Read the Official Description

Curriculum-ul KMI atrage din conceptele şi cele mai recente gândire şi instrumente "Cel mai bun de. MBA" Tu va câştiga o înţelegere aprofundată a zonelor funcţionale de management al afacerii printr-o revizuire a ambelor fundamentale.

Veti invata abilitati manageriale solide, cum ar fi modul de a structura o organizaţie, cum pentru a măsura şi monitoriza performanţa, şi cum să identifice şi să pună în aplicare cele mai bune practici în zone funcţionale de afaceri. Veti obtine de asemenea o înţelegere a diferenţei dintre lideri şi manageri, şi cum poţi să depună eforturi pentru a fi atât.

Am structurat programul KMI într-un format sensibil şi accesibil pentru a se potrivi responsabilităţile dumneavoastră profesionale şi personale. Conţinutul şi formatul au fost proiectate special pentru profesioniştii care sunt în poziţii de management general cu medii în alte domenii decât de afaceri, precum şi directori care doresc să completeze experienţa lor cu privire la locul de muncă cu educaţie formală de management de la o scoala de afaceri de renume mondial .

KMI este acum disponibil şi în Evanston nostru la Miami nou campus.

Beneficii cheie


În timpul acestui program de management general, veţi:

  • Examina conceptele esenţiale şi cele mai recente gândire de abordare a zonelor funcţionale cheie de contabilitate, finanţe, marketing, operaţiuni, şi tehnologia informaţiei
  • Obţineţi o fundaţie în management strategic de afaceri
  • Îmbunătăţiţi-vă abilităţile în domeniile critice de conducere şi gestionare a peopl e
  • Exploreaza medii socio-politice şi economice care strategiile de formă şi de performanţă în mediul actual de afaceri la nivel mondial

Program taught in:
Engleză

See 43 more programs offered by Kellogg School of Management at Northwestern University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
6 luni
Price
29,000 USD
24000 din Evanston, 29000 în Miami
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline