Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală a programului


"Potenţial ridicat de a Performer High"


Programul de lideri (ELP) îşi propune să aibă un impact direct asupra comportamentului dumneavoastră la locul de muncă. Tranziţia la un rol de lider prima impune ca vă deplasaţi de la a face o contribuţie individuală la crearea rezultate prin alţii inspiraţie pentru performanţă mai mare.

Pentru a ajuta această tranziţie şi pentru a vă asigura crearea de impact necesar, acest program de dezvoltare executiv vă oferă o înţelegere mai largă strategice ale afacerii, mai mare conştiinţă de sine şi creşterea calificărilor personale pentru a face lucrurile sa se intample.


Programul foloseşte o combinaţie de metodologii de învăţare inovatoare: simulare de afaceri, jurnale de învăţare, unu-la-unu coaching şi misiuni munca în echipă pentru a vă oferi perspective de afaceri relevante şi de a dezvolta abilităţile dumneavoastră de afaceri. Toate elementele sunt strâns legate şi vă permit să obţineţi cele mai multe din experienta dvs. de program.

De obicei participanţilor la acest program de dezvoltare executiv să aibă o experienţă de peste trei ani de muncă şi sunt specialisti de inalta potenţialul tehnic sau funcţional, care sunt în, sau pe cale de a lua cu privire la rolul lor de gestionare a primul.

Liderii emergente Programul are loc la London Business School si are un format modular cu două şi o săptămâna, susţinute de tehnologie virtuale de învăţare pe parcursul unei perioade de unsprezece săptămâni. Acesta va avea loc pe:

Conţinut


Liderii emergente Programul vă oferă o înţelegere mai largă strategice ale afacerii, mai mare conştiinţă de sine şi abilităţile îmbunătăţite pentru a face lucrurile sa se intample. Participanţii obţine capacitatea, credibilitatea şi încrederea de a influenţa principalelor părţi interesate, în scopul de a face lucrurile sa se intample dincolo de domeniul de aplicare imediată a rolului lor.

1.Developing conştiinţa de sine


2. Aplicarea de afaceri know-how


3. A face lucrurile sa se intample

Audienţa ţintă


De obicei, participanţii au între cinci şi zece ani de experienţă în muncă, şi mai puţin de cinci ani de experienţă de management.
Program predat în:
Engleză

Vezi 22 mai multe cursuri de la London Business School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 săptămâni
Part time
Price
2,100 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date