Read the Official Description

Kul IN Academia de limbă

Studii si experienta: Engleza

Acest curs de două luni reprezintă un pachet complet, care combină lecții intensive cu engleza, personalizate instruiri individuale și o varietate de excursii și activități care vor introduce studenții în cultura croată și europeană. Elevii au opțiunea de a adăuga un curs de pregătire a examenului în engleză pentru pachetul de studiu. Taxele includ locurile de cazare, masa de prânz în timpul săptămânii și toate excursiile și activitățile organizate de școală. Directorul de curs este din California, și a predat și a îndrumat engleza de la colegiu.

Descrierea programului

Acest curs este un pachet complet care combină lecții intensive cu engleza, personalizate individualizarea și o varietate de excursii și activități care vor introduce studenții în cultura croată și europeană. Elevii petrec dimineața studiind gramatica și vocabularul englez într-un cadru de grup. Lecțiile cursurilor de carte, practica de vorbire și exercițiile de ascultare formează nucleul acestor clase. Elevii construiesc o bază solidă de limbă și practică vocabularul care are legătură cu activitățile de după-amiază și excursii. Împreună cu lecțiile intensive de limba engleză, fiecare elev primește o îndrumare individuală o dată pe săptămână, timp în care ne vom concentra pe provocări individuale. 47688_MS_img_2 Activitățile includ cursuri de gătit amuzante în bucătăria profesională a Kul IN , nopți de film, călărie, canotaj și vizite la muzeu. Participanții ajung să practice limba engleză în timp ce interacționează cu localnicii și învață despre cultura și istoria Croației prin aceste activități distractive și scurte excursii. Ca o cursă, vom face călătorii pe tot parcursul zilei în importante orașe și repere croate, inclusiv Zagreb, Parcul Național Plitvička Jezera și coasta Adriaticii. Durata Progam: 2 luni
Ore săptămânale: 16 (cu pregătire opțională la examen: 22) Pregătirea opțională pentru examenul în limba engleză oferă un studiu de engleză specializat pentru absolvirea examenului TOEFL sau Cambridge English. Acest curs poate fi adăugat la un alt curs de limba engleză la Kul IN . Elevii se întâlnesc de patru ori pe săptămână timp de 1,5 ore. Prețul este dat pe săptămână de instruire și nu include examenul în sine. Elevii pot alege câte săptămâni de pregătire pentru testare doresc să se înscrie.

Procesul de aplicare

Pentru a plasa elevii în clasa corectă, elevii sunt rugați să răspundă la câteva întrebări în timpul procesului de înscriere. După trimiterea cererii sale, fiecare student este intervievat prin Skype. Acest proces nu numai că ajută profesorii noștri să răspundă nevoilor lingvistice ale studenților noștri, dar ajută școala să aleagă activitățile pe care elevii le vor interesa.

Durata și prețul

Data începerii: 8 ianuarie 2019/12 martie 2019/11 iunie 2019

Durata: 2 luni, cu normă întreagă
Preț: 3700 de euro (include curs, materiale, locuințe, prânz în școli, excursii și activități școlare)
Locație: Sisak, Croația HeadlinePhoto

Program taught in:
Engleză
Last updated October 23, 2018
Acest curs este
Start Date
Ian. 2019
Mar. 12, 2019
Duration
2 luni
Full-time
Price
3,700 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Ian. 2019
End Date
Mar. 8, 2019
Application deadline
Start Date
Mar. 12, 2019
End Date
Mai 14, 2019
Application deadline
Feb. 8, 2019
Start Date
Iunie 11, 2019
End Date
Aug. 14, 2019
Application deadline
Mai 10, 2019

Ian. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 8, 2019

Mar. 12, 2019

Location
Application deadline
Feb. 8, 2019
End Date
Mai 14, 2019

Iunie 11, 2019

Location
Application deadline
Mai 10, 2019
End Date
Aug. 14, 2019

Kul IN Language Academy