Invata sa zbori

Învățarea de a zbura este una dintre cele mai pline de aventuri ale vieții. Indiferent dacă intenționați să învățați să zburați pentru recreere sau să urmăriți o carieră în aviație, sunteți pe punctul de a vă angaja într-una din experiențele cele mai interesante și plăcute din viața voastră.

IMG_3337

Un permis pilot de agrement vă permite să zburați cu un avion cu un singur motor și să aduceți un pasager cu dvs., în timpul orelor de zi. Acesta este cel mai rapid și mai puțin costisitor mod de a vă zbura. Puteți utiliza permisul de agrement pentru a acoperi pentru afaceri sau de plăcere, pe zborurile scurte sau lungi, în orice zi oriunde în țară. Agrement Experiența permis de pilot vă ajută să construiți timp spre privat licența de pilot.

Odată ce ai licența privată cu rating de noapte, ia-ți prietenii într-un tur al orașului pe timp de noapte pentru o experiență extravagantă. Aerul este calm pe timp de noapte și vederea este fantastic! Ratingul de noapte mărește flexibilitatea, permițându-vă să vă continuați zborul după întuneric, astfel încât nu este necesar să fiți împământat atunci când soarele coboară.

Ratingul multi-motor vă permite să zburați cu două sau mai multe motoare, sporind puterea la comandă. Gama și viteza de avioane cu mai multe motoare sunt mai mari decât cele mai multe single-uri, permițându-vă să zboare călătorii mai lungi în mai mult confort și mai puțin timp.

Cu un instrument de evaluare (IFR), puteți zbura în aproape orice vreme. Veți putea zbura în sau peste nivelele de nor și veți ajunge la destinație, când cerul este tulbure sau limpede. Combinând IFR cu Evaluare Multi-Engine vă oferă maximum de flexibilitate.

Carieră tipică progresivă

Fie că sunteți interesat să zburați din motive personale, fie că vă uitați la o carieră în lumea minunată a aviației, personalul nostru excelent de instructori de zbor cu experiență este pe deplin calificat să vă ofere cursuri de calitate pentru următoarele licențe și ratinguri:

Carieră

Cursul dvs. de carieră intensivă începe cu licența privată de pilot. Apoi, puteți lua familia și prietenii care zboară, construind în același timp timpul necesar zborului spre licența dvs. comercială pilot. Veți avea nevoie de 20 de ore de timp, astfel încât să puteți planifica câteva excursii interesante.

Licența comercială vă va permite să zburați închiriat. Cei mai mulți piloți de la Carieră aleg să combine clasificarea Multi-Engine și Instrument cu instruirea Comercială, astfel încât, când ajungeți la 200 de ore, puteți fi pregătit să începeți primul loc de muncă care zboară. Ratingul de noapte, o altă cerință, este inclus în formarea profesională.

Rating-ul instructor

După obținerea licenței dvs. comerciale, puteți dobândi experiență și ore de predare a bucuriei de a zbura.

Cartă

Mulți operatori charter închiriază co-piloți cu 200-250 ore de zbor. Ai fi zbor în multe locații diferite.

Bush Flying

Acest lucru necesită o Evaluare Float. Voi cărați pasageri și necesități vitale pentru comunitățile mici din nord și pentru taberele de vânătoare / pescuit.

Transportatorii mici

Acești transportatori dețin, de obicei, zboruri regulate în zonele de sud și nord, în aeronave cu o capacitate de până la 19 locuri.

Fotografie aeriană, Skydiving, remorcare, Patrol de incendiu

Acestea sunt, de obicei, poziții part-time bune pentru construirea timpului de zbor VFR.

Transport aerian

Când aveți 1.500 de ore, puteți obține licența pilotului de transport aerian, care vă permite să zburați avioane de orice dimensiune, inclusiv jeturi mari. Cu ATPL, aveți multe opțiuni deschise pentru dvs., inclusiv:

  • linie aeriană
  • Commuter
  • Șef instructor de zbor
  • Pompier
  • Carta executivă
  • Corporativ
  • Transport Canada
Deveniți pilot
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date