privilegii

Cu licența de pilot comercial pentru elicopter, veți putea efectua lucrări aeriene, transport public de călători, zboruri de pregătire și operațiuni de salvare ca pilot profesionist. Cursul modular (pas cu pas) vă permite să obțineți licența profesională care se apropie de licența privată. Fiecare pas poate fi planificat în diferite perioade, pentru a vă construi propriul curs.

Pre-rechizite

Pentru a obține licențe aeronautice, nu trebuie să aveți înregistrări penale și nici proceduri penale în așteptare.

Pentru a aplica pentru un curs CPL, trebuie să prezentați cunoștințe de bază despre matematică și fizică și o bună cunoaștere a limbii engleze care va fi testată printr-un examen de admitere înainte de înscriere, Licență PPL și 150 de ore de minim de zbor.

Chiar dacă examenul medical (certificare de clasa 1) nu este impus de lege pentru a începe cursul, vă recomandăm să îl efectuați. Puteți contacta gratuit biroul de planificare al Academiei pentru a rezerva medicul, care trebuie să fie luate într-un centru aeromedical. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a efectua testul final de îndemânare.

Curs teoretic

Lecțiile teoretice durează aproximativ 9 luni, începând cu luna octombrie. Un curs de învățământ la distanță este, de asemenea, disponibil pentru care înțelege foarte bine limba engleză. Veți efectua examenul final la sediul Autorității Aviației Civile, fie la Roma, fie la Milano - Malpensa. Vi se permite să participați la examenul final numai după ce ați trecut la un pre-test intern la Academie.

Cursul practic

Biroul de planificare organizează întâlnirile cu instructorii pentru rezervarea orelor de zbor la cerere. Următoarele etape trebuie efectuate în ordine cronologică: partea IFR nu poate fi efectuată înainte de partea "un pilot", iar cele 35 de ore de zbor finale trebuie să respecte IFR.

Ambele cursuri constau în minimum 185 de ore de zbor, conform reglementărilor europene. Puteți alege să participați la cursul de bază (CPL) sau să adăugați ratingul instrumental la program (CPL IR).

Flota

Alegeți-vă formarea între:

  • Robinson R22
  • Robinson R44
  • Guibal Cabrì G2

baze

Caiolo (Sondrio), Bresso (Milano) și Castelnuovo di Porto (Roma)

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Eurotech Flight School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date