Licență pilot pilot - curs integrat - elicopter

Eurotech Flight School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licență pilot pilot - curs integrat - elicopter

Eurotech Flight School

privilegii

Cu licența de pilot comercial pentru elicopter, veți putea efectua lucrări aeriene, transport public de călători, zboruri de pregătire și operațiuni de salvare ca pilot profesionist. Cursul integrat permite elevului să intre direct în lumea profesională a elicopterelor, fără a avea nevoie de aviație.

Pre-rechizite

Pentru a obține licențe aeronautice, nu trebuie să aveți înregistrări penale și nici proceduri penale în așteptare.

Pentru a aplica un curs CPL, trebuie să prezentați cunoștințe de bază despre matematică și fizică și o bună cunoaștere a limbii thanglishsh, care va fi testată printr-un examen de admitere înainte de înscriere.

Chiar dacă examinarea medicală (certificare de clasa 1) nu este cerută de lege pentru a începe cursul, vă recomandăm să o efectuați. Puteți să contactați gratuit biroul de planificare al Academiei noastre pentru a rezerva medicul, care trebuie să fie luate într-un centru aeromedical (vezi pagina Informații generale). Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a efectua testul final de îndemânare.

Curs teoretic

Lecțiile teoretice durează aproximativ 9 luni, începând cu luna octombrie. De asemenea, este disponibil un curs de învățământ la distanță pentru care înțelege foarte bine limba engleză. Veți efectua examenul final la sediul Autorității Aviației Civile, fie la Roma, fie la Milano - Malpensa. Vi se permite să participați la examenul final numai după ce ați trecut un pre-test intern.

Cursul practic

Biroul de planificare organizează întâlnirile cu instructorii pentru rezervarea orelor de zbor la cerere. Următoarele etape trebuie efectuate în ordine cronologică, de exemplu, partea IFR nu poate fi efectuată înainte de partea "un singur pilot", iar MCC nu poate fi efectuată în timpul primelor 130 de ore.

Flota

Alegeți-vă formarea între:

  • Robinson R22
  • Robinson R44
  • Guibal Cabrì G2

baze

Caiolo (Sondrio), Bresso (Milano) și Castelnuovo di Porto (Roma)

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare February 17, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
9 luni
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Caiolo, Lombardy
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Caiolo, Lombardy
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala