

În timpul după-amiaza - practica Portugheză folosind distractiv & abordare interculturală (brazilian cursuri de gătit, cursuri de dans, Clase "Capoeira", Lectures, activități sociale și excursii) Programe recomandat pentru cei care doresc să inițieze sau trebuie să facilitarea procesului de învățare a limbii portugheze, și se inserează în contextul cultural brazilian, în scopul de a achiziționa un sprijin pentru includerea lor în mediul local, minimizând potențialele ciocniri culturale. Cursurile propune dezvoltarea diferitelor competențe lingvistice (orale și înțelegere scrise, orale și de producție scrisă), printr-o abordare de comunicare și dinamică, care utilizează stimuli de instruire variate (audiovizuale, activități interactive, internet, etc.).

Detalii: - Zilele și orele pot varia în funcție de climă, activitățile externe, în excursii să fie aranjate.

  • Materialul educațional oferit de către școală.
  • Test de plasare realizat de către profesor la sosire.
  • profesori instruiți în PLE (Portugheză limbă străină).

Activitati culturale

Capoeira Capoeira Clasa Carte lecții suplimentare sau folosiți clasa gratuit o data pe saptamana, pentru fiecare săptămână de clasă portughez!


dans

Curs de dans

Carte lecții suplimentare sau folosiți clasa gratuit o data pe saptamana, pentru fiecare săptămână de clasă portughez!

Sporturi acvaticeSporturi acvatice

Spune-ne care sportul apă doriți să aibă clase și vom face un buget și programa claselor pentru tine!

DialogoTururi culturale

O dată pe săptămână merg cu personalul nostru și clasa ta îndeplinească unele loc minunat în Salvador, să se distreze și practica portugheză ta!

DialogoGASTRONOMIE

Învăța cum să gătească toate produsele alimentare delicioase braziliană cu o dată pe săptămână clase! Sunt liber, și pe care îl plătiți pentru ingrediente.

DialogoVoluntariat

Să ne dacă ar dori să fie parte a unui voluntar și de a ajuta oamenii care au nevoie și vom programa cu instituțiile nevoiași. Aceasta poate fi o modalitate foarte bună de a practica!

Dialogoyoga

Fiecare student a lua o clasa de yoga gratuit pe curs portugheză! Dacă vă place puteți rezerva mai multe clase.

DialogoFilme brazilian

O dată pe săptămână alegem un film brazilian pentru a viziona în grupul în școală. Desigur, în audio portugheză și cu floricele și bicarbonat de sodiu;)

Program predat în:
Portuguese (Brazil)
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 24 săptămâni
Part time
Price
499 BRL
reduceri speciale pentru studenți
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date