Read the Official Description

Dacă aveți nevoi speciale de limbi străine sau în cazul în care programul dvs. de lucru nu sunt compatibile cu programele de curs fix, lectii private sunt răspunsul: - Programul de curs și programul sunt stabilite în funcție de nevoile dumneavoastră.

  • Puteți porni sau opri cursul, și amâna sau anula lecții cu un minim de formalitate.

Nu numai cursul obiectiv, dar, de asemenea, stilul de învățare personal va determina modul în care ne preda, în scopul de a obține rezultate optime.

O analiză gratuită de evaluare și nevoile de nivel sunt efectuate la începutul tratamentului și evaluările periodice vor măsura progresul pe tot parcursul.

În plus, studenții înscriși la un curs privat au acces nelimitat la Centrul de învățare multimedia, fără costuri suplimentare. MMLC nostru este dotat cu calculatoare, video, și exerciții de ascultare, precum și o gamă largă de materiale pentru toate nivelurile într-o varietate de limbi.

Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a supraviețui în limba, să se spele pe cunoaștere pasivă sau să-l utilizați pe un nivel profesional, profesorii nostri calificati sunt capabili de a satisface nevoile dumneavoastra.

Prețurile pentru un abonament 15 oră

1 sau 2 participanți: - Fr. 1500 .-- (Fr. 100 - pe 60 min). - Înregistrarea și materiale taxă: Fr. 100.- per persoană

Cursurile

Școala oferă vizitatorilor la cursuri private de la Geneva, la toate nivelurile, precum și cursuri de grup (20 de ore pe săptămână), în engleză și franceză.

Cazare si servicii

IH Geneva oferă o gamă largă de opțiuni de cazare la hotel, toate din care sunt situate în apropierea școlii. Homestay este de asemenea disponibil.

Geneva oferă o gamă foarte mare de site-uri și activități interesante pentru a ocupa vizitatori din afara sălii de clasă și oferă un cadru ideal pentru imersiune lingvistică și culturală.

See 3 more programs offered by ASC International House Language School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
100 CHF
pe 60 min
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date