Citește Descrierea Oficială

Cu mai mult de douăzeci de ani de experiență de formare a cadrelor didactice, Anglolang oferă cursuri dinamice, motivarea și extrem de practice pentru profesorii din învățământul primar, secundar și terțiar. Scopul nostru două săptămâni curs este de a oferi stimularea idei practice de predare și de a dezvolta competență în limba engleză.

Sesiuni de Metodologie pot include: - Vocabular de învățare, înregistrare si reciclare - Elevul autonomie - motivarea cursanților de a vorbi - Lucrari de proiectare in sala de clasa - Utilizarea de teatru și joc de rol - Moduri diferite de gramatică predare Acest curs este disponibil la date regulate de-a lungul an.

Erasmus +

Persoanele care lucrează într-o școală, colegiu sau o instituție de învățământ ar putea fi eligibile pentru Erasmus + finantare pentru acest curs. Dacă sunteți un profesor de stat membru al UE sau non UE Programului de Țară (fost iugoslav, Liechtenstein, Elveția, Republica Macedonia, Norvegia, Turcia și Islanda), instituția dumneavoastră ar trebui să se aplice pentru Erasmus + finanțare.

DATELE CURSULUI

  • Douăsprezecelea ianuarie - 23 ianuarie 2015 - treizeci martie-zecea aprilie 2015 - treisprezecelea aprilie - 24 aprilie 2015 - douăzeci și șapte aprilie - opta mai 2015 - unsprezecelea mai - douăzeci și doi mai 2015 - optulea iunie - nouăsprezecelea iunie 2015 - iunie douăzeci și doi-iulie treilea 2015 - saselea iulie - saptesprezecea iulie, 2015 - douăzecilea iulie - 31 iulie 2015 - treia august - patrusprezecelea august 2015 - saptesprezecelea august - 28 august 2015 - nouă.1-09.11.2015 - douăsprezecelea octombrie - 23 octombrie 2015
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Anglolang Academy of English »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
2 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date