Citește Descrierea Oficială

acting

Prezentare generală

Nu veți avea nevoie de norocul irlandez pentru a avea o experiență de neuitat în străinătate în Dublin. Prin înscrierea directă la Școala Națională de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Action (NTSI-GSA), veți avea bucuria de a se împrieteni cu irlandezii, care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Veți simți mai mult acasă știind că Dublin are o populație tânără (mai mult de jumătate din oraș este sub 25 de ani).

Școala Națională de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Acting este specializată în rolul conservatorului. Acest program se adresează în primul rând studenților care sunt pregătiți pentru provocarea de adaptare la o cultură academică cu totul nouă, care necesită o activitate independentă semnificativă.

Dublin va fi și clasa ta. Luați o piesă irlandeză la Teatrul Abbey, teatrul național al țării. Aflați mai multe despre istoria Dublinului, explorând Castelul din Dublin, construit în 1204. Vizitați Trinity College Dublin pentru a vedea Cartea lui Kells din secolul al VII-lea, un exemplu de manuscris iluminat, care este găzduit în arhiva sa privată cu climatizare din vechea bibliotecă a universității. Bine ați venit pentru a studia în străinătate!

Înscrierea directă într-o instituție irlandeză prin intermediul IES Abroad vă oferă șansa de a încerca cultura academică locală, beneficiind în același timp de sprijinul locuințelor și personalului IES Abroad din IES Abroad .

Idei sumare

 • Centru: IES Abroad Dublin
 • Oraș: Dublin
 • Țara: Irlanda
 • Credite program: 15-19 pe semestru
 • Limba de instruire: engleză
 • Premisele limbajului: Niciuna

Datele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.

Toamna anului 2018

3 septembrie - 15 decembrie

Termenele de depunere viitoare:

Primăvara 2019 - 01 octombrie 2018

Academicienii

Misiunea IES Abroad este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai bună calitate. De aceea am colaborat cu Școala de Actorie-Facultatea de Teatru Națională din Irlanda.

Scoala Nationala de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Action

Participandu-te la NTSI-GSA, esti intr-o companie de binefacere: suporteri celebri ai scolii includ Liam Neeson, Colin Farrell, Stuart Townsend, Rosaleen Linehan, Milo O'Shea si Brenda Fricker.

Școala Națională de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Action (NTSI-GSA) este cea mai mare școală de la Dublin. Politica NTSI-GSA este de a vă instrui pentru industria de teatru, film și televiziune, oferindu-vă o pregătire profesională conservatoare, predată de instructorii locali.

Joseph Dowling, directorul de teatru recunoscut pe plan internațional, a fondat școala în 1986. În plus față de câștigarea a 3 credite prin cursul IES Abroad cerut, câștigați încă 12-16 credite prin completarea unui curriculum stabilit la NTSI-GSA, unde puteți participa în alte cursuri cu studenți irlandezi și internaționali.

Cursuri

Semestrul de toamnă este un program complet integrat, iar studenții participă cu studenții locali. Începe cu un curs de teatru intensiv de trei săptămâni IES Abroad (TH352 Soundings from the Fringes - 3 credite, vezi "Cursuri" de mai jos), care combină atelierele de performanță cu studiul critic al pieselor. Acest curs, care are loc înainte de începerea cursurilor NTSI-GSA, integrează munca dvs. la clasă cu Festivalul anual Fringe din Dublin, în luna septembrie. Participați la mai multe spectacole la festival și participați ca voluntar. Cursuri la NTSI-GSA, atunci când cursul IES Abroad se încheie la începutul lunii octombrie. Cursurile NTSI-GSA se încheie la jumătatea lunii decembrie.

Semestrul de primăvară este un program parțial integrat. Unele module sunt împărtășite cu studenții locali, iar altele nu sunt integrate și adaptate studenților IES Abroad . Început la începutul lunii ianuarie cu cursuri la NTSI-GSA și un curs de teatru IES Abroad (TH362 Northern Exposure - 3 credite, vezi "Cursuri" de mai jos) care se concentrează pe teatrul Irlandei de Nord, care se desfășoară consecutiv. Cursurile NTSI-GSA se termină la sfârșitul lunii martie. Cursul IES Abroad continuă apoi până la jumătatea lunii aprilie, culminând cu un proiect de performanță.

Experiența academică la NTSI-GSA este unică pentru că urmați un curriculum stabilit, pe care l-au completat toți elevii de primă vârstă din școală. Cu toate acestea, deoarece programul standard al NTSI-GSA este format din numai doi ani, cursurile din primul an sunt echivalente cu cursurile intermediare. O varietate de subiecte sunt explorate în fiecare disciplină.

