Dacă aveți nevoi speciale de limbi străine sau în cazul în care programul dvs. de lucru nu sunt compatibile cu programele de curs fix, lectii private sunt răspunsul: - Programul de curs și programul sunt stabilite în funcție de nevoile dumneavoastră.

  • Puteți porni sau opri cursul, și amâna sau anula lecții cu un minim de formalitate.

Nu numai cursul obiectiv, dar, de asemenea, stilul de învățare personal va determina modul în care ne preda, în scopul de a obține rezultate optime.

O analiză gratuită de evaluare și nevoile de nivel sunt efectuate la începutul tratamentului și evaluările periodice vor măsura progresul pe tot parcursul.

În plus, studenții înscriși la un curs privat au acces nelimitat la Centrul de învățare multimedia, fără costuri suplimentare. MMLC nostru este dotat cu calculatoare, video, și exerciții de ascultare, precum și o gamă largă de materiale pentru toate nivelurile într-o varietate de limbi.

Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a supraviețui în limba, să se spele pe cunoaștere pasivă sau să-l utilizați pe un nivel profesional, profesorii nostri calificati sunt capabili de a satisface nevoile dumneavoastra.

Prețurile pentru un abonament 15 oră

1 sau 2 participanți: - Fr. 1500 .-- (Fr. 100 - pe 60 min). - Înregistrarea și materiale taxă: Fr. 100.- per persoană

Vezi 3 mai multe cursuri de la ASC International House Language School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
100 CHF
pe 60 min
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date