Înscrieți-vă în următoarele cursuri la NTSI-GSA:

 • Vocea pentru scenă (toamna - 4 credite, primăvară - 2 credite) - (voce, cântece): Concentrați-vă pe creșterea gradului de conștientizare a obiceiurilor care împiedică exprimarea liberă și deplină a vocii voastre.
 • Actorie (Fall - 4 credite, primăvară - 2 credite) - (acțiune, improvizație, manifest): Tehnicile de performanță sunt dezvoltate atât ca individ cât și ca parte a unui ansamblu prin explorarea caracterizării și textului, folosind emoțiile, imaginația și abilitățile fizice ale elevului.
 • Miscarea pentru scena (Fall - 4 credite, primăvară - 2 credite) - (mișcare, lupta scenă, tai chi, dans, mime, robinet): Acest curs introduce formarea de bază în abilitățile de mișcare fizică, și coordonare.
 • Istoricul Teatrului, Analiza Texturilor, Scenografia și Vizitele de Teatru (toamna - 4 credite, primăvara - 6 credite, inclusiv un proiect de cercetare de performanță)

Cursuri

Curs intensiv IES Abroad :

 • Toamna - TH 352 Sunete din franjuri
 • Expunere de primăvară - TH 362 Expunerea nordică

Cursuri de teatru GSA-NTSI (toamna

 • TH PERF Acționând
 • TH PERF Mișcarea pentru scenă
 • TH PERF Vocea pentru scenă
 • TH PERF Istoria Teatrului, Analiza Texturilor, Scenografia și Vizitele de Teatru

Avizare

Într-un program de înscriere directă, sunteți înscriși ca studenți cu normă întreagă la una dintre instituțiile noastre internaționale partenere. Chiar dacă instituția dvs. gazdă locală este locul unde veți lua cursurile dvs., suntem încă aici pentru a vă sprijini pe deplin.

Avizare

Alegerea și înscrierea directă în cursurile din străinătate poate fi confuză și copleșitoare. Acesta este motivul pentru care vă oferim consultanță predefinită care este specifică nevoilor dumneavoastră. Scopul nostru este de a oferi suport și îndrumare în întreaga aplicație și procesul de înscriere.

Dar serviciile noastre de consultanță nu se opresc aici. În timp ce vă aflați în Dublin, personalul nostru local este disponibil pentru a vă ajuta să faceți tranziția în noua dvs. casă.

A sustine

Serviciile de asistență pe care le oferim elevilor IES Abroad pentru înscrierea directă sunt concepute special pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de studiu în străinătate cât mai eficient și mai bine posibil. Știm că studiul în străinătate este o aventură și uneori este posibil să ai nevoie de ajutor sau de cineva cu care să vorbești - de aceea personalul nostru va fi acolo pentru tine.

Personalul de pe site

Ca student IES Abroad înscris direct la o universitate locală din Dublin, aveți acces la personalul IES Abroad , care este dedicat în mod specific necesităților dvs. Personalul nostru de la fața locului lucrează împreună cu dvs. și cu instituția dvs. locală pentru a răspunde la orice întrebări privind cerințele academice, locuințele, bunăstarea și siguranța.

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca, atunci cand pleci din Dublin, se va simti ca acasa.

Apartamente private studențești - Veți locui într-un apartament privat student situat în cartierul rezidențial Dublin. Apartamentele studențești private sunt împărțite între trei și patru colegi plat și constau dintr-o bucătărie complet echipată, două dormitoare cu dulapuri mari, două băi și o zonă comună de living.

Apartamentele studențești private sunt complet mobilate și au acces la internet WiFi, împreună cu alte facilități. Sunteți responsabili pentru mesele proprii și vă puteți pregăti mâncarea la domiciliu sau puteți mânca la restaurante locale, ieftine.

Private Student Residence - Veți locui într-o reședință privată de studenți, Binary Hub, în ​​Dublin. La Binary Hub veți primi propriul dvs. dormitor și baie proprie. Veți împărți podeaua cu alți patru parteneri, care constă dintr-o bucătărie complet utilată și o zonă comună de living.

Reședința studentă privată este complet mobilată și are acces la internet WiFi și alte facilități. Sunteți responsabili pentru mesele proprii și vă puteți pregăti mâncarea la domiciliu sau puteți mânca la restaurante locale, ieftine.

Viață de student

Orientare

Programul începe cu o orientare de două zile, care vă introduce la personalul IES Abroad Dublin, colegii dvs. de studenți și orașul Dublin. Subiectele precum mediul academic, locuințele, transportul, sănătatea și securitatea sunt acoperite în acest timp.

Puteți lua, de asemenea, excursii cu ghid în jurul centrului și a zonei din Dublin, ca parte a orientării dvs.

În plus, CORE ™, orientarea complexă a IES Abroad

IES Abroad și Școala Națională de Teatru a Irlandei - Gaiety School of Action dețin, de asemenea, o sesiune de orientare comună.

Cerinte de eligibilitate

 • 18 ani
 • În bună stare la școala ta acasă
 • 2,75 GPA sau mai bine pe o scară de 4,0 (GPA-urile sub 2,75 vor fi luate în considerare de la caz la caz)
 • Solicitanții trebuie să fie un minor sau major în teatru Arts / Drama sau au EXTENSIVE teatru experiență

Pașaport

Este necesar un pașaport valabil cel puțin șase luni după data de încheiere a programului, cu cel puțin două pagini goale.

Cetățenii americani care dețin un pașaport valabil nu trebuie să obțină o viză pentru a intra sau a studia în Irlanda. Cetățenii străini care nu sunt cetățeni americani pot fi obligați să obțină o viză pentru studenți înainte de sosire. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Cost

Toamna anului 2018

 • Taxa de școlarizare: 13.935 dolari
 • Locuințe: 4.185 dolari
 • Asigurare: 230 USD
 • Total: 18.350 USD

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Program predat în:
Engleză
IES Abroad

Vezi 132 mai multe cursuri de la IES Abroad »

Ultima actualizare May 21, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
1 semestru
La zi
Price
18,350 USD
Costul programului toamna 2018
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
End Date
Apr. 30, 2019
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 30, 2